שירי נסיעה

שירי נסיעה

הצעה לסקר: (עמית לתשומת לבך...) מהו האלבום שאתם הכי אוהבים לשמוע באוטו? אני אתחיל - Storia di un Minuto של pfm.

עמית ע

New member
תלוי בהמון גורמים

שעה, מזג אוויר, נוף, מי השותפים לנסיעה, האם אני הוא הנהג, מידת הערנות. בחורף, למשל, אני אוהב מאד לשמוע את האלבום הלבן של הביטלס. בנסיעות עם חברים לטיול אין כמו רוק קלאסי: הדלתות, המי, סטפנוולף. פרוג סימפוני לנסיעות ליליות (Lizard או Islands של קינג קרימזון, Trespass או Nursery Cryme של ג'נסיס, Paint a Picture של פנטזי), פולק/פולק-רוק לנסיעות בשעות בוקר מוקדמות (Stand Up, Aqualung או Living in the Past של ג'תרו טאל, Bread Love and Dreams, ניק דרייק, Tudor Lodge). יום שישי לפנות ערב: ג'ז רומנטי או קלאסיקות עבריות (88FM או רשת ג'). ולפעמים יש פוקסים לא צפויים: אחת הנסיעות האחרונות שזכורה לי לטובה מבחינה מוסיקלית היתה בדרך חזרה מאולפני "קול הקמפוס", בפעם האחרונה שהתארחתי ב-"פרוגראסי". זאת היתה נסיעה לילית (משלוש וחצי עד ארבע ורבע לפנות בוקר). הכביש כמובן היה פנוי לגמרי ויכולתי להתרכז כולי במוסיקה שהמערכת ניגנה. שמעתי את Unrest של Henry Cow והתמוגגתי מאושר.

Disposable Hero

New member
Pain Of Salvation

מבחינתי בכל מצב בכל מקום בכל מזג אויר, אני נוהג או אמא זה ממש לא משנה, וזהו בערך. אין כמו גילדנלו. אבל אפשר לפעמים לשמוע גם פלאור קינגס או רד של קרימזון.

river man

New member
באמת תלוי

זה משתנה כל הזמן, תלוי במצב רוח קרימזון, הנרי קאו, ויאט וכמובן גונג שממש מעיפים אותך לחלל דרך המכונית הם העיקריים, אבל הכול הולך

למעלה