שירי לשלטון

H u N N e Y

New member
שירי לשלטון../images/Emo68.gif

לא יודעת מה אתכם, אבל אני עדיין בעד שירי. שי גבסו הגיע לגמר בגלל שהוא חמוד, ואני חושבת שהוא לא ממש ברמה של שירי ונינט אבל מילא. הסיבה היחידה שבגללה שירי לא זכתה זה בגלל הדאווין שלה - כי לשיר היא ידעה שם הכי טוב!!! אולי היא עשתה רושם ראשוני לא הכי טוב, על השופטים ובכלל על הקהל, אבל הייתה לה הופעה ממש מעולה, ולשופטים הייתה דעה קדומה עלייה. נינט גם הייתה מעולה - שלא תבינו לא נכון!!! אבל שירי יותר....
מה אתם אומרים?

מה את רוצה שנגיד../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif

זאת דעתך...ככה את חושבת...אני למשל חושבת אחרת.. תראי..שירי שרה פשוט מדהים!! יש לה קול עם איכויות חבלז"יות...אבל כמו שאמרת לא אהבתי את הדאווין...יש לה סטייל של זמרות מחו"ל..והפעם כבשה את ליבי נינט...שהיא אחרת..היא פשוטה וצנועה..מאוד עממית..מדהימה!! בקיצר..זה עניין של דעה... אבל דבר אני אומרת: גם נינט גם שירי וגם גבסו מדהימים!!!! הם יגיעו רחוק והתרומה שלהם למוזיקה הישראלית היא עצומה!!!! דרך אגב...את חדשה..לא? אז ברוכה הבאה
תהני...זה אחלה פורום

perrinat

New member
אני חושבת ש...../images/Emo103.gif

את צודקת. שירי מעולה
וגם נינט מעולה
ורק אחד זוכה במקום הראשון... והעם בחר נינט.
אבל אני בטוחה ששתיהן יגיעו רחוק

edenamos

New member
../images/Emo4.gif

אני אישית אומרת ששירי ענקית אבל אני אוהבת ומעריצה יותר את נינט.... פשוט אי אפשר להסתכל על הפנים המלאכיות שלה ולא "להתאהב" בה ובאיך שהיא שרה....... אני בטוחה שכול ה-16 יגיעו רחוק......

מסכימה

שירי באמת לא זכתה בגלל הדאווין שלה, נינט זכתה בגלל התמימות והרגש. שתיהם מוכשרות בטירוף, כל אחת והסיגנון שלה ואכן יש להם סיגנון שונה. אני אישית מחבבת יותר את נינט. גם כן מחבבת
מטורפפפתתתת לה על החייםםםםם

Golden apple

New member
אורית שאלה..

נגיד אם היו אומרים לך שהעולם כולו ייחרד כולל כול המשפוחה שלך ונינט תישאר חיה, או שהעולם כולו ישאר ויבוא שלום עלינו...
אבל הקריירה של נינט תיכשל.. מה את בוחרת

ברור ש...|תופים דרמטיים|

שיבוא שלום והקרירה של נינט תכשל. כי ככה אני דואגת לעולם כולו ולעצמי. כי אם לא תהיה קרירה לנינט היא לא תהיה עסוקה כל היום ויהיה לה יותר זמן בשבילי ובשביל היחסים שלנו (חיה בסרט
) זהו
חח

HaDaRoSh

New member
../images/Emo14.gif../images/Emo45.gif

תאמת אהבתי את שניהם באותה מידה לשתיהם יש קול מדהים אבל שהיה את הטקס של האוסקר שירי שם שרה הרבהההה יותר יפה מנינט לא יודעת למה אבל ככה אני חושבת אבל בכל זאת נינט מקסימה ויש לה כל יפה שיהיה לה בהצלחה

למעלה