שירים?

ידוד25

New member
שירים?

שלום לכולם! אני לא חבר קבוע בפורום למרות שאני חובב פינק פלויד. ראיתי על הכרטיס שבהופעה רוג'ר ווטרס הולך לנגן "להיטים מכל הזמנים" חומר שלו וגם את דארק סייד. למישהו יש מושג מה אמורה להיות רשימת השירים (כאילו פרט לדארק סייד ולברורים), אני לא ממש מכיר שירים של ווטרס בעצמו ואם אני כבר בא אז לפחות הייתי רוצה לזמזם משהו... וגםן בכלל יש פרסומים מסיבוב ההופעות הנוכחי, כאילו פורמט הופעה קבוע (+-)? תודה!

עדיין לא ידוע הסטליסט של ההופעה

ואנו נדע אותו מן הסתם לאחר שיגיעו הדיווחים מההופעות הראשונות. יחד עם זאת, יש לקחת בחשבון שווטרס עשוי לשנות את הסטליסט במהלך הטור. אגב, ההופעה של ווטרס בליסבון, ב-2 ליוני, תשודר בשידור ישיר ב-AOL http://www.aol.co.uk/rio . השידור יוצא בשעה 1:45 ב-3 ליוני, לפי שעונינו. AOL מתכוונים לשדר בשידור ישיר את כל המופעים מהפסטיבל בו ישתתף גם ווטרס, Rock in Rio. בין שאר המופיעים גם גאנז אנד רוזס, הדארקנס, סנטנה, סטינג, קסביאן, הרד הוט צ'ילי פפרז ועוד. בידקו את לוח השידורים בלינק, לתאריכים ולשעות המדוייקות של כ"א מהמופעים.

ידוד25

New member
תודה!

אז כנראה שאני אתחיל לעקוב יותר אחרי הפורום.... שהוא, דרך אגב, מעולה! נהניתי מהביקור.... ושוב תודה על השיתוף.

yanivop

New member
תגובה

לא ידוע על כל השירים אבל הוא ישיר שירים מהאלבומים the dark side of the moon-בגירסה ארוכה חצי הופעה wish you were here animals the wall the final cut ושירים גם מאלבום הסולו שלו : Amused to Death "משועשעים למוות" בקיצור כדאי שתכיר גם את זה אם אתה רוצה תמורה לכסף וגם In the Flesh Live מומלץ לקנות את הדיוידי -רוב השירים שם יהיו בהופעה בלטרון

למעלה