שירי חופש

שירי חופש

אני מאוד אוהב שירים בעלי מסר של להיות חופשי, צעיר, ללא דאגות וכדומה. כמו למשל go west, או Wonderful Life של black או Alphaville - Forever young. אשמח לקבל עוד שמות של שירים. תודה לכם.

troy1co1il

New member
הנה כמה

wang chang - everybody have fun tonight starship - we built this city xtc - garden of earthly delights wham - club tropicanna musical youth - young generation black - wonderful life TROY

תודה ../images/Emo24.gif

יש לי דילמה האם השיר rent של Pet Shop Boys נחשב שיר חופש. כאילו, אתה רק צריך לאהוב אותה והיא תשלם את שכר הדירה. סידור נוח.

turrican

New member
שלום לך יושב קרנות על הדרך

מה שלומך? היה סבבה לראותך אתמול. אני מקווה שתגיע למסיבות הבאות גם. אז באמת אני רואה שיש לך זמן לגלוש..

זה תלוי ב..

תלוי בך כי אין לי גלגלים ואתה בעצם תלוי באישתך. ואישתך תלויה בילד. אבל למה תמיד להאשים את הילד?

tofit

New member
אכן סידור נוח

אבל זה לא פשוט לאהוב בשביל כסף דרך אגב זה השיר שלהם שהכי אהב עלי

hgvrycuihnhuyb

New member
../images/Emo8.gifפט שופ בויז...

אף פעם לא נהיה משועממים אבל זה משנות ה-90.....

Pet Shop Joe

New member
לפט שופ בויז יש הרבה!

se a vida e nyc boy i get along (מהאלבום החדש) it's a sin i wouldn't normally do this kind of thing the end of the world left to my own devices rent ו-being boring הם לא ממש שירים על חופש ועל להיות צעירים וחופשיים לדעתי

עוד אחד...

The dead of night=The usual suspect אני לא בטוח שזה נכנס לקטגוריה אבל: Depeche mode - Never let me down again. We're flying high" We're watching the world pass us by Never want to come down Never want to put my feet back down "On the ground

likehell

New member
במקרה רציתי לשאול

מה עבר למרטין בראש כשהוא כתב את המילים לשיר the dead of night ?

וואוו

באמת אין לישמץ של מושג זה נראה לי שיר שהרבה יותר מתאים לדייב... אני פשוט מת על המילים של השיר הזה!!!

likehell

New member
מילים חזקות

שחודרות עמוק עמוק אתה נשמע קצת מסוכן אם אתה מת על המילים של השיר

Pet Shop Joe

New member
עוד אנקדוטה משעשעת!

השיר JEALOUSY של הפט שופ בויז הופק כבר ב-1983 כדמו ונקרא אז THE DEAD OF THE NIGHT. לא יודע אם שינו אותו מאוחר יותר בגלל דפש מוד או לא.

השיר של דפש...

יצא באלבום האחרון שלהם... jealousy בשמו העכשווי כבר קיים מתחילת שנות ה90. הוא אפילו הופיע בדיסקוגרפי (אני גם מעריץ את הפט שופ בויס יש לי 2 הופעות בdvd ומבחר גדול של דיסקים)

Pet Shop Joe

New member
אני לא יודע...!

אז אולי ג'לוסי היה שם קצת יותר קליט ופחות מפחיד
בכל מקרה מצטער על הבורות העמוקה בדפש מוד. ואם תשימו לב, החתימה החדשה שלי היא המשפט שניל אומר בסוף של הגרסאה המקורית של 'הזדמנויות (בוא נעשה בוכטות)'. המשפט נחתך בגרסאה הסופית.

למעלה