שירי השבוע

sappy song

New member
שירי השבוע ../images/Emo165.gif

שיר השבוע של נירוונה- שיר השבוע לא של נירוונה- אלבום השבוע- קליפ השבוע- תוכניות ליום העצמאות? תמונת השבוע- סוף שבוע טוב לכולם

pluplup

New member
:]

שיר השבוע של נירוונה- נעלם כלא היה O: שיר השבוע לא של נירוונה- כל מיני,בעיקר של שירים של A PERFECT CIRCLE. אלבום השבוע- EMOTIVE ו-THIRTEENTH STEP של APC. קליפ השבוע- נעלם כלא היה ביחד עם שיר השבוע של נירוונה O: תוכניות ליום העצמאות? כנראה שלישון חזק מאוד,אחרי רוק העצמאות. תמונת השבוע- הצטרפה לקליפ השבוע ושיר השבוע של נירוונה O:

Itay Simons

New member
../images/Emo3.gif

שיר השבוע של נירוונה- Come As You Are (למה? כי היה אותו באם טי וי
) שיר השבוע לא של נירוונה- Faith No More-A Small Victory אלבום השבוע- קליפ השבוע- נימו
תוכניות ליום העצמאות? כרגע אין תמונת השבוע-

dan the man

New member
|שריקה|

שיר השבוע של נירוונה-יו נו יו רייט שיר השבוע לא של נירוונה-Becoming Insane ) אלבום השבוע-...... קליפ השבוע-Keane_-_Is_it_Any_Wonder תוכניות ליום העצמאות? יש מצב רוק עצמאות תמונת השבוע-.... סוף שבוע טוב לכולם

Miss Triple H

New member
השבוע שהיה

שיר השבוע של נירוונה-oh, me שיר השבוע לא של נירוונה-live forever-oasis אלבום השבוע- dredg-catch without arms קליפ השבוע- לא ראה קליפים!! תוכניות ליום העצמאות? לא ידוע כרגע

J92

New member
../images/Emo54.gifוולך וולך ויויויוי

שיר השבוע של נירוונה-המ.לאב באז. שיר השבוע לא של נירוונה-דיויד גילמור-און אה איסלאנד. קליפ השבוע-היהודים(כן,הסומק עולה לי בלחיים.)אה נו..המ..איך זה שאני..?איזה נינטיז. תוכניות ליום העצמאות?רעננה,פ''ת,(ואולי חיבוקים ממכם אנשים רחוקים :) ) תמונת השבוע- סוף שבוע טוב לכולם

J92

New member
../images/Emo54.gifסומבט מת?האבא התמני שלך עשה

מימנו מרק רגל? אני אהרוג אותו1!!!!11

clean grunge

New member
../images/Emo177.gifמה!?!?!?..אוויי לאאאאא!!!...

בגלל זה לא הבנתי למה אבא שלי החליט לבשל דווקא ביום הזה "רגל קרושה"...

vadi101

New member
היפ היפ הוריי

שיר השבוע של נירוונה - come as you are , השבוע שמעתי את האלבום וזה עשה לי זכרונות. אה ושמעתי את הגירסא הג'אזית שהרבי הנקוק עשה לAll Apologies. יא לו משהו מעניין ומרענן , מומלץ לאוהבי הג'אז. שיר השבוע לא של נירוונה - לא מצליח לשים את האצבע על משהו ספציפי. אלבום השבוע - כמו שאמרתי חזרתי על נוורמיד אז...זה האלבום של השבוע. קליפ השבוע- לא ראיתי הרבה טלוויזיה...אבל נזכרתי באיזה קליפ של "מאסיב אטק"...הזה עם התינוק. תוכניות ליום העצמאות? מופע עם ההרכב ואחרי ההופעה פורש לים! תמונת השבוע - כי אתמול גמרנו שני בקבוקים

gunsnroses4ever

New member
לה לה לה לה

שיר השבוע של נירוונה- on a plain שיר השבוע לא של נירוונה- אממ.. לאידעת אלבום השבוע- כלום קליפ השבוע- כלום תוכניות ליום העצמאות? להשפריץ הרבה ספריי ולמצוא מה לעשות XD תמונת השבוע-

TairAtias

New member
אממ

שיר השבוע של נירוונה- דריין יו, כל כך שיר השבוע לא של נירוונה- יהודה פוליקר - פחות אבל כואב אלבום השבוע- פחות אבל כואב של פוליקר קליפ השבוע- / תוכניות ליום העצמאות?קניון עם חברים

hadarinke

New member
עונה שה לה לה לה לה

שיר השבוע של נירוונה-breed שיר השבוע לא של נירוונה-ממ...לא זוכרת... אלבום השבוע-אנפלאגט שלי נירוונה קליפ השבוע-טינאייג'רס של mcr תוכניות ליום העצמאות?בעיר..יש מוניקה סקס..משינה...כל מיני תמונת השבוע-

ORBITTE

New member
לא שמישו מכיר אותי פה... אבל חפיף=\\

שיר השבוע של נירוונה- אין.. שיר השבוע לא של נירוונה- morning glory- oasis אלבום השבוע- a boy named goo/ goos קליפ השבוע- אין. תוכניות ליום העצמאות? רעננה או פ''ת.. לאדעת לאןן =\\ תמונת השבוע- סוף שבוע טוב לכולם

למעלה