שירי חורף-

call me a dog

New member
שירי חורף-

לכל הוותיקים מבינינו (נראה לי שאני היחידי פה! :-ם) ידוע המנהג לכתוב כל אחד את רשימת שירי החורף שלו.. כל חורף היינו כותבים בפורום את שירי החורף שלנו :) שיר חורף- שיר שכיף לשמוע כשאתה בתוך הבית ובחוץ יורד מבול מהפנט.. שלי לחורף הקרוב: faith no more-evidence screaming trees-winter song :) finger eleven-for the ocean faith no more-midnight cowboy soundgarden-boot camp jane's addiction-jane says jerry cantrell-solitude כל האלבום של מד סיזן, אחד האלבומים הכי חורפיים ששמעתי.. malfunkshan-jezebel woman mother love bone-stargazer pearl jam-better man smashing pumpkins-tonight tonight וכמובן, השיר הכי חורפי, והשיר הכי טוב שסצנת הגראנג' ראתה- temple of the dog-call me a dog

E GirL

New member
אוקיי, שלי:

Mad Season-Wake UP,I'm above Mother Love Bone-Chloe Dancer (Crown of Thorns Mother Love Bone-Man Of Golden Words Mother Love Bone-bone china Temple of the dog כל הדיסק... pearl jam-wash ,black ,Sleight Of Hand Metallica- Fade To Black Alice in chains-Nutshell,rotten apple soundgarden-Uncovered Stone temple pilots-creep chris cornell-moonchild מותר גם לא גראנג' נכון? Led Zepplin - Stairway to Heaven placebo-pure morning אי אפשר לעבור את החורף בלעדיהם=] וזהו בינתיים...

sukyel

New member
אוקיי....

pearl jam- wishlist, nothing as it seems, footsteps, rearviewmiror alice in chains- shame in you green river- swallow my pride mudhoney- this gift mad season-wake up chris cornel- sweet euphoria stone temple pilots- creep temple of the dog- say hello 2 heaven, hunger strike, wooden jesus ואחד לא גראנג': beck- golden gate

stone cold jane

New member
בעיקרון אין לי כל כך "שירי חורף"

אבל היום שמעתי יופוריה מורנינג אחרי הרבה זמן שלא, זה התאים לי לבוקר הגשום המקסים שהיה היום :) וגם נראה לי אינטיריורס(דיסק) של בראד ממש מתאים... וגם ג'ףף באקלי

ש ו ק ה

New member
שלי

מותר שזה לא יהיה רק גראנג'? opeth - benighted sonata arctica - sing in silence alice in chains - unplugged (כן כל האלבום) him - heaven tonight בטח יהיו עוד! חורף!!! איזה אושר!!

RaSTA La Vista

New member
אמממ...

לכל אלה שתהו אם אפשר לשים שירים שהם גם לא גראנג'- תשימו מה שבראש שלכם, יש לנו מדינה ששואפת לדמוקרטיה, יש חופש ביטוי, רק שתדעו שאין זה ענייני בכלל, כי זהו פורום גראנג' :) ורציתי להוסיף עוד אלבום שהוא אצלי בכל תקופה ומשום מה שכחתי ממנו לגמרי שכתבתי את שירי החורף שלי, זה כמובן יופוריה מורנינג של כריס, והשיר שלפי דעתי מככב שם כשיר חורף הוא steel rain, שיר גדול.

למעלה