שירי השבוע

Funky Giraffe

New member
שירי השבוע

של הדג- מה שבא בא (הופעה) לא של הדג- Confusion - רואים רחוק רואים שקוף (אחד הקאברים המוצלחים לשירים עבריים אי פעם אם לא הכי מוצלח, מומלץ מומלץ מומלץ!!!) מופע הארנבות של ד"ר קספר - השיר שלי The new mastersounds - Bondo samba Snoop dogg ft. Pharell - Beautiful Jackson 5 - ABC Charles mingus - Fables of faubus Positive Force - We got the funk Soulive - Nealization Soulive - Kalen

idanri

New member
יאללה.......

של הדג:מה שבא בא(מוסיקה היום) סטטיסטיקה תרגע לא פראיירים לא של הדג:red hot chili peppers-warlocks Phil Collins - Do You Remember Iio - Rapture גליה ירון - מעל התהום John Cale - Hallelujah Men At Work - Land Down Under Sweet Box - Everythings Gonna Be Allright Rembrandts - I'll be there for you שבת שלום
.

ita89

New member
שירי השבוע

של הדג: שביתה יציב הפה לפתוח גן התות לא של הדג: Fitt Band - Librete - רגאיי בצרפתית משהו חבל"ז Parliament - P.Funk (want's to get funked up) - אחד השירים הכי מקפיצים שיש Jimi Hendrix - 1989 The Roots - Atonament Tommy McCook - Jamacian Place - סקספוניסט תותח שעושה ג'אז-רגאיי Led Zeppelin - Achilles Last Stand Weird Al Yankovich - Candian Idiot Bob Dylan - Tombstone Blues אביתר בנאי - תחרות כלבים תומר יוסף - איש קטן

Funky Giraffe

New member
אטונמנט שיר ענק, אבל לא אייתת נכון

למרות שאני בעצמי לא זוכר איך מאייתים, אבל זה עם E במקום A באמצע... משהו כזה. טוב אני סתם נכנס לקטנות כי משעמם לי טילים

MenDelSonspirit

New member
אני רואה שגם אתה

גילית את קונפיוז'ן. אכן חבר'ה צעירים(לשעבר) ומדהימים מדהימים, באמת.

Funky Giraffe

New member
גיליתי לפני 4 שנים כבר

אבל הייתה להם תחייה מחודשת כששמעתי שהקאבר לרואים רחוק רואים שקוף הוא הקטע י"ב בערב מגמה

אין לי כוח,אוף :(

מבחן באזרחות
הדג- -קמתי -חליפות לא של הדג- Coldplay - Speed Of Sound נועה פארן- להצמד למעלה christina aguilera-hurt Outkast - Roses
Cardigans - For What It's Worth

Funky Giraffe

New member
אם כבר בצפר... Take THAT

98 היסטוריה 100 פיזיקה 100 אנגלית אבל יש עוד המון שליליים במתמטיקה וביולוגיה :\ ואם כבר.. יש פה כל מיני אנשים שדוד גרוסמן כתב להם שירים או משהו, מי משיג לי סיכומים בראשי פרקים של "יש ילדים זיג זג"?!

תקרא את הספר.

אני רצינית והכל. ממש רצינית. ובכל מקרה אני מתארת לעצמי שרצים המון המון באינטרנט. תריץ חיפוש בגוגל.

../images/Emo45.gifבאמת תקרא!../images/Emo194.gif

אתמול היה לי בוחן בקיאות על הספר "קופסא שחורה" ואוולה אז חברות שלי כן הוציא סיכומים אבל לא הצליח להן כי היו דברים שהכן היה צריך לקרוא את הספר בכדי לדעת... ותראה אולי הספר יפה ולקרוא זה לא עונש!

Funky Giraffe

New member
קראתי אותו וכל מילה בו מההתחלה עד

הסוף, כל העניין הוא להשיג סיכום של כל פרק

Funky Giraffe

New member
מצאתי פרשנויות, לא סיכומים \=

ולא יתן לי כלום לבקש מחברים כי במילא המורה תבדוק את שלהם... אני אנסה לשנות את הנוסח, אני אלוף בזה אני מקבל 5-15 נק' בונוס בלשון רק בגלל שיש לי שפה גבוהה :) (ואז הציון עולה ל50
)

lioryifrah

New member
אל תקרא את הספר...

לא, סתם... הקריאו לנו אותו בכיתה ה' ועשיתי את היומן קריאה לפי מה שאני זוכר ואז כתבתי גם שלא קראתי את הספר...
אז תקרא את הספר, בהצלחה...

למעלה