שירי השבוע

Funky Giraffe

New member
שירי השבוע

אללה של הדג: בראשית לא של הדג: מרגלית צנעני - נערי שובה אלי כפיר עטיה - הראש נדלק שיר לוי - כוכבים רגב הוד - אני לא מלך שירים של חרא זמרים, אבל כוסאמו העולם, איזה מוסיקה! כוורת - שירות עצמי The jb's - Gimme some more The jb's - The grunt pt. 1 & 2 Breakestra - Cramp your style Terence Trent D'Arby - Dance Little Sister פורטרט - כל הכוונה פורטרט - ואתם רוקדים פורטרט - פשוט לבחור אהוד בנאי - מהרי נא יוני רכטר - כל האלבום "עוד סיפור" בגדול הרבה יותר יצרתי מאשר הקשבתי השבוע... וזה מעט מאוד מוסיקה הרשימה שלמעלה יחסית לשבוע של החופש הגדול זרמו עם זה.

idanri

New member
שירי השבוע באבו אבוה../images/Emo13.gif

של הדג:לא פראיירים המכונה של הגרוב אלוהים שלי הווליום עולה לא של הדג:פורטרט - פשוט לבחור FUNKNSTEIN - W.G.T.A חיים אוליאל - סימני סערה הדורבנים - עוד לילה פיטר רוט(בשביל היפנית
) - היא אוהבת שבוע טוב לכולכם!!

sugar brown ../images/Emo23.gif

של הדג: -הנה אני בא -סטטיסטיקה כללי: Twista, Kanye West - Slow Jamz Pink - Who Knew Garbage - Cherry Lips Panic! At The Disco - I Write Sins Not Tragedies Alanis Morissette - Ironic Beyonce Ft Jay -z - Deja VU Erykah Badu & Common - Love of my Life Pharell Feat. Kanye West - Number One Method Man Ft Busta Rhymes - Whats Happening אביב גפן-בשבילך

Amber68

New member
הידעת ?

שיר לוי הוא בן דוד מדרגה שניה או משהו כזה של חברה שלי.. חחח.. בכל אופן שירי השבוע שלי: כל הפרוייקט השני של עידן רייכל.. REM - Loosing My Religion Nouvelle Vague - In A Manner Of Speaking (כבר חצי שנה בערך זה שיר השבוע שלי..) קורין אלאל אביתר בנאי - כשזה עמוק ושל הדג זה סטטיסטיקה, ואיזה כייף- הקליפ מבריק !

להלהלהלהלהלהלהלהלהלהלהלה../images/Emo194.gif

של הדגים
איזה כיףףףףףף נהנהנהנהנהנהנהנהנהנהנה חחח זהו
לא של הדגים...
Gun and Rose - Paradyse Citie Sweet Chil Red Hot Chilli Pepers - Around the World Useless ID - State of Fear איפה הילד- נפלת חזק מה שעובר עליי העצב שלה לבן בחלוםםםםםםםםם שחור פורטיסחוף - אמריקה נעליים היהודים ,עידן האלוהים שחק אותה מחפש תשובה תומר יוסף - איש קטן

Funky Giraffe

New member
והכי חשוב

כל מי שעדיין לא שמע את OZOMATLI לא באמת יודע מה זה גרוב...

TakTik

New member
../images/Emo45.gif....צ'אלי טונה מלך

גרוב לטיני...או שיט

Funky Giraffe

New member
לאטין Fאנק זה הדיבור אחי...

הלהיט הכי גדול שלהם זה Cut chemist suite (ורצוי להתחיל ממנו) שכבר עבר בין כל הידיים של התקליטנים שמנגנים היפ הופ בעולם... יש להם גם את COMING WAR או WAR COMING, ואת Super bowl sundae שהיה באינספור סאונדטראקים הוליוודיים, ואת "1,2,3,4" עם דה לה סול.. בהחלט הרכב פצצה.

TakTik

New member
Cut chemist suite שיר עצום

אבל לא כזה מייצג את הסיגנון של אוזומאטלי... דווקא השיר שבא אחריו באלבום - cumbia de los muertos הרבה יותר מייצג

chen2408

New member
שמעתי כ"כ הרבה מוזיקה השבוע

אבל השיר היחיד שעולה לי בראש עכשיו הוא: קחו את המדים, שהרסו לי ת'חיים קחו את הכומתה, שבגללה אני בתא קחו את החוגר, לא רוצה אותו יותר קחו את הדיסקית אני רוצה קב"ן, שיוציא אותי מכאן אני רוצה רופא, שיוציא אותי מזה קחו לי ת'גרביים, שהסריחו לי במים קחו אותי מכאן...

למעלה