שירי השבוע

sappy song

New member
שירי השבוע

שיר השבוע של נירוונה- שיר השבוע לא של נירוונה- אלבום השבוע- קליפ השבוע- חוויות מל"ג בעומר? תמונת השבוע- סוף שבוע טוב לכולם

pluplup

New member
וואי,השבוע עבר מהר @.@

שיר השבוע של נירוונה- About A Girl
! שיר השבוע לא של נירוונה- הרבה. אלבום השבוע- כנ"ל. קליפ השבוע- אממממממ,לא יודע. חוויות מל"ג בעומר? אין,לא עשיתי מדורה עם אף אחד ;[ תמונת השבוע- נעלמה,ואף אחד לא יקרא את זה בגלל שהיא נעלמה
חצופים

../images/Emo23.gifOH ME

שיר השבוע של נירוונה-
כמובן שלא היה כזה. שיר השבוע לא של נירוונה-
נראה לי THE RIVER של גוד שארלוט אלבום השבוע-
אווו MEDS
|חורש| קליפ השבוע-
וואט איי'ב דאן של הלהקה האהובה עלי בכל העולם חוויות מל"ג בעומר?
היו שני על האשים, מחר יש מדורה. תמונת השבוע-
סוף שבוע טוב לכולם
גם לך, גרוזי.

gunsnroses4ever

New member
עבר בטיל...

שיר השבוע של נירוונה- heart shaped box
שיר השבוע לא של נירוונה- babe i'm gonna leave you- led zeppelin אלבום השבוע- אין קליפ השבוע- come as you are.. קליפ מוזר.. יצא לי חרוז
חוויות מל"ג בעומר? כמעט להפיל את רותם מצוק תמונת השבוע-

ME

שיר השבוע של נירוונה- Love Buzz/ Sappy שיר השבוע לא של נירוונה- אממ... החברים של נטשה- יש זמן אלבום השבוע- Nine Black Alps- Everything Is קליפ השבוע- לא נראה לי שיש... חוויות מל"ג בעומר? לקחתי את אנה למד"א! תמונת השבוע-> סוף שבוע טוב לכולם

Zohar yaaa

New member
:_)

שיר השבוע של נירוונה- וואלה אין :/ שיר השבוע לא של נירוונה- סאן חוזה!!!!!!!!!!!! וכל שאר השירים של מוניקה... אלבום השבוע- מוניקה סקס - פצעים ונשיקות קליפ השבוע- איזה קליפ? הופעה של מוניקה בבארבי :) חוויות מל"ג בעומר? לא זרקו עלינו ביצים! תמונת השבוע- העע סוף שבוע טוב לכולם

Itay Simons

New member
נמנמנמ

שיר השבוע של נירוונה-
שיר השבוע לא של נירוונה- Nightwish-Fantasmic אלבום השבוע- קליפ השבוע- חוויות מל"ג בעומר? היה איכסה
תמונת השבוע + גיליתי משהו מעניין... לפני שנתיים ומשהו, היתה מישהי שהייתי מדבר איתה באייסי. נראה לי שהיא הוסיפה אותי...
אניוואי, בשלב מסוים היא הפסיקה להתחבר, ניתק הקשר. בזמנו היא שלחה לי תמונה שלה, אתמול סתם הסתכלתי בקבצים ישנים ומצאתי אותה. נחשו מי?

clean grunge

New member
../images/Emo177.gifאהה$#@#$ השמנה הזאת!!!...

נראה לי קוראים לזאת שלידה "מיכל"..היא בפורום אליס אין צ'אינס אם אנלא טועה...

SecondFace

New member
עאעאעא@#$%^&

ללאלאאלאלאלאלא למה?? ניסיתי למחוק מהזיכרון תתמונות האלה>< אוף וכן אני "מיכל" וכרגע במשבר נוסטלגי לא טוב:\ למחוק.

עונה..

שיר השבוע של נירוונה- לייק אוף פייר שיר השבוע לא של נירוונה-דה שארפסט לייבס של מיי כמיכל רומנס אלבום השבוע- ממ..דה בלאק פארייד קליפ השבוע- אלה שמחקים את נירוונה חוויות מל"ג בעומר? אין לי כח..טיפשות, טיפשות ועוד טפשות. כל הל"ג בעומר הזה היה דבילי! תמונת השבוע-
סוף שבוע טוב לכולם אה הא..

למעלה