שירי השבו ע ע ע ע ע

Funky Giraffe

New member
שירי השבו ע ע ע ע ע

של הדג: לוטוס מה שבא בא סטטיסטיקה תרגע בלה בליסימה לא של הדג: וואללה השבוע שמעתי מלא מלא Pאנק עם כלי נשיפה, לא אופייני לי, אבל עשיתי לזה קאמבק אחרי שתיקה ארוכה מהפלייליסטים. אני אספר בקצרה על הסקא-Pאנק: זה Pאנק קליל יותר מהPאנק המסורתי, בלהקות בעלות הרמה הגבוהה יותר בתחום יש גם כלי נשיפה (טרומבון, חצוצרה, באריטון סקסופון) כמו רגאיי, רק מהיר יותר ואחרי אמריקניזציה:) קצת המלצות ושאר המוסיקה של השבוע- Less Than Jake - Scott Farcas Takes It On the Chin Less than jake - All my best friends are metal heads מומלץ בחום!!! Less than jake - Ska Sucks Reel big fish - S.R. Boney m - Sunny Jamiroquai - Sunny דני רובס - פנים ושמות אינפקציה - טניס Public Enemy - Fight the power אינפקציה - פתח תקווה אינפקציה - סרט של סקס Arturo Sandoval - Maynard Ferguson Jamiroquai - Time won't wait Jamiroquai - Do It like we used to do jamiroquai - signed sealed delivered היה שבוע ממש מוזר... נראה לי שיש לא מעט בזה שהמוסיקה שלו מעידה על האופי שלו, לא ככה? מהFאנק אל הPאנק :))

TakTik

New member
גם אני שומע מלא Pאנק וסקא Pאנק

אני מניח שאתה מכיר את סאבליימ הגדולים ?

‡ Levo ‡

New member
early in the morning

rising to the street :] סאבליים סוסים מת עליהם !! ועידו .. אם כבר less than jake אז תוריד שיר The science of selling yourself short

1uLtRaSoNiC1

New member
../images/Emo45.gif

באתי לרשום את השם שלהם כתגובה אבל אז ראיתי את ההודעה שלך... גם Rancid אחלה אנשים Time Bomb אחד השירים המגניבים הכי מגניבים אי פעם

חולוני

New member
הקלאש

הם להקת הפאנק האהובה עליי, London Calling הוא אחד האלבומים הגדולים אי פעם, אבל סאבליים היא הלהקה שהייתה הכי קרובה ברוחה לקלאש בשנות ה-90 מבחינת זה שהם לא פחדו לערבב ז'אנרים שונים במוזיקה שלהם. הם היו להקה פשוט אדירה ולבראדלי היה כ"כ הרבה נשמה בקול שלו. הנה הקליפ של Date Rape

1uLtRaSoNiC1

New member
לונדון קולינג ענק../images/Emo45.gif

אגב, לאוהבי סייפריס היל. השיר Whats Your Number מסומפל מ The Guns Of Brixton של הקלאש, מומלץ...

חולוני

New member
הם לא הראשונים שסימפלו את השיר

ב-1990 פטבוי סלים, בימים שבהם עוד קרא לעצמו נורמן קוק והיה חבר בהרכב Beats International סימפל את "The Guns Of Brixton" לשיר Dub Be Good To Me שהגיע למקום ה-1 במצעד הבריטי.

Da Fish Snake

New member
../images/Emo13.gif ללא ספק...

זה היה שבוע קולדפליי ופאנקנשטיין... אפילו כשהייתי בחו"ל, השירים של הלהקות המעולות האלה לא יצאו לי מהראש... של הדג: מביט המכונה של הגרוב לא של הדג: Coldplay: Green Eyes Warning Sign Parachutes A Rush Of Blood To The Head (
) Funk'N'stein: Funky Mission Choose your way Mash Low Me Remember Me So Long הקיצר... המערכת שלי מכירה את הדיסקים האלה כבר בע"פ

למעלה