שיר השבוע של נירוונה- numb שיר השבוע לא של נירוונה- Hinged - A Lifeless Discord Master אלבום השבוע- T.S.O.L - T.S.O.L קליפ השבוע- אני חייב להגיד שזה הקליפ הכי מצחיק שראיתי בשבוע האחרון ואין למוזיקה שלו שום קשר לזה שאני אוהב אותו Deicide - Homeage For Satan איך היה השבוע הראשון בבית ספר(לא חייב בלימודים,אם הייתי בתוך המבנה זה מספיק)?היה רגיל.כאילו שלא היה חופש בכלל תמונת השבוע-הנה 3\4 מה המשכורת שלי...אבל שווה כל שקל!!! סוף שבוע ושבוע טוב לכולם
שיר השבוע של נירוונה- Lake of fire שיר השבוע לא של נירוונה- Brain Damage - Pink floyd ו..ממ With a little help from my friends - Beatles אלבום השבוע- Dark side of the moon - pink floyd/Yellow Submarine - Beatles/ Unppluged in new york / Nirvana
קליפ השבוע- אין 0.0 איך היה השבוע הראשון בבית ספר(לא חייב בלימודים,אם הייתי בתוך המבנה זה מספיק)? מעפן. תמונת השבוע-
שיר השבוע של נירוונה-מאן הו' שיר השבוע לא של נירוונה-רדיו קובה! איך היה השבוע הראשון בבית ספר(לא חייב בלימודים,אם הייתי בתוך המבנה זה מספיק)?היה מעייף.כן. המורה לכימה:"אתם תקשקשו לי שיעור,אני מקשקשת שטיות בתעודה" כולם רוסיות אצלנו. תמונת השבוע- סופשננעים
שיר השבוע של נירוונה-נראה לי סמלס שיר השבוע לא של נירוונה-הרבההה אלבום השבוע-טן-פרל ג'אם קליפ השבוע-ווד של אליס איך היה השבוע הראשון בבית ספר(לא חייב בלימודים,אם הייתי בתוך המבנה זה מספיק)?לא משוו =/ תמונת השבוע-אין לי כוח...
שיר השבוע של נירוונה- about a girl שיר השבוע לא של נירוונה- גשם כבד עומד ליפול- אביב גפן אלבום השבוע- אין קליפ השבוע- גג- ג'ירפות XD [הקליפ היחיד שראיתי השבוע] איך היה השבוע הראשון בבית ספר(לא חייב בלימודים,אם הייתי בתוך המבנה זה מספיק)? סביר מעייף, בסדר גמור תמונת השבוע-
שיר השבוע של נירוונה- גם השבוע לא יצא לי לשמוע. שיר השבוע לא של נירוונה- Turn It Again ו-Storm In A Teacup של הפפרס. אלבום השבוע- סטדיום ארקדיום...כרגיל
קליפ השבוע- פרינס איגור של וורן ג'י. וססיל. איך היה השבוע הראשון בבית ספר(לא חייב בלימודים,אם הייתי בתוך המבנה זה מספיק)? היה סבבה, אבל עבר לאט...