שירי השבוע

skwooshi

New member
שירי השבוע

הדג נחש:וואלק אבל לא שמעתי השבוע.(OMG) אחרים: בא מכאב-דניאל סלומון מכל האהבות-הפרויקט של עידן רייכל

Shani276

New member
זאתי עם ה276 עונה

של הדג - לא פראיירים לא של הדג - Crazy Frog (אבל רק בגלל שזה עיבוד לשיר ענק מסרט אחד של אדי מרפי,ואנלא זוכרת לא תשם של הסרט ולא תשם של השיר המקורי.הצפרדע המפגרת הזאת סתם מעצבנת)

T W I G G Y

New member
חחחחח עידווווו

מה נעשה!!!!!!!!!!! האם זה בגללי? ובגלל ה"נצנצים"???? :)

Funky Giraffe

New member
ראסמי, הערת אותי עם השיר הזה

וואי היום נזכרתי בעוד שיר שיש בו "נצנצים" ושכחתי ממנו עכשיווווווווווווו עומד לי על קצה הלשון אי זה של הדג..

T W I G G Y

New member
שלא תאהב אותו יותר מידי.....

(אם אתה מבין למה אני מתכוונת)

שלי../images/Emo13.gif

של הדגים- קמתייייייייייייי
אה וגם רק פה, בגלל שהקליפ שראיתי אתמול בלילה בפעם הראשונה, לא ידעתי שהוא כזה מצחיק
לא של הדגים- בדרך אל הים- משינה

Funky Giraffe

New member
מה? משדרים אותו ב24?../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

ואני שם כסף שזה קמתי בגלל הסולו של משה
חחחחחחח

יאפ, משדרים אותו ב24!

רגע, למה בעצם שלא ישדרו אותו?! וקמתי.. כן כן, ללא ספק בגלל הסולו (הענק) של משה, אבל, נו טוב, גם בגלל שאתה יודע..ברי והכל

Funky Giraffe

New member
כי הם לא שידרו אותו הרבה עד עכשיו

חוץ מבשבוע הראשון שלו. כמו שהיה עם הכאפה.. שדווקא אותו ראיתי פעמיים ביום (!!!!!!!!$%@#$!@) השבוע

super music1

New member
אם אתה מדבר על רק פה

ראיתי אותו הרבה ב-24 ולפעמים גם בערוץ 14........

super music1

New member
כן זה yes y

כמה פעמים שזיפזפתי בערוצים נפלתי עם הצ'ט הזה שלהם והיה את רק פה כבר כמה פעמים זה קרה לי גם עם שירת הסטיקר והמכונה............אה וגם המחפשים בע"מ

Funky Giraffe

New member
את, שי 360? דבליו-טי-אף? מה פה קורה

פה?
אפילו אני (לפחות עדיין, נכון לעכשיו) לא קניתי את הדיסק הזה. יותר מדי קלאפים והפקות דביקות/ממוחזרות כאלה. אני מחכה לסולו השלישי של סאב. (!!!!!!!!!!!!!)

המ

באמת קצת ממוחזר. נשמע כמו כל דיסק של משפחת תאקט. אבל עוד לא שמעתי אותו מספיק בשביל להחליט מה הדעה שלי. אז הדיון הזה- לא עכשיו
אבל מוש בן ארי מעולה

למעלה