מילים יפות מאלה מכוער...פחחחח
שלא ישמע עידן, הוא עוד עלול להפגע,,, עידן החמוד, את זה שהשירים שלך הכי יפים בעולם, את זה כולם יודעים, פשוט אתה יודע למה מדברים ככה לא? מה לעשות יש איזה שטן, שמפחדת ממני פחד מוות,,, מנסה להלחם בי, ואני לא הגיב לה בחיים, היא לא שווה את היחס שלי! בקיצור עידן, אל תתיחס למה שאומרים כאן, זה הכול מקנאה חמוד שלי
ובמיוחד בשבילך ספקון ננוצה
אני יודעת שאתה מבין למה זה באיחור, אבל כמו שאומרים אצלנו עדיף מאוחר מאשר אף פעם לא? שירי השבוע שלי: כול הנחלים=אריק לביא אז כול הכבוד לנחלים, כי הם יודעים לאן ללכת. שיר הוא לא רק במילים=אריק לביא אני אומרת את זה כול הזמן,לא? מעשיים הם החשובים! זה קורה=אריק לביא אריק הזה איזה חמוד הוא איזה שירים יוצר משכמו ומלאה תודו! אתם יודעים איך נצליח באמת: תשמעו טוב את השירים הבאים, ותתחברו למילים,,, שיר לאהבה(יחד, איך שתרצו תקראו לשיר)=גאיה הילולה=גאיה אם רק נשמח וניהיה אנשים טובים,לא לשכוח!!! אנשים טובים בנינו לבין עצמנו! אז נצליח ללהגיע להילולה. אבל מה סתם ככה? לאאאאאאאאאאא! עוד משהו שאסור לשכוח אמת פשוטה=גאיה אז באמת האמת מה זה פשוטה (יש עוד שיר של האמת היא פשוטה, אבל זה כבר של יוצרים אחרים,) האמת היא פשוטה כמו הנשימה! וצריך הרבה אמונה=שוטי הנבואה כול השירים שכתבתי לא יכולים להצליח בלי אמונה. הייתי מנייאק=שוטי הנבואה אז כולם הייו בחיים שלהם מנייאקים, אבל שאנחנו מבינים שאנחנו מנייאקים, כבר אי אפשר לעצום את העניים, צריך ללמוד מטעיות, ומי שלא לומד, הוא פשוט מסכן! כי החיים הם גלגל קול גלגלג=שוטי הנבואה דקה בפרדס= שוטי הנבואה,,,אז כולם אומרים לעצמם מידי פעם עוד רגע, עוד רגע כמו השיר, ממחר מבטיח לך אני אשתנה (ירמי קפלן) אני פשוט לא זוכרת את שם השיר אבל שיר ענק בכלל ירמי
אבל היום, היום צריך כבר להשתנות היום= אהוד בנאי גם
לא קטן ומשפחת בנאי כמו אמיר שער רחמים..... אז נבקש חזק חזק רחמים על העולם הזה! ואיך אפשר בלי מאיר אריאל אגדת דשא, אחך לפעמיים, נשל הנחש,,,ועוד מלא רבים וטובים! מעמקים=עידן ריכל
שובי אל ביתי=עידן ריכל אז מתי לשוב כול אחד לביתו, מתי יגיע הטוב הזה שכולם מחכים לו,],, מתי שאנחנו נחליט,,,הכול בידנו, לאלוהים לא מפריע לחיות ככה גם עוד מאה שנה,,, הוא רק צוחק, אנחנו אלה שבוכים! אז תיהו חזקים ותצעקו, תצעקו שיגיע היום הזה,(הוא כבר כאן) ברכות לשנה החדשה=עידן ריכל אז אמן ובריכו אותנו,] לשנה חדשה, שתפתח עלינו לטובה. תגיד שכבר עמדנו במבחן=שלמה ארצי (בכוונה נתתי את המשפט הזה) אז למרות הכול תגיד שעמדנו במבחן. ואיך אפשר בלי טיפקס ציק ציקו צאק=קובי אוז תקשיבו למלים ממש יפות. אילו היית=קובי אוז אז אילו היית,מיותר להמשיך ולפרש, אילו היית פשוט! והרשימה עוד ארוכה, אני יכולה לרשום עוד שעה... אבל נזכרתי בשיר חזק גאולה=חמי (אני מסכימה לעצמי לרשום רק חמי, מרגישה חברה שלו
אם הוא חושב ככה אני ממש חברה שלו) אז גאולה מתי תיהיה, בהבטחה הגאולה כבר כאן,,, כול אחד הוא אור קטן לא לפחד לעולם. טוב הנה יצא לדרך עוד מגילת אסתר חח
אוהבת מלא מלא רק אהבה תנצח
והשיר הכי הכי שעשה לי את השבוע "הינך יפה"
יאלללה ערב פנן שמח טוב וקסום לכולם
לא לשכוח פייס
זה סוד העולם ואהבת לרעך כמוך
שירי השבוע