שירי מוראל

alef04

New member
שירי מוראל

היי חברה, אני צריך את עזרתכם, כל שירי מוראל שעולים לכם בראש בבקשה תרשמו, שירי מוראל לקבוצה/שבט, שירים שסתם עושים כיף/שירי קצב וכו' תודה!!!

isilme

New member
../images/Emo205.gif

זה יעזור לך אם אין לך מנגינה? יש הרבה דגים בים אההה ואנחנו על כולם אההה שבט שבות שבט שבות שבט שבות אהההה בואו ונריע לשבט שבות (כפיים) בואו ונריע לשבט שבות (עוד כפיים!) בואו נריע בואו בואו נריע בואו נריע לשבט שבות שבט שבות כאן ויאללה באלגן והופ הופ הופ ויאללה באלגן ויאללה באלגן יאללה יאללה באלגן... שבט שבות. שבט מה? שבט שבות שבט מה? האם אתם מוכנים? מוכנים למה? לריקוד הבטטה! ידיים למעלה ידיים למטה ובטטה... (כנ"ל יש ריקוד החמוץ, סמים, מנגו, פטרוזיליה, חסה, וכל דבר אחר שעולה לכם בראש...) שבות שבות שבות שבות שבות שבות שבות שבות שבות שבות שבות שבות שבות עם הידיים... שבות שבות שבות שבות שבות שבות שבות שבות שבות שבות שבות שבות שבות עם הרגליים... על האופנוע... שבט שבות שבט שבות השווים שבט שבות שבט שבות הכלים... שבט שבוווווווווווות טנהנהננהנהנה... מי שלא משבט שבות שימות! (כפיים) הנה מת הנה מת הנה מת.... (אפשר לעשות את זה גם עם קוף- מיש לא משבט שבות הוא סתם קוף... הנה קוף הנה קוף...) בבמבטא ישראלי כבד- whan i say mas mas mas you say to me החמאס. mas mas mas החמאס. mas mas mas החמאס. whan i say ZIM ZIM ZIM you say to me התנזים ZIM ZIM ZIM התנזים ZIM ZIM ZIM התנזים ואז עושים עם השם של השבט... אהההההההההההה... שה! עכשיו דממה שבט שבות על הבמה ויווואו איזה מעולים אנחנו ויווואו ויווואו ויווואו איזה מעולים אנחנו.... מתופפים כולם ביחד על שולחן/ספסל/משהו אחר בקצב הזה- 7 תיפופים 7 כפיים 7 תיפופים 7 כפיים 3 תיפופים 3 כפיים 3 תיפופים 3 כפיים תיפוף מחיאה תיפוף מחיאה תיפוף מחיאה ואז צועקים את השם... חילבו נא את הפרות הופה היי הופה היי לא ללכלך את הבנות הופה היי גיזמו נא את הכבשים הופה היי הופה היי לא ללכלך את הבנים הופה היי... אני טים טים טים אני נבטים... (נו.. זה היה פעם פרסומת לבורגרקינג...) אוהוהוהוהוהו... נשבענו לאהוב את המגן דוד שבט שבות תמיד אנחנו אריות.. ולביאות! וכולם כפיים כפיים לשבט שבות וכולם כפיםי כפיים לשבט שבות.... בואו וניסע ביחד למושב של הדודה שולה והדוד מושיק יש שם פרה יש שם פרה יש שם פרה ששרה שיר אחד מוווווווווווווו מוקדם מאוד בבוקר מווווווווווווו בצהריים גם מוווווווווווו כשיורד הערב מוווווווווווו לפני שהוא נרדם! (ואז עושים מלא מלא חיות...) ואז- בואו וניסע ביחד למושב של הדודה שולה והדוד מושיק יש שם שבט שבות יש שם שבט שבות יש שם שבט שבות ששר שיר אחד- יווווווווווווווווווואו מוקדם מאוד בבוקר יווווווווווווווווואו בצהריים גם יווווווווווווווווואו כשיורד הערב יוווווווווווווווואו לפני שהוא נרדם. שבט שבות עולה שבט שבות עולההה שבט שבות עולה שבט שבות עולה והפוך! עולה שבט שבות עולה שבט שבווווווווות עולה שבט שבות עולה שבט שבות והפוך! חת'כת פרוייקט עשיתי... אולי תעלו את זה לסניף הוירטואלי?
[ותודה לכל מדריכינו משבט נבטים עד עצם יום הזה....
]

isilme

New member
../images/Emo205.gif

האמת שאין לי מושג... אנשים עושים שטויות כשהם עייפים... זה מה שקורה אחרי 3 לילות שישנים בהם 4 שעות כל אחד...

יש פווווול..

אני בבנ"ע מכיתה ב' אז לא חסר לי... הייתה לי דודה מחדרה אווווה לפני יומיים זה קרה אוווה הייתה לי דודה מחדרה אוווווווה לפני יומיים נפטרה פהפהפהפהפה! היו לה מאה דונם פרדסים, שלוש פרות ושמונה סוסים! יותר מזה אני לא זוכר, רק שבית רימון שווים יותר! הי, שובי דובי! בית רימון חמודי! (זה די דבילי אבל לונורא...) אתמול בתוכנית של דן שילון היה ממש, ממש שיגעון! הוא קרע את החולצה ושבר את הראש כי בית רימון- תמיד בראש! אתמול בתוכנית של יאיר לפיד כבר לא היה לו מה להגיד הוא זרק את השולחן וקפץ מהחלון כי בית רימון מקום ראשון!! (זה עם הראש לצדדים- צריך לראות אותנו עושים את זה!
) צ'יפס, קבב, צ'יפס, צ'יפס, קבב צ'יפס, קבב, המבורגר! ו- צ'יפס, קבב, צ'יפס, קבב, צ'יפס, קבב, צ'יפס, קבב צ'יפס, קבב, המבורגר! בית רימון, בית בית רימון בית רימון מקום ראשון!! ו- בית רימון, בית רימון, בית רימון, בית רימון בית רימון, בית רימון, מקום ראשון!!! בית בית בית רימון מון תנו לי ב', י', ת', ר', י', מ', ו', נ' סופית!! יש לי עוד המוון.. אבל אני לא אתיש אתכם.. =)

למעלה