שירי סאטלנים

taz512

New member
שירי סאטלנים

באחד משיטוטי הרבים ברשת, והורדת מוזיקה בדרכים כאלה ואחרות. נתקלתי בלהקה ממש טובה עם שירים שכל סטלן חייב שיהיו לו במחשב. ללהקה קוראים macka b עיקרון תשימו את היד על מה שאתם יכולים, אבל שני המומלצים ביותר הם: donwt drink too much Legalize The Herb שניהם פשוט ענקיים. תשמעו ותגידו מה אתם חושבים. איזה עוד שירים לא מוכרים ולא "להיטים" על מריחואנה וכדומה אתם מכירים? משהו באמת באמת טוב? ד"א חזרתי בערך, אני אקפוץ לבקר מידי פעם...
טאז, השד הקופץ

j i m m y

New member
ברוכים השבים ../images/Emo13.gif

Pato Banton - Legalise it שיר הסטלה הכי מגניב ומקפיץ שיצא לי לשמוע בזמן האחרון Sublime - Smoke two joints עוד שיר סקא, מגניב ביותר ומומלץ בחום!

berco איך ידעת?

שמתי לי את legend בדיסקמן ואני הולכת עם כמה מגולגות בכיס לעשן על החוף 2.5 מטר מהבית. בססבי גמלכם

KEiN

New member
איזה כיף... ../images/Emo4.gif

אנוכי עבדך קחי עמך אותי

בוא לת"א

אני מסטולה... סוף! שעה מילה הולך לי להקליד. היה קר אני עוד רועדת מהקור ברררררררררררר מי בא לחמם אותי? חלומות מסטולים

היי חמד

אתה כזה מתוקי... מי שתתפוס אותך על בטוח תסתובב עם חיוך מרוח על הפרצוף כל היום! תבקש מההורים שלך מתכון לעוד סוכריה כמוך.

j i m m y

New member
שתיהם נכונים - אבל !

השירים שאני הזכרתי נכתבו כגרסאות כיסוי, שלדעתי הן הרבה יותר טובות!

omridamti

New member
drum n' bass \ break bit

לפנים.. היום היה אחד הרייבים היותר טובים בסגנון הזה.. מסוג המסיבות שהמיקום עובר מאוזן לאוזן רק יומיים לפני המסיבה..אווירה מטורפת .. ריחות של צפצופיות ברקע.. קהל נטול פוזה שבא במטרה אחת - להנות! מי שלא היה .. פשוט הפסיד.. עדיין לא התאוששתי :|

the xecutioner

New member
בגדול, בלי להכנס ממש לשירים

טריפ הופ זה ממש כיף ואסיד ג'אז, אנשיםםםם, אסיד ג'אז זה מטורף בסטלה.. ז'אנר שלם שנוצר תחת השפעת סמים ובשביל השפעת סמים... ודאב וסקא והמון המון פינק פלויד... תעשו לעצמכם טובה ענקית, שימו אוזניות ואת drak side of the moon, פשוט חוויה בפני עצמה אם מישו באמת מתעניין ורוצה המלצות ספציפיות, רק תבקשו

KEiN

New member
אני אוהב את קאיה

אבל לא הגרסה החדשה, זאתי הממש ממש ישנה עם המנדולינה... got 2 have kaya now kaya - אגב זה כינוי לגאנג'ה סוג - א , מוזמנים להוסיף למילון :)

bercko21

New member
רגע, הבהרה...

שירי סטלנים, זה שירים על סטלנים, או שירים שעושים את זה לסטלנים?
אני מקווה רק שאני מספיק ברור....

למעלה