שירי השבוע

sappy song

New member
שירי השבוע

שיר השבוע של נירוונה- שיר השבוע לא של נירוונה- אלבום השבוע- קליפ השבוע- הציטוט של השבוע- תמונת השבוע- סוף שבוע טוב לכולם

ללא כותרת

שיר השבוע של נירוונה- כל האנפלאגד, blew, love buzz. heart shaped box, sliver, son of gun,been a son שיר השבוע לא של נירוונה-knocking on heavens door\guns n roses, don't you cry אלבום השבוע- האנפלאגד, oceanborn קליפ השבוע- would? של אליס |גאהבעצמימאווווד| הציטוט של השבוע- "אתם לא שומעים ניקלבק? אתם לא מבינים מהחים שלכם!!!"!XDDD לא אני אמרתי את זה, פשוט שמעתי ניקלבק בתקופה ששמעתי אבריל לאבין אז זה החזיר אותי לזמן לא נעים במיוחד, וזה לא נאמר ע"י מישהו בן 13
סוף שבוע טוב לכולם!!!!

Girl In The Box

New member
שךדחלכי

שיר השבוע של נירוונה-לא שמעתי :| שיר השבוע לא של נירוונה-sea of sorrow-aic אלבום השבוע-facelift ו-ride the lightning קליפ השבוע- הציטוט של השבוע-איזה ילדה סתומה בכיתה שלי צועקת באמצע השיעור "איהה!! נתקע לי קוץ בתחתתת!! יש לי חור וזה אדוםםםםם" חחחחחחחחחחחחחח
תמונת השבוע-/

maog

New member
../images/Emo13.gif

שיר השבוע של נירוונה-Come as you are שיר השבוע לא של נירוונה-Queen - The Miracle אלבום השבוע-Guns N' Roses - Appetite for Destruction קליפ השבוע-Queen-Innuendo הציטוט של השבוע-

Kneeling Roses

New member
../images/Emo15.gif../images/Emo9.gif

שיר השבוע של נירוונה- הארט שייפ בוקס שיר השבוע לא של נירוונה- Alive - Pearl Jam אלבום השבוע- City of evil - Avenged Sevenfold קליפ השבוע- אין הציטוט של השבוע- "זה בני סלע!! -זה סה"כ בנאדם מסכן ששומע באמפי שלו, מה את רוצה ממנו?! -זה לא אמפי!! -אז מה, הוא מחבר לו לאזניים חוטי חשמל?! -זה בני סלע, מי יודע.." תמונת השבוע-

grapefruit

New member
נמ.

שיר השבוע של נירוונה- קופסא בצורת לב. שיר השבוע לא של נירוונה- אינגליש סאמר ריין של פלסיבו. אלבום השבוע- Nine Lives של ארוסמית'. קליפ השבוע- Pink וJaded של ארוסמית'. הציטוט של השבוע- אני ממש גרועה בלהזכר בציטוטים. תמונת השבוע- הודעה הבאה, אני בתגובה מהירה.

../images/Emo16.gifשירי השבוע.

שיר השבוע של נירוונה-
האיש אשר מכר את העולם שיר השבוע לא של נירוונה-
i'm so sick / Flyleaf אלבום השבוע-
flyleaf / flyleaf קליפ השבוע-
i'm so sick / flyleaf הציטוט של השבוע-
לא יודעת. אירוע השבוע-
היו שניים- ארבעה חודשים לי ולגל, והסמינר הכי מדהים שהיה לי בחיים. תמונת השבוע-
של הלב שלי נשבר? סוף שבוע טוב לכולם
שלי לא יהיה כזה, לפחות לא החלק הראשון שלו.

Itay Simons

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

את תמיד יכולה להתקשר אליי אם את עצובה

Celebrity Skin

New member
אמשכם זונה.

שיר השבוע של נירוונה-Drain You שיר השבוע לא של נירוונה-לא יודעת. אלבום השבוע-לא יודעת. קליפ השבוע-אין. הציטוט של השבוע-"אני הכל וכלום באדם אחד" (אני). תמונת השבוע- סוף שבוע טוב לכולם

|אנישמנה|

ולדעתי ג'ימי הנדריקס צריך לשלוט בעולם. ובלוז בכלל
שיר השבוע של נירוונה- all apologies שיר השבוע לא של נירוונה- Wishville- Yellow Streets \ australia - manic street preachers אלבום השבוע- Jimi Hendrix- Blues קליפ השבוע- green day & U2- the saints are coming , את גרין דיי כבר איזה יותר מחצי שנה שאני לא שומעת ויו2 אף פעם לא אהבתי. אבל השיר הזה ממש טוב. וזו רק אני או שבתחילתו יש קאבר קטן ל house of the rising sun של מיוז?:O הציטוט של השבוע- "I want to fly & run 'till it hurts' sleep for a while and speak no words" australia- manic's תמונת השבוע- ליאון תעשה לי באס!1 XD

למעלה