שירי השבוע

טיפקסית

New member
שירי השבוע

אני אתחיל: קובי אוז-ידיים טובות [מי שמכיר אותי ויודע למה יודע] funset- lion טיפקס-אל תשכחי לזכור אותי גרסת המופע ביומולדת שנתיים של ערוץ 24 הדג נחש-חליפות רונן בהונקר-ירושלם נועה פארן-אל תשחק איתי שלום חנוך-מחכים למשיח רונית שחר-אהוב יקר פסקול המופע Lord Of The Dance עופרה חזה-תפילה אינפקציה-עין הנמר טיפקס והקומדי סטור-הומור נמוך 845 אקספרס-אוהבת'ך נוער שוליים-בים לבן

הוד11

New member
שירי השבוע

רמי פורטיס- רד מעל מסך הטלוויזיה שלי נירוונה- THE MAN WHO SOLD THE WORLD כנסיית השכל- השיר מהגן (הגרסה המקרוית) טיפקס- ואתה סאונדגארדן- LIKE SUICIED

sunshiner

New member
יו

רמי פורטיס ויהונתן גפן- ולס עם מתילדה ברי סחרוף ומוקי- מחכים למשיח (חידוש) איפה הילד- מה שעובר עלי רונית שחר- להתחיל להמשיך תומר בן אפרים- בחירות

רק למען הדיוק

את ולס עם מתילדה מבצעים רמי פורטיס, ברי סחרוף ויונתן גפן. האמצעי אמנם לא שר, אבל הוא חלק מהשיר, מהלחן, העיבוד והנגינה. והכי חשוב, השיר רשום גם על שמו. שיר פצצה

sunshiner

New member
תודה על העידכון ואכן שיר פצצה

תגיד בחלק של "בעבר לרחף אף אחד לא דוחף יש מקום לכולם נשתה במרפסת שמפנייה תוססת אולי גם יהיה לי שפם!" לא הצלחתי לעלות על מי שר

slallum

New member
../images/Emo13.gif

Jeff Wayne - Brave New World Jeff Wayne - Parson Nathaniel / The Spirit Of Man 2 שירים מהגרסא המוזיקלית של מלחמת העולמות
Dream Theater - Scarred Genesis - Supper's Ready Opeth - In Mist She Was Standing King Crimson - Fallen Angel

שלי

טיפקס-גבר רומנטי אברהם פריד-ירושלים אורו של עולם (כן כן, נדבקתי לחסידי...) מרדכי בן דוד ואברהם פריד-ירושלים את ירושתינו ALICE COOPER-POISON GUNS NW ROSES-PARADISE CITY KNOCKING ON HEAVENS DOOR על שושת גירסאותיו המוכרות (של בוב דילן, גנז אנד רוזס ומאיר אריאל) רמי קליינשטיין-את שרה ברדיו זהו

לאאאאאאאאאאא גם אתה סייד לא נכון../images/Emo13.gif

טוב אז שירי השבוע שלי הם: יצחק שדהו-אין סוף גלים (אוי תדע לך שפשוט
אותי
) ונדבקתי השבוע בביטלס,גניס גאפלין, ועוד כמה דיסיקים יפים בלועזית. אבל שירים בעברית הם: למעני,סיגפו- בית הבובות לוליטה ,ברוך השם, יציאת מצרים-אתי אנקרי שלוש בלילה,אילו היית-טיפקסאת ואני,אהבתייה,אנחנו לא צריכים,אחרי הכול את שיר-שלמה ארצי היא לא דומה, טמבל,כשאמצא אותך, מרוב אהבתך-ארכדי דוכין ובכלל בשיר של ארכדי מרוב אהבתך, שמתם לב למילים של השיר,,, יש קטע שאומר "בואי נתחזק יחד, את עם עצמך ואני איתך,,," אז לאור המצב הקיים פשוט נפלתי מצחוק, אבל השיר הזה הוא אחד הטובים שיש. בראשית, תחרות כלבים, (נו מה, עם כזה שיר לא פלא שאני רושמת אותו כול הזמן
)יש לי סכוי, ותאתרון רוסי-נו מה,,, אביתר בנאי
בחברות אה.. ברוקלין, עגל הזהב, עיר מקלט, ענה לי, אביא לך-אהוד בנאי אהבה קצרה, שער רחמים, ועוד רבים וטובים-מאיר בנאי ובכלל כול המשפחה הזו
וכמובן כמובן וכמובן,,,, מילים יפות מאלה, אם תחפצה,יש בי עוד כח, השיר של מימי-עידן ריכל
טוב ויש עוד מישהו,, יוצר אווווווווו כואב הלב,, ויש לו שיר על סוף העולם, מצטערים, המלאך, על הכנרת בזריחה, שנינו שווים, אני פרפר, עם הזמן, ושיר שלא שמעתי, אבל קראתי את המילים קרן אור מממ
- אביב גפן אין צורך לומר מי הוא הוא כבר יודע לא??? בכול אופן אף אחד לא מבקש שתמרוד (סתם קראתי בפורום שלו
)
וכמובן שיש עוד מלא שירים שאני אוהבת ולא מזכירה
אז אני יודעת שצריך לרשום רק כמה שירים, אבל כזו אני אוהבת מגילות אסתר, מה לעשות כזו אני
טוב בכול אופן אני אוהבת מוזיקה, היא חודרת לתוך נשמתי, ומטריפה את כול חושיי. טוב אז שיהיה בכייף לכולם, לילה דבש לכולם

למעלה