שירי השבוע

אמממ..

אם את מכירה את הקליפ של אלקטריק סיקס- " Danger! High Voltage" יש שם ציור כזה בדיוק. אז זה זה. לקוח משם.

דא דא דא!

שיר השבוע של נירוונה- numb שיר השבוע לא של נירוונה- Hinged - A Lifeless Discord Master אלבום השבוע- T.S.O.L - T.S.O.L קליפ השבוע- אני חייב להגיד שזה הקליפ הכי מצחיק שראיתי בשבוע האחרון ואין למוזיקה שלו שום קשר לזה שאני אוהב אותו Deicide - Homeage For Satan איך היה השבוע הראשון בבית ספר(לא חייב בלימודים,אם הייתי בתוך המבנה זה מספיק)?היה רגיל.כאילו שלא היה חופש בכלל תמונת השבוע-הנה 3\4 מה המשכורת שלי...אבל שווה כל שקל!!! סוף שבוע ושבוע טוב לכולם

זה אתה אחי...

הוואה וואה זה זה שבצד ימין.וזה של דאנלופ. וזה שבאמצע זה הוואמי(לא וואה וואה...וואמי) וזה של דיגיטק

Queen for a day

New member
היפ.

שיר השבוע של נירוונה- Lake of fire שיר השבוע לא של נירוונה- Brain Damage - Pink floyd ו..ממ With a little help from my friends - Beatles אלבום השבוע- Dark side of the moon - pink floyd/Yellow Submarine - Beatles/ Unppluged in new york / Nirvana
קליפ השבוע- אין 0.0 איך היה השבוע הראשון בבית ספר(לא חייב בלימודים,אם הייתי בתוך המבנה זה מספיק)? מעפן. תמונת השבוע-
סתם, הצחיק אותי.

J92

New member
../images/Emo54.gifמימימיימ

שיר השבוע של נירוונה-מאן הו' שיר השבוע לא של נירוונה-רדיו קובה! איך היה השבוע הראשון בבית ספר(לא חייב בלימודים,אם הייתי בתוך המבנה זה מספיק)?היה מעייף.כן. המורה לכימה:"אתם תקשקשו לי שיעור,אני מקשקשת שטיות בתעודה" כולם רוסיות אצלנו. תמונת השבוע- סופשננעים

J92

New member
../images/Emo54.gifהיא עוד תופיע

על דיסקים יקירתי.זה התמונה הכי מעולה בעולם.

../images/Emo11.gif

שיר השבוע של נירוונה-נראה לי סמלס שיר השבוע לא של נירוונה-הרבההה אלבום השבוע-טן-פרל ג'אם קליפ השבוע-ווד של אליס איך היה השבוע הראשון בבית ספר(לא חייב בלימודים,אם הייתי בתוך המבנה זה מספיק)?לא משוו =/ תמונת השבוע-אין לי כוח...

:)

שיר השבוע של נירוונה- about a girl שיר השבוע לא של נירוונה- גשם כבד עומד ליפול- אביב גפן אלבום השבוע- אין קליפ השבוע- גג- ג'ירפות XD [הקליפ היחיד שראיתי השבוע] איך היה השבוע הראשון בבית ספר(לא חייב בלימודים,אם הייתי בתוך המבנה זה מספיק)? סביר מעייף, בסדר גמור :) תמונת השבוע-

Celebrity Skin

New member
../images/Emo112.gif

שיר השבוע של נירוונה-
ממ,לא דעת. שיר השבוע לא של נירוונה-
הרבה שירי ביטלס והמון שירי הול. אלבום השבוע-
כל האלבומים של הול. קליפ השבוע-
אין ממש. שבוע ראשון בבית ספר-
מממ,לא משהו,מעייף. תמונת השבוע-

RoRiL

New member
עונה:]

שיר השבוע של נירוונה- ליטיום שיר השבוע לא של נירוונה- callifornia's lonley- smile empty soul אלבום השבוע-אוסף MTV כ"כ קשוח
קליפ השבוע- אין.. איך היה השבוע הראשון בבית ספר(לא חייב בלימודים,אם הייתי בתוך המבנה זה מספיק)? היה.. מהיר! וכיף.. לא מבחינה לימודית כמובן
תמונת השבוע-

את מכירה את smile empty soul../images/Emo12.gif

כבוד. לא חולה עליהם, אבל יש להם כמה יציאות..

RoRiL

New member
אתה מכיר אותם? חחח

טוב לא שאני מתפלאה אבל לא הרבה מכירים אותם.. ואכן יש להם כמה יציאות.. בלבד

I am Cornholio

New member
../images/Emo150.gifאיי שוט דה שריף

שיר השבוע של נירוונה- גם השבוע לא יצא לי לשמוע. שיר השבוע לא של נירוונה- Turn It Again ו-Storm In A Teacup של הפפרס. אלבום השבוע- סטדיום ארקדיום...כרגיל
קליפ השבוע- פרינס איגור של וורן ג'י. וססיל. איך היה השבוע הראשון בבית ספר(לא חייב בלימודים,אם הייתי בתוך המבנה זה מספיק)? היה סבבה, אבל עבר לאט...
תמונת השבוע- תגגובה מהירה אין לי כוח עכשיו..

למעלה