שירי אהבה

loniakuz

New member
שירי אהבה

תביאו לי בבקשה את כל שירי האהבה שאתם מכירים (בעיברית)... תודה.

ToL ToL

New member
טוב אז ככה....

אביב גפן כי את השאר אני לא זוכרת: מלאך אהבנו האם להיות בך מאוהב צלקות עצוב בלעדייך עונות שיר הסמרטוטים רומיאו ויוליה אל תדאג לילות לבנים יש לך אותי שנינו שווים שלכת אולי (יש מלא שהם לא בדיוק שירי אהבה.....) גידי גוב: אני שוב מתאהב שלמה ארצי : תרקוד דניאל סלומון: אוהב אותך כשתחזרי עדיף לבן (אני חושבת לא זוכרת)

לא כל מה שאני מכירה, אבל...

כל מה שאני זוכרת (תשלימו אותי, אני סומכת עליכם...): אביב גפן- מלאך החברים של נטאשה-עוד נגיעה החברים של נטאשה- זקוק לך משינה- אהובתי איפה הילד ואיגי וקסמן- רק בשביל לקבל חיבוק מאיר אריאל- לא יכול להוריד ממך את העיניים יצחק קלפטר- צליל מכוון מאיר אריאל- אגדת דשא כוורת- היא כל כך יפה זקני צפת- אל תלכי מוניקה סקס- מספיק בנאדם משום מה כרגע אני לא נזכרת בעוד...כשאני אזכר אני אכתוב

מייקל21

New member
שיר האהבה הכי יפה בעברית

'עטור מצחך'! (על כל גירסאותיו במיוחד זו של איינשטיין)

2B ME

New member
אז הנה כמה:

משינה - אהובתי משינה - שלמונזה יזהר אשדות - צילו של יום קיץ יזהר אשדות - בכל פעם שאני מתאהב (בך מחדש) ארקדי דוכין - היא לא דומה רמי קלינשטיין - הניחי לי רמי קלינשטיין - חוץ ממך כלום רמי קלינשטיין - קרוב אל ליבך אסף אמדורסקי - יקירתי גידי גוב - שלל שרב דיוויד ברוזה - מתחת לשמיים דניאל סלומון - עדיף זקני צפת - רק אל תלכי יהודה פוליקה - פנים אל מול פנים יהודית רביץ - בך לא נוגע ירמי קפלן - מודדת כנסיית השכל - היינו עושים אהבה מאיר בנאי - אהבה קצרה מאיר בנאי - וביניהם נמרוד לב - זה כל הקסם שלמה ארצי - אהבתיה שלמה ארצי - פתאום כשלא באת שרון חזיז - הולכת ממך מספיק לא?

ToL ToL

New member
אז אם אין לזה סוף....

מה לא אמיתי לא הבנתי מה הקשר??

black buttercup

New member
זה שאלה לא אמתית!

אי אפשר לשאול שאלה כזאת...כי אין לזה סוף...את יודעת כמה שירי אהבה אני מכירה?

למעלה