שירי השבוע

Funky Giraffe

New member
שירי השבוע

של הדג: וואלה לא יודע. נגיד שקוסאמאמק לא של הדג: יוני רכטר - כל עוד שם טוב לוי - יכול להיות שזה נגמר אריק איינשטיין - בלילות הקיץ החמים 3 שירים מדהימים. כדאי

idanri

New member
קדימה

של הדג:לוטוס קליפורניה לזוז אף אחד לא של הדג:אריק איינשטיין - צא מזה אסף אמדורסקי - אל תעזבי את תל אביב סגול 59 - אז במצב הנוכחי אסטרל פרוג'קשן וכנסיית השכל מתוך מפגשיר - השיר מהגן. וזהו אני חושב....

לי יש שיר השבוע ../images/Emo132.gif../images/Emo3.gif

א נ י ב א
ל ה ב י א א ת ה מ כ ה
, קדימה לצעוווווווד :]

Funky Giraffe

New member
אתה לא היחיד כפרות

תגיד, מאיפה התמונה שלך עם אלוהים? סליחה, עם רכטר?

Slim Jim

New member
השירים

של הדגים: המכונה כאפה חליפות תרגע להביא את המכה לא של הדגים: מתי כספי\היא חזרה בתשובה גבע אלון\RELAXATION PENDULUM/TARANTULA ELOY/INSIDE

‡ Levo ‡

New member
../images/Emo153.gif שלי

דג נחש: בראשית אומנים אחרים: john mayer - message in a bottle קאבר לסטינג ופוליס

שלי../images/Emo9.gif../images/Emo194.gif

של הדגים
איזה כיף לא פראיירים הכאפה המצלצלת
לא של הדגים
המון שירים של רד הוט ^^ ברי סחרוף- אמונה עיוורת א"א-אל תעזבי את ת"א מופע הארנבות...-יום שני השמח , השיר שלי קרן פלס - איתי משינה- להתראות נעורים שלום אהבה Kinks - You really got me Buddy Holley - Rollercoaster Outcast - Roses יומטוב

כן.לא.כן.לא.כן.

הדג נחש (ואין לי שום חשש): -הכאפה -סטטיסטיקה -הנה אני בא -עבריין כללי: -היהודים-סמי חופשי -היהודים-הזמן שלך
Fall Out Boy - Dance, Dance Jay-Z - Lalala kelly clarkson - walk away Fugees- Killing Me Softly

Magic Girl גל

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo108.gif

של הדג: אף אחד לא מוותר לא של הדג: איאם- ארץ קטנה עם שפם, אין אמונה, אהבה בואי אפרת בן צור- אבוא אלייך מתי כספי- ואותך שלום חנוך- מאיה פורטרט- כמה את יפה Queen- Somebody To Love Jay Z- 99 Problems Ludacris- Number One Spot

chen2408

New member
שלי בקצרה

של הדג - המכונה הפה לפתוח לוטוס הנה אני בא לא של הדג - ג'מירקוואי מרסדס בנד טיפקס - דיסקו מנאייק (הדיסק) pr troopers - מתוך הזוהמה דיסק אדיר.

שלי../images/Emo176.gif

של הדג- הנה אני באא איזה כיף תרגע לא של הדג- King Without A Crown-Matisyahu Lord Raise Me Up-Matisyahu התקווה שש- סתמבאלישן התקווה שש - babylon השבט-נשאר אותו דבר השבט- סוף עונה Bob Sinclai-World Hold On שבוע טוב=]

למעלה