שירי בפפראצי

אורון V1

New member
שירי בפפראצי

לכבוד העליה לגמר של שיר האירוויזיון הנה תמונות חדשות שצילם יוני טובלי לוואלה

אורון V1

New member
../images/Emo207.gifעל המרקע: שידורי שירי הקרובים ../images/Emo44.gif

הערוץ השני יחל היום בשידור הפסטיגל בו שירי השתתפה: החלק הראשון ישודר ב-16:00 והחלק השני מחר ב-17:50. שידור נוסף ביום רביעי ב-15:00 והחלק השני ביום חמישי גם כן ב-15:00. היום בלילה ישדר ערוץ המוסיקה את "השיר שלי" ו"שירים שאני אוהב במיוחד" בהנחיית שירי החל מהשעה 2:00 צפייה מהנה

אורון V1

New member
../images/Emo207.gifמופע הסיום של פסקול העשור בהשתתפות שירי

אירוע הסיום של פרויקט "פסקול העשור" של ערוץ המוסיקה יתקיים בבריכת הסולטן שבירושלים ב-15 לחודש בין השעות 18:00 ל-21:00. באירוע אמורים לבצע את השירים הגדולים של העשור בהופעה חיה וגם שירי כלולה ברשימת המשתתפים. "בערב יוצגו ביצועים מיוחדים ראיונות נדירים וסיפורים שטרם סופרו על האמנים והשירים שעשו לנו את העשור האחרון" "המופע יועבר בשידור ישיר בערוץ 24 ובגלי צה"ל ובשידור חוזר בערוץ 2" קרדיט לדנוש חדד מפורום שרית חדד

אורון V1

New member
../images/Emo207.gifקרן פלס מדברת על שירי

מתוך ראיון לדורון חלוץ בעכבר העיר: "את שירי מימון, שהופיעה לצדה במחזה (הלהקה-OV1) ושביצעה בעבר שיר שכתבה לה פלס, היא לא מזכירה. "לא יצא לנו מאוד להתחבר, זה כמו כיתה בבית ספר, זה לא אומר שאתה שונא את אלה שלא נהיים חברים שלך". זה קשור להיותה זמרת? "אני מעדיפה לפסוח על העניין הזה. היא לא עשתה לי משהו רע אבל היא לא התחברה אלי ואני לא התחברתי אליה מעבר לגבולות ההצגה". זה קשור לשיר שכתבת לה לפני כן? "תכתוב: היא לקחה ביס מהסלט וחייכה". היו ביניכן מחלוקות אמנותיות? היא לוקחת עוד ביס מהסלט, בלי לחייך." למיטב ידיעתי נעשו שינויים בשיר "תברח" שקרן כתבה לשירי שלא היו לשביעות רצונה.

אורון V1

New member
../images/Emo207.gifתזכורת הופעות לחג הסוכות

חג הסוכות הוא גם הזדמנות להנות מכמה הופעות של שירי ביום שני שירי תופיע הופעה חינמית בספטיבל ערד, ככל הנראה מדובר בהופעה של 45 דקות עם מיטב הלהיטים http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1290&MessageId=133986521 ביום רביעי שירי חוזרת לזאפה הרצליה להופעה מלאה. פתיחת הדלתות ב-20:30 ותחילת ההופעה ב-22:00 מחיר כרטיס 90 ש"ח ולהזמנות חייגו 03-7674646 וביום חמישי שירי תתארח אצל מתי כספי: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1290&MessageId=133579147 בילוי נעים בהופעות ולא לשכוח לצלם לנו סרטונים

xsigi

New member
קניתי כרטיס

להופעה בזאפה מי מתכונן לבוא מהפורום? טלי?

למעלה