שירי חוזרת לארה"ב

אורון V1

New member
שירי חוזרת לארה"ב

ביום ראשון שעבר דווח במעריב שבבוקר רביעי שלפניו נדחקה הילדה בתור בשגרירות ארה"ב, זאת על מנת להשיג ויזה עבור הופעה באמצע ינואר.

linoy7

New member
כן, אמרתי לעצמי שאני צריכה להראות סימני חיים.

לימודים זה מתיש
דה.

אורון V1

New member
איך שזה נראה אחרי השביתה קורעים לכם את הצורה

אחרת קשה לי להסביר לאן כולם נעלמו...

linoy7

New member
../images/Emo45.gifחבל על הזמן!+מלא שעות אפס../images/Emo46.gif../images/Emo7.gif../images/Emo41.gif

כמעט כל יום. נו טוב, אחרי הכל זה לטובתינו..

../images/Emo210.gifלנו יש רק שעת אפס אחת

אבל אנחנו נלמד עד מאוחר. בעיקרון אני לא ממש עוד יודעת את המערת אני יודעת רק את זה. ביום ראשון או מחר כנראה נקבל אני המערכת החדשה.

linoy7

New member
יהיה בסדר. נשרוד את זה איכשהו../images/Emo6.gif../images/Emo178.gif../images/Emo41.gif

למשל היום קיבלנו את הלוח מבחנים. אוי אוי אוי
ועוד לא רשומים שם כל המבחנים אז בכלל

just adiki

New member
../images/Emo45.gif

לי תודה לאל עוד לא התחיל לחץ ממש. זה יותר לחזור הביתה בתשישות הרגילה של ביה"ס רק שנאי לא ממש רגילה אליה
. אבל מתחילים להרגיש את הלחץ לאט לאט... הנה כבר היומן שלי מפוצץ מעבודות להגשה וכבר הודיעו לנו על המבחנים באנגלית ובמתמטיקה. התאריכים של הבגרויות ממש סבבה, גם יש פער נורמלי בין בגרות לבגרות ככה שבאמת אפשר ללמוד בכמה שפחות לחץ וטירוף [עד כמה שדבר כזה יכול לקרות
]. הוסיפו לי עוד שעה מתמטיקה [סביר] שעתיים ג"ג [בא לי למות
גם ככה אני לא סובלת את זה
הבשמחה הגדולה שלי שנה שעברה היתה יורדות לנו השעות סוף סוף מ-7 ל-4!! ועכשיו יש לי 6
]. וכנראה שיוסיפו לנו גם 3 שעות בספרות מורחב [לא נורא, אני אוהבת]. שעות אפס בנתיים אין לנו ואני מאמינה שגם לא יהיו.

linoy7

New member
שיהיה לה בהצלחה../images/Emo23.gif../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif

למעלה