וגם דניאל!!!! ששששששששששש
מ מתוקונת123 New member 22/6/04 #47 אהמ................... אני זזתי לישון............... נדבר כבר מחר..............בעזרת ה'.... בפלאפון, מקווה שתתקשר הא? ביי ביי בייבה.
אהמ................... אני זזתי לישון............... נדבר כבר מחר..............בעזרת ה'.... בפלאפון, מקווה שתתקשר הא? ביי ביי בייבה.
מ מתוקונת123 New member 22/6/04 #40 GA רולז ו...לא לשכוח את דן שלי, גם הוא רולזזזזזז אה....וגם לא לשכוח את שגיא.... גם הוא רולז
L little bry New member 22/6/04 #48 חחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif 1. מה הוא השיר האלאודי שלכם?the show!!! דפנטלי 2. מה הוא השיר הלא אלאודי שלכם? מממממ כרגע זה אבריבדי פול של אוונסנס 3. מהי להקת השבוע שלכם(לצרף תמונה)? ווסטלייף
חחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif 1. מה הוא השיר האלאודי שלכם?the show!!! דפנטלי 2. מה הוא השיר הלא אלאודי שלכם? מממממ כרגע זה אבריבדי פול של אוונסנס 3. מהי להקת השבוע שלכם(לצרף תמונה)? ווסטלייף
A atomic liZ New member 22/6/04 #49 שלי 1.מה הוא השיר האלאודי שלכם? Jump 2. מה הוא השיר הלא אלאודי שלכם? dido-life for rent-life for rent 3.מהי להקת השבוע שלכם(לצרף תמונה)? אטומיק קיטן.
שלי 1.מה הוא השיר האלאודי שלכם? Jump 2. מה הוא השיר הלא אלאודי שלכם? dido-life for rent-life for rent 3.מהי להקת השבוע שלכם(לצרף תמונה)? אטומיק קיטן.