שירי מדורה!
להלן הודעה שהשארתי בכמה פורומים אחרים. אני יודע שחלק נכבד מהרשימה לא נכנס לקטגורית אגדות הרוק, אבל בואו תנו אתם את השירים שכן... תודה רבה!
------- לכבוד ל"ג בעומר שבא עלינו לטובה, החלטתי לשאול שאלה שאני מתכנן לשאול כבר חודשים. מתישהו ראיתי פורום (אם אני לא טועה בהיידפארק) שעשו בו רשימה של 'שירי מדורה', שזה בעצם שירים שגורמים לכולם להיאנח ברווחה ולשיר איתך כשאתה עם גיטרה קלאסית וכולכם יושבים לבילוי מוזיקלי איכותי. אני בטוח שכולכם יודעים במה מדובר. עכשיו, אם מישהו יכול ללנקק אותי לרשימה הזו, אני אשמח ואודה מאוד. אבל גם אם לא, אפשר להתחיל אותה מחדש בפורום הזה (או בפורומי תפוז האחרים שבהם אני עומד לרשום את ההודעה הזו - ולעדכן אתכם כשתהיה היענות). הנה כמה שירים, אוף דה טופ אוב מיי הד (כולל כמה ממש ממש מתבקשים...): מתחת לשמיים, הכוכבים דולקים על אש קטנה, מכה אפורה אותם בעצם אפשר להכליל לשירים של ברוזה, משינה ומוניקה סקס. מה עוד... מאיר אריאל, יוני בלוך, אביב גפן, החברים של נטאשה... וגם תיסלם. וגם היהודים. אבטיפוס - בוקר טוב עולם, תשאירי לי מקום לחבק אותך. איפה הילד - נפלת חזק, מה שעובר עליי, מישהו שומע אותי גאיה - שיר לאהבה גידי גוב - שלל שרב דני סנדרסון - זה הכל בשבילך דניאל סלומון - בא מכאב, עדיף חמי רודנר - גאולה, בואי ניפרד, מלנכוליה אהובתי, אימפריות נופלות לאט בנזין - חופשי זה לגמרי לבד, יום שישי את יודעת, פנים אל מול פנים, גשם עברי לידר - יותר טוב כלום מכמעט רמי\ריטה - בוא, תפוחים או תמרים, קרוב אל ליבך, אני חיה לי מיום ליום שלמה ארצי - אהבתיה, היא לא יודעת מה עובר עליי, שיר פרידה זקני צפת - השכן שלא ישן, לא תבואי שישי שבת נימרוד לב - זה כל הקסם ירמי קפלן - הפוך, הדפוק הזה הדורבנים - כל מה שרצית, לא בא לי לשמוע רוקפור - האיש שראה הכל, הכעס, חור בלבנה, מכונת הזמן אביתר בנאי - הכל שקט ארקדי דוכין ומאיר בנאי - אהבה קצרה פורטיס\סחרוף - חלליות, עבדים, את לא טובה אליי, ניצוצות, חתול מפלצת, אין קץ לילדות גם שירי שלום חנוך ותמוז, שירי אריק איינשטיין טוב, בעברית מסתבר זה ממש קל... אבל אתם מוזמנים להוסיף!!! כן אני יודע שזה פורום מוזיקה עברית, אבל תשתפו פעולה, יהיה כיף. באנגלית (שוב, כולל כמה כ"כ חרושים שמאיזה שהיא סיבה אנשים עדיין מנגנים אותם, ותודה לאל גם כמה שלא): David Bowie - Space Oddity ("ground control to major Tom") Muse - Unintended Beatles Eagles - Hotel California Guns N' Roses - Don't Cry, Knockin' on Heaven's Door, Sweet Child of Mine, Patience No Doubt - Don't Speak Counting Crows - Mr. Jones Kansas - Dust in the Wind Jeff Buckley - Hallelujah Enrique Iglasias - Hero Goo Goo Dolls - Iris Chuck Berry - Johnny B. Goode Robbie Williams - Angels, Five for Fighting - Superman Pretenders - I'll Stand By You, Angel of the Morning Green Day - Basket Case, When I Come Around, Good Riddance (Time of your Life) Eric Clapton - Wonderful Tonight, Tears in Heaven, Layla Metallica - Nothing Else Matters Bob Dylan - Knockin' on Heaven's Door, Blowin' in the Wind Led Zeppelin - Babe, I'm Gonna Leave You Doors - Touch Me, Light My Fire Pink Floyd - A third of the songs from Dark Side, The Wall, and Wish You Were Here Manic Street Preachers - If You Tolerate This Michael Jackson - Heal the World, The Earth Song Moody Blues - Nights in White Satin Roy Orbison - Pretty Woman, You Got It, Aerosmith - I Don't Wanna Miss A Thing, Crazy, Cryin', Livin' on the Edge, Pink, Natalie Ibruglia - Torn Offspring - Self Esteem The Connels - 74-75 Meredith Brooks - Bitch The Verve - Bittersweet Symphony Deep Blue Something - Breakfast at Tiffany's Nirvana - Come As You Are, Smells Like Teen Spirit The Turtles - Happy Together Roberta Flack - Killin' Me Softly Smokie - Livin' Next Door to Alice Extreme - More than Words Sinead O'Connor - Nothing Compares to You Louie Armstrong - What a Wonderful World Don McLean - American Pie, Vincent (Starry Starry Night) Phil Collins - Against All Odds Simon & Garfunkel - Mrs. Robinson, Bridge over Troubled Water Puddle of Mudd - She Hates Me Queen - Love of My Life, Save Me, Somebody to Love R.E.M - Everybody Hurts, Losing My Religion, Man on the Moon Radiohead - Just, Creep, High and Dry, Karma Police, No Surprises, Fake Plastic Trees, Street Spirit, Paranoid Android, , Red Hot Chili Peppers - Under the Bridge, My Friends, Californication, Otherside, Road Trippin' Reamonn - Supergirl Savage Garden - To the Moon and Back, Truly Madly Deeply Scorpions - Wind of Change, Still Loving You, Send Me an Angel Lenerd Skynard - Sweet Home Alabama Smash Mouth - I'm a Believer, All Star Chris Isaak - Wicked Game Staind - Outside Stevie Wonder - Hello, I Just Called Simply Red - Stars Sting\Police - Roxanne, Shape of My Heart, I'll Be Watching You System of a Down - Chop Suey Tenacios D - Tribue, Wonderboy, F*** her Gently Tom Petty - Free Fallin' Travis - Hit Me Baby One More Time, Sing, Why Does it Always Rain on Me U2 - The Sweetest Thing, One,I Still Haven't Found What I'm Looking For, Beatiful Day, Stuck in a Moment Van Morrison - Brown Eyed Girl Wheatus - Teenage Dirtbag, A Little Respect Dire Straits - Sultans of Swing, Romeo and Juliet, Walk of Life Ben E. King - Stand By Me John Lennon - Imagine Monty Python - Always Look At the Bright Side of Life ואלה היו שירי דור גלגל"צ, שנת 2007. יאללה, תורכם להוסיף... בסוף אני מניח שנאגד את הכל לרשימה אחת ארוכה ואוניבסלית. ל"ג בעומר שמח...
להלן הודעה שהשארתי בכמה פורומים אחרים. אני יודע שחלק נכבד מהרשימה לא נכנס לקטגורית אגדות הרוק, אבל בואו תנו אתם את השירים שכן... תודה רבה!