שירי אמצע השבוע

Funky Giraffe

New member
שירי אמצע השבוע

של הדג: בלה בליסימה לא של הדג: Queen - Bohemian rhapsody Queen - love of my life S.O.A.D - 3 הדיסקים הראשונים Red hot chilli peppers - hump de bump כל הדיסקוגרפיה של יוני רכטר אריק איינשטיין - חלום עקבותייך אריק איינשטיין - שמור על עצמך אריק איינשטיין - בוקר טוב אמיר

אני חייבת ים ../images/Emo176.gif !

של הדג- -אף אחד -תרגע כללי: Atmosphere - The Keys To Life Vs 15 Minutes Of Fame- כפרה על סלאג
. -Alanis Morissette - Ironic -Papa Roach - Broken Home Mary J Blige- enough cryin- Kelly Clarkson - Since you Been Gone Fugees- Killing Me Softly וhypnotize של סיסטם כרגע הגיע אליי :](הדיסק)

שליי../images/Emo176.gif

של הדג- מה שבא בא הנה אני בא איזה כיף סטטיסטיקה לא של הדג- נרדם על החולות-ג'קו אייזנברג Damien Marley - Beautiful Black Eyed Peas - Dum Diddley הדורבנים-עוד לילה מתיסיהו-King Without A Crown כלא 6-שקוף אמצע שבוע טוב

../images/Emo32.gif ישציוני בגרות במתמטיקה../images/Emo194.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ציון סופי קבילתי 69 אבל אני עושה מועד ב' ב12 מי עוד עושה?

מועד ב שולט!!!! :)

חיחי לא ניגשתי אבל למועד א... יש לי מחר מתכונת בעעעעעעעע אבל קיבלתי 83 באנגלית...

../images/Emo32.gif מישהו ראה ערוץ 10?!

ראו את הדגים מופיעים בהרצליה עם הבית האחרון של איזה כיף יאמייייי :) למרות שזה לא נשמע כל כך קצבי......

Funky Giraffe

New member
הייתי שם... ויאיא אמר לי אחרי זה

שהם לא היו בטוחים שמשדרים אותם לטלויזיה ויכול להיות שהם סתם אכלו סרטים אבל מסתבר שכן עכשיו חחחחח

idanri

New member
מי מלך וקיבל 90 בבגרות

ובציון הסופי 94 והולך לעשות מועד ב'?????

idanri

New member
מה אכפת לי?במילא הציון הכי גבוה שיו

צא מבין שני המבחנים זה הקובע,אז מה אכפת לי לנסות?

Skicker

New member
אני עושה בכל מקרה

המורה שלנו לא לימד אותנו כלום עד הזמן של הבגרות אז הוא פשוט מגיש אותנו רק למועד ב' ועכשיו ממש אין לי מושג כלום

השבוע שמעתי רק את הדגים! :)

חרשתי את הדיסק השבוע לקחתי דיסקמן ושכחתי את כל הקייס אז שבוע שמעתי את "בעזרת הג'אם" בכל מקרה התאהבתי ב "להתחלק בעיר" "מה שבא בא" "תרגע" ו"מהבמה להפציץ" ואני לא מסוגלת לשמוע יותר את "כל הצוצות" "סטטיסטיקה" וקליפורניה...............

למעלה