שירי חורף

נני55

New member
שירי חורף

יש שירים כאלה. בדוק האם למאיר יש כאלה ? אני חושב ש"הכנסי כבר לאוטו" אולי בגלל ..עומדת בגשם ..." "מה את כלכך צודקת?

עו דד

New member
אולי...

"זרעי קיץ"

הממ

אני לא מצליח לחשוב ממש על שיר חורף של מאיר אריאל, אבל "שיר מים רבים" קצת עושה לי את זה, אולי בגלל שהוא שיר מופנם שכזה, עם דוק של מלודיה נוגה. אולי בגלל שהוא שיר על דמדומים, סוף ושקיעה. גם שפריץ חרוזים ללואיז מתקשר אצלי לדכאון מלנכולי של חורף, לא יודע למה..

אולי אתם מתכוונים...

לשיר שנקרא "תקציר שירי החורף הבא" שזה לא ממש שיר. יותר דיקלום שבו לא בהכרך מדברים על חורף...

עו דד

New member
שיר שקצת מזכיר לי את האימה מהחורף

"בס בבלון" "ענן שחור גדול עולה במערב..."

בשחורו וזהבה

סיפור מותם של עלמה ועלם. אחד השירים הכי עוצמתיים שמאיר השאיר. זה סיפור מותם של עלמה ועלם אין רואים כמותם בימינו אלה. בשיער זהוב בבלורית שחרחורת הם היו הבהוב של ברק בחורף. הם היו הבהוב של אהבה בשחורו וזהבה. ערב אפלולי לא חדל הגשם ובתוך שלולית היא בו מתנגשת. היא צחקוק אליו הוא צחקוק אליה בלי משים חלף פיו בתלתליה. והדליק הבהוב של אהבה בשחורו וזהבה. מחליפים ברקים מתמלאים ברעם ניצבים שותקים רעד נגד רעד. פתע עליהם קם ברק - וירף אז ראו שניהם ויהיו לטרף. התלקחות הבהוב של אהבה בשחורו וזהבה. הוא נישק בה רק מצח ולחיים כשפגעם ברק - ויפלו אפיים. בשיער זהוב בבלורית שחרחורת הם היו הבהוב של ברק בחורף. הם היו הבהוב של אהבה בשחורו וזהבה.

open space

New member
או שלל שרב ../images/Emo8.gif

באמת כשנדרשים לעניין, האיש היה יותר משורר קיץ. קשה לחשוב על שירי חורף מובהקים שלו. אולי דאווין של שיר מחאה, בגלל המים שנוזלים כל הזמן... וגם סוף עונת התפוזים, בבתיו הראשונים (ואחר כך מיד מתחלף לקיץ כמובן)

למעלה