נחמד מאוד
מאיה המקורית - לא הכרתי שום שיר מורל שציינת, חוץ "במשפחת קוקלה". הרשי לי להוסיף עוד כמה שירי מורל: "שמש"/מורל - פעם ראשונה את אומרת, ואח"כ הילדים חוזרים אחריך. השמש מכה - השמש מכה חזק על הראש - חזק עלך הראש כולם יודעים - כולם יודעים _____ (השם של הקבוצה) בראש ___ עכשיו ולתמיד. _____ עבר, הוה. עתיד! שבלול- אפשר לעשות בתנועות שלום ,אני הוא השבלול היום אצא לי לטיול הוציא מחוש ועוש מחוש ומהקונכיה אוציא לי את הראש שלום אני הוא השבלול, היום אצא לי לטיול ____(השם של הקבוצה) עשתה אותי מסטול. אוציא מחוש ועוד מחוש ומהקונכיה אוציא לי את הראש. "צפרדעים" על שפת היעור שלושה צפרדעים ואללק לא מפחדים וואלק לא מפחדים. הביאו לנו את קבוצת ____ (פה אומרים של של הקבוצה ה"אויבת)" ואללק לא מפחדים הביאו לנו את קבוצת ______ (כנ"ל) וכן הלאה הביאו להם את הקבוצה שלנו ואללק - כן מפחדים!!!!! "אגולים" אגודלים שלוף - אגודלים שלוף (הילדים חוזרים) אגודלים החזר - אגודלים החזר - כנ"ל ברכיים כפוף - כנ"ל צ'ה-צי'- צ'ה צ'א... צ'א-צ'י...צ'א צ'א ____(השם של הקבוצה) פצצה! הולההההההההההההההההההההההההה! "גלים עולים" גלים גלים עולים עולים עושים סיבוב ............ ורק אני שוכב בחול קורא בקול: 1.2.3.4.5 קבוצת _______ תנצח בגדולללל!!!!! יש כל כך הרבה שירים.....