שירי השבוע

ofirshai

New member
שירי השבוע ../images/Emo189.gif

אלבומים: Sugababes- Change הוא הגיע השבוע ממוזיקהנטו Madonna- Erotica השבוע הבנתי איזה אלבום גאוני זה שירים: Annie Lennox- Sing Annie Lennox- Dark Road Madonna- Human Nature Madonna- Drowned World/ Substitute For Love Garbage- Sex Is Not The Enemy U2- Electrical Storm Britney Spears- Toy Solider Britney Spears- Piece Of Me זו כנראה הפעם הראשונה והאחרונה שהגברת ספירס מופיעה פה

dor307

New member
britney spears - toy soldier

מסוג השירים שגרומים לך לשכוח שקימת מוזיקה חוץ ממנו. אבל יש מוזיקה חוץ ממנו: Freezepop - Afterparty-חזרתי לשמוע את האלבום שלהם The Bumblebeez - Dr Love -שמעתי רימיקס השבוע וזה גרם לי להבין כמה השיר המקורי טוב

otollo

New member
../images/Emo174.gifתתחדש על האלבום! ../images/Emo9.gif

אלבומים: The Veronicas - Hook Me Up!!1
שירים הופעה של קלי בניו יורק שחרשתי עליה Alicia Keys - No One Patty Griffin - Rain The Corrs - Queen Of Hollywood The Corrs - Baby Be Brave One Rupblic - Stop And Stare ואני לא מאמין שאני כותב את זה אבל גם Britney Spears - Piece Of Me מה אני אעשה זה ממש נתקע לי בראש

otollo

New member
../images/Emo174.gifTS דווקא די מעפן בעיני

אני לא מבין את ההתלהבות

ofirshai

New member
זה רק אני או שהפתיחה של השיר הזה

מאוד מזכירה את השיר "סוכרייה" (
) של רוני (
)?

ofirshai

New member
אני אהבתי מאוד

יש שירים אלקטרו-פופ-רוק לצד הפופ/דאנס הישן והטוב, וגם רצועת רגאיי ממש מגניבה....

ofirshai

New member
לא ../images/Emo7.gif

מוזיקהנטו הז@%#&
האלו כתבו שהשיר הזה כן נכלל בדיסק, אבל הוא הגיע אליי בלי הרצועה הזאת. כתבתי להם אימייל, והם רק אמרו שאם אני מעוניין אני יכול להחזיר להם את הדיסק ולקבל החזר מלא (מה שלא עוזר לי כי המחיר שלהם הכי זול בשוק, ואין עוד מקום אחר חוצמה אמאזון הבריטי שאפשר להזמין את הדיסק עם רצועת הבונוס). האמת זה ממש מוזר לי כי אני רגיל כזה שאחרי BD (אני תמיד מעביר את MBY, הוא משעמם) יש את 3SOS, והוא ממש חסר לי. נראה לי אני צריך להאשים בכלל את חברת התקליטים של השוגה, מהזה הטימטום הזה לכלול את אחד מהשירים הכי טובים מהאלבום בתור רצועת בונוס?! אם כבר BW, MBY או UD הרבה יותר מתאימים מאשר השיר הזה

MBY מעולה../images/Emo70.gif

השיר היחידי שלא אהבתי הוא BD, כל השאר מעולים אה, ו3SOS גם לא אהבתי אבל הוא בונוס

ofirshai

New member
אני לא אהבתי אותו

הוא דיי פילר בעייני, הוא לא מתפתח לשומקום. ודווקא לדעתי BD ו3SOS הם בין 5 השירים הכי טובים באלבום....

שלי

אלבומים: החדש של בריטני ובקסטריט שירים: Cherish - Killa The Veronicas - Hook Me Up Britney - Piece of Me
כל כך חיכיתי לשיר בHQ

למעלה