שירי בינלאומית!!!

אביב 2009

New member
שירי בינלאומית!!!

קודם כל אני שמח ששירי ושמעון יחליפו את מסיקה ושבת במשדר של "לתת".. היום בידיעות אחרונות במוסף "24 שעות" נכתב על שירי: שירי מימון ושמעון בוסקילה הופיעו בסוף השבוע האחרון בפסטיבל צבר בנמל יפו, ובקהל היו בין היתר בכירי חברת נסטלה העולמית שהגיעו לנשנש קצת חומוס ולנשום אוויר נקי וחמים. האורחים כל כך התלהבו ממימון, שביקשו לקבל הישר למלונם, במונית מיוחדת, עותק מהתקליט האחרון של הזמרת, עם חתימה והקדשה אישית... אם כבר מדברים על התקליט של שירי - מתי ה 3 כבר יוצא? אחרי החגים אולי? :((

drnaji

New member
הו איזה כבודדד!

לגבי השאלות שלך יענו לך אנשים שיודעים יותר ממני. תודה על הידיעה

אורון V1

New member
ומה עם תקליט של שמעון../images/Emo35.gif

תודה על העדכון אביב. ראשית טעות בידם, ההופעה התקיימה ביום רביעי ולא בסוף השבוע. בנוגע לשאלה שלך זה יצא אחרי החגים, השאלה היא כמה אחרי. ככל הנראה שירי כרגע עדיין אוספת חומרים, יש גם את עניין הסינגלים - כמה ישוחרר עד שהתקליט יצא ואל תשכח שרק עכשיו היא הוציאה סינגל נוסף יחד עם שמעון. נ.ב. - חבל שביקשו את האלבום האחרון, אלבום הבכורה טוב יותר

אביב 2009

New member
אתה צודק..

אבל הסינגל שהוציאה עם שמעון לא נחשב כסינגל של ממש אלא כקאבר שיש במופע המשותף.. אני רוצה להאמין שלפני 2011 נזכה לשמוע את הדיסק החדש של שירי.. לדעתי גם האלבום האחרון טוב יותר למרות שאין גם כמו הראשון.. האחרון מראה את השינוי (המוזיקלי והפנימי) שהיא עברה ואת החומרים הבוגרים יותר ונכונים יותר איתם היא מתעסקת ("כשהלכת").. אגב.. עדיין לא שמעתי את הסינגל החדש שלהם ברדיו.. מה זה אומר? חחחחח למה לא משמיעים אותו כ"כ? :(

אורון V1

New member
גם אם זה לא שיר מקורי חדש

זה עדיין סינגל שנשלח אל תחנות הרדיו ואמור להחזיק כמה וכמה שבועות. אני מאמין שהוא יצא יותר בכיוון תחילת השנה הנוצרית החדשה. הבעיה עם האלבום האחרון היא שלא היו בו להיטים גדולים בסדר הגודל של הראשון, אם כי היו שירים טובים כמו השיר שציינת. ומה זה אומר? שאתה כנראה לא מאזין לתחנות הנכונות
יצא לי לשמוע אותו ב-ג', ולעומת "גשם" הפעם הם הצליחו להיכנס לגועלגל"צ, כל השאר תלוי בטעמם של אנשי התחנות.

drnaji

New member
אני כבר מחכה לסינגל! מקווה שזה יהיה אלבום די

טוב כי ביננו שירי די ירדה מהכותרות בחודשים האחרונים.אפילו ביום הולדת של הנשיא זה לא עשה כזה הד.

אורון V1

New member
מצטרף לתקוות

מוסיקה טובה חשובה יותר מלהיות בכותרות, אפשר להשאיר אותן לזמרים המזרחיים.

למעלה