איך היה לשמוע את השירים בתוך האוטו, שחלק מהאנשים לא אוהבים לשמוע שירי אירווזיון???? העיקר נהנת השבת????? נ.ב. אני רואה שעדיין לא שמת לב לההודעה הקודמת טוב ביייייייייייי ותמסרי לדקל ד"ש
מה הבעיה שאני גולש בפורום של האירווזיון. הרי אמרת לי שאני יכול ללקפוץ. השבת הבאה שיש לנו בית מלון זה יהיה בעוד 3 שבועות אבל את לא תוכלי להגיע משום זה יהיה שבת 7 ברכות של דודי וליאת. אבל נראה לי שיהיה עוד פעם בקיץ, אולי בפעם הבאה החברה שלך תיהיה נ.ב. בנסיעה הבאה לא יהיה שירי אירווזיון.. אני אדאג לכך זה שירי קומבניות. נ.ג. איפה אלון?!?!??!?!?!?!!?
לכן חשבתי לעצמי מה אתה עושה כאן אבל אם אוהב קצת משירי סלין דיון, ברוך הבא למשכננו
בכל אופן, שמעתי על השבת של דודי וליאת, בינתיים אני אפילו לא מוזמנת לחתונה שלהם. למה התכוונת באומרך "אולי בפעם הבאה החברה שלך תהיה"??? איזו חברה? בפעם הבאה יהיו כמה שירי אירווזיון! אין נסיעה ללא שירי אירווזיון. מקסימום אלון ידאג לכך שניסע באוטו של אבי ולא איתך (וזה לא רעיון שלי). כמן כן, אלון לומד עכשיו למבחנים אז הוא לא כאן. אתמול הייתי אצלו בבית ולקחתי סינגל של גרמניה 1994, איך אהבתי את זה!! אני עכשיו מאושרת!
התכוונתי לחברה של צביקי אם לא הבנת.. וחוץ מזה, פעם הבאה שתסעי עם אבי או איתי גם אצלו וגם אצלי לא יהיה שום שירי אירווזיון.... חוץ מזה איך העבודה????? בייייייייייי קומבינה נ.ב. תמסירי לדקל ד"ש ונשיקות וחיבוקים!