שירי מורל

shirli24

New member
שירי מורל

כל מי שמכיר כל סוג של שיר מורל: שיכתוב לי, יקליט לי, ידבר איתי, אני אשמח לקבל כל דבר:) תודה:)

שירלי יקרה

הנה לך מספר קישורים לשירי מורל שכבר עלו כאן על גבי הפורום. תעייני בכייף בשרשור
תבלי

adir1990

New member
נחמד מאוד

מאיה המקורית - לא הכרתי שום שיר מורל שציינת, חוץ "במשפחת קוקלה". הרשי לי להוסיף עוד כמה שירי מורל: "שמש"/מורל - פעם ראשונה את אומרת, ואח"כ הילדים חוזרים אחריך. השמש מכה - השמש מכה חזק על הראש - חזק עלך הראש כולם יודעים - כולם יודעים _____ (השם של הקבוצה) בראש ___ עכשיו ולתמיד. _____ עבר, הוה. עתיד! שבלול- אפשר לעשות בתנועות שלום ,אני הוא השבלול היום אצא לי לטיול הוציא מחוש ועוש מחוש ומהקונכיה אוציא לי את הראש שלום אני הוא השבלול, היום אצא לי לטיול ____(השם של הקבוצה) עשתה אותי מסטול. אוציא מחוש ועוד מחוש ומהקונכיה אוציא לי את הראש. "צפרדעים" על שפת היעור שלושה צפרדעים ואללק לא מפחדים וואלק לא מפחדים. הביאו לנו את קבוצת ____ (פה אומרים של של הקבוצה ה"אויבת)" ואללק לא מפחדים הביאו לנו את קבוצת ______ (כנ"ל) וכן הלאה הביאו להם את הקבוצה שלנו ואללק - כן מפחדים!!!!! "אגולים" אגודלים שלוף - אגודלים שלוף (הילדים חוזרים) אגודלים החזר - אגודלים החזר - כנ"ל ברכיים כפוף - כנ"ל צ'ה-צי'- צ'ה צ'א... צ'א-צ'י...צ'א צ'א ____(השם של הקבוצה) פצצה! הולההההההההההההההההההההההההה! "גלים עולים" גלים גלים עולים עולים עושים סיבוב ............ ורק אני שוכב בחול קורא בקול: 1.2.3.4.5 קבוצת _______ תנצח בגדולללל!!!!! יש כל כך הרבה שירים.....

../images/Emo13.gif כל הכבוד אדיר. אשמח שתוסיף גם לשרשור קיץ

כדי שנוכל לעשות ריכוז של כל שירי המורל.

shirli24

New member
היי אדיר

אם תוכל לשיר ולהקליט או משהו כזה..ולשלוח לי..כי אין לי שמץ במנגינות האלה.. ואני אשמח להכיר:)

adir1990

New member
שירלי יקרה

אשמח לעזור, אך אין לי אפשרות להקליט לך את השירים =\ מצטער.
תחשבי על דרך אחרת.

shirli24

New member
אדיר

אם יש לך מחשב, אז יש לך דרך להקליט ;] התחל--->תוכניות--->בידור--->רשמקול :) תנסה את זה..אם לא אני אחשוב על משהו... ערב טוב!

adir1990

New member
שירלי

אין לי מיקרופון. יותר קל דרך טלפון, אני אסביר לך. תקשיבי, את יכולה לקחת את זה לכיוון אחר, לכיוון שלך. אפשר לשאול - למה את צריכה את המורל עכשיו? קיטנות? עושה בקרוב קיטנות חנוכה?

shirli24

New member
בוקר טוב אדיר:)

אפשר לנסות בטלפון:) אני אדבר איתך יותר מאוחר, אני פשוט נוסעת עכשיו... ולגבי המורל אני מלמדת את הקבוצה שלי מורל זה לא כזה רציני ודחוף..אבל יש טיול בקרוב וחשבנו ללמד אותם לפני וסתם שידעו:) יומטוב:)

למעלה