שירי מקום 4!

שירי מקום 4!../images/Emo2.gif

כבוד!
שירי מלכה
ושנה הבאה אנחנו נכנסים ישר לאירווזיון בלי החצי גמר
יפה לנו

מלכה האישה, פשוט מלכה.

היה לי ברור שהיא תקבל מקום טוב, אם לא ראשון. וכפרות על מונקו, דוז פואה שלם נתנו לנו

אני יודעת ../images/Emo4.gif

הורדנו למקום השישי מהמקום החמישי, ואז צרפת נתנו לנו 10 ואז עלינו למקום הרביעי.

נו כן...

לא הבנתי נכון את המשפט.
אוף, מה נסגר איתי היום? עזבי, עובר עליי יום מבולבל. אני לא יודעת מימין ומשמאל..

../images/Emo9.gif

כעקרון, היה לי דווקא יום יחסים טוב ביחס לימים החאירם. אבל אני נורא מבולבלת.... אני אתגבר. יום שלישי יש ימאות - זה יעודד אותי...
(למרות שאמרו שלא יהיה שיעור בגלל מבחן ארצי במ"מ!!!
)

Danielushhhh

New member
היא הייתה ענקית../images/Emo99.gif

ביצוע מדהים! השמלה מדהימה! היה מגיע לה

מ-ד-ה-י-מ-ה!

איך היה יפה!!!מלכה!
מקום רביעי!!! כבוד!
וגרמניה אחרונים!!!!חחח מגיע להם!אנטישמים!
אומרים ששנה הבאה הראלוש ייצג אותנו!!!!!
כל העולם "יזראל דוז פואה!" אהה וצרפת נתנו לנו 10 נקודות בזכות בני דודים שלי...כפרות עליהם....
ואתמול היה את הראלוש ב"הקטעים הגדולים של הקדם"...כפרה עליו איזה כוסון!!!!!!!

פשוט מושלמת.. ../images/Emo99.gif ../images/Emo60.gif

לטעמי, אתמול היא נתנה את הביצוע הכי טוב שלה עד כה ל"שקט שנשאר"!! היא עלתה לבמה עם הרבה יותר ביטחון, ולכן קולה היה צלול לגמריי, לעומת החצי גמר.. שבהתחלה היה לה קצת קשה לשיר מרוב הלחץ.. כמובן היא הייתה יפהפיה כהרגלה! השימלה פשטו מדהימה לדעתי!! איך התרגשתי בשבילה אתמול.. לפני שהיא עלתה לבמה הייתי נרגשת וחוששת כמו החיים.. ותוך כדי השיר פשוט הצטמררתי לגמריי
היא גדולה מהחיים!!! הכישרון שלה פשוט הורג אותי כל פעם מחדש!! תודה רבה לך שירי, שיצגת את מדינתו בכבוד כה גדול

גם לי זה קרה! ../images/Emo12.gif

ברגע שהיא התחילה לשיר ממש התחלתי להתרגש והכל וכשהיא עלתה כל הזמן הרגשתי פשוט כמה שהיא מתרגשת והכל... היא מלכה, מלכה.

אין מה לעשות

לא קשור לזה שהיא ישראלית, היא פשוט הייתה הכי טובה.ואם אירופה לא הייתה אנטישמית, היינו במקום שיוון (אלוהים יודע איך הם זכו) נמצאים.

®•lior•®

New member
מ-ד-ה-י-מ-ה,הבנתם את המילה הזו?!

שירי פשוט כזאת מ-ד-ה-י-מ-ה,הקולש לה כזה מרגש,פשוט נשמה!! ושירי,לא נורא אם זכינו מקום רביעי
העיקר שייצגת את המדינה בכבוד!!

שירי! שירי! שירי! שירי!

שירי שלנו ולא ניתן אותה! שירי שלנו ולא ניתן אותה!!

למעלה