שירים

מסתבר

New member
שירים

היה לפני כמה זמן שרשור של ליריקה אהובה משירים. פתחתי אחד נוסף פראג - אריק איינשטיין אל העיר שבוית החלום צל כבד וזר הגיח וירח באדום את מלכותו טבל בפיח מי שלא עצם את עיניו את לילו המר כאב הוא דומיית כניעה ללא קרב איש את נשקו נצר עד מוות איך על פראג שחר לא בקע בשלישית כלה כוחו איך נדם קול ככר הומה בחג. שיר שחלמתי על פראג- שם השחר עוד יבקע. כמו תצלום ישן מצהיב עיר של רפאים מוטלת לרגלי דובים חרשים ובצווארה המאכלת. את פתחו איש לא יוצא ריח גטאות מלוח מקצה ועד קצה על פני העיר נישא ברוח. איך על פראג שחר לא בקע בשלישית כלה כוחו איך נדם קול ככר הומה בחג. שיר שחלמתי על פראג- שם השחר עוד יבקע. רק השקט בה נותר איש צעיר חומק לפתע אז עלה לו אור מוזר שם בכיכר העיר שמחה. שיר שחלמתי על פראג- שם השחר עוד יבקע שם השחר עוד יבקע

ayalon6

New member
גם אני רוצה..

פעם קודמת/איילון גרינפלד אני מתקלח מתקלח עם משהיא משהיא שלא זוכרת את מה שעבר עלינו בפעם הקודמת

DaSiLDhoRF

New member
גם אני!

נורית/ דסי v קמתי בבוקר פקחתי את העיניים איזה יום יפה, איזה שמיים נעלתי מגפיים ואת ריצת הבוקר התחלתי.. פתאום ראיתי את נורית או יה כן, נורית.. היא כל כך יפה או יה ליבך יחסיר פעימה או יה איזה מן מלאך שלח אותה מהשמיים לחבק אותה.. זה כל מה שרציתי או יה נורית אה אה אה... נורית אה אה אה... אישה כמו נורית אין מה לדבר עושה אהבה כמו חמור מסכן נורית שלי זאת אהבה ממבט ראשון, ראשון. הייתי עושה לה איזה נעלול פעמיים לוקח אותה עד לשמיים על אהבה כזאת אין מה לדבר או יה פתאום ראיתי את נורית או יה כן, נורית.. היא כל כך יפה או יה ליבך יחסיר פעימה או יה איזה מן מלאך שלח אותה מהשמיים לחבק אותה.. זה כל מה שרציתי או יה נורית אה אה אה... נורית אה אה אה...

mai c

New member
נראה לי שאתה מתבלבל לשיר קוראים גבי

<זה איילון>

בא לי קרמבו

ג'ירפות\ "רמי מואשם בהחזקת סמים קלים" רמי: "ילדה, רוצה לבוא איתי לדירה?" ילדה: "אני רק בת 14, אני רק בת 14". רמי מואשם באחזקת סמים קלים, מעולם לא סחר בכבדים, ים בעננים, קוראים לה 14. אחלה, גדול. רמי: "את פריקית?" ילדה: "איזה מזל אתה?" (צלצול טלפון) רמי: "איפה הבנאדם, אמרת לו אאונס?" ילדה: "יש עוד קינלי? שורפות לי העיניים?" רמי: "שיזדיין עם הקופסאות גפרורים!" ילדה: "רמי אתה מאמין שאני מאזניים?" רמי: "אל תגיד לי זרעים!" (רמי מנתק) רמי: "את שומעת, לא מוצאים את הבנאדם.. אלק בתולות מאמסטרדם.." ילדה, רוצה לבוא איתי לסיני?.. חצי האי סיני?" ילדה: "קוראים לי 14". רמי מואשם באחזקת סמים קלים, מעולם לא סחר בכבדים, ים בעננים, ים בענינים. "תעצור אותי, תעצור אותי, אני בשגעון, בשגעון אני מאתמול, אכלתי מאז, שתיתי מאז.. מה אני אגיד לך.. עדיין בשגעון! בא לי קרמבו! בא לי קרמבו ומקופלת, מתה לבמבה! בא לי קרמבו, בא לי במבה.. בואנה! יש למישהו במבה? ארטיק, קרטיב, יש למישהו קרטיב? קרח.. אפשר קולה? יש עוד קינלי, רמי? שורפות לי העיניים.."

תמליל מצויין...

שיר אהבה שנאה לאמריקה...(נכתב ע"י בריטי) Morrissey\America is Not The World America your head's too big, Because America, Your belly's too big And I love you, I just wish you'd stay where you is In America, The land of the free, they said, And of opportunity, In a just and a truthful way But where the president, Is never black, female or gay, And until that day You've got nothing to say to me, To help me believe In America, It brought you the hamburger, Well America you know where, You can shove your hamburger And don't you wonder, Why in Estonia they say, Hey you, Big fat pig You fat pig, You fat pig Steely Blue eyes with no love in them, Scan The World, And a humourless smile, With no warmth within, Greets the world And I, I have got nothing, To offer you No-no-no-no-no Just this heart deep and true, Which you say you don't need See with your eyes, Touch with your hands, please, Hear through your ears, Know in your soul, please For haven't you me with you now? And I love you, I love you, I love you, And I love you, I love you, I love you

Flashkes

New member
אני אישית אהבתי מאוד

צריך אבל גם לשמוע את המוסיקה. deftones- passenger ( דיסק מצויין ד"א white pony- מתוך) Here I lay Still and breatheless Just like always Still I want some more Mirrors sideways Who cares what's behind Just like always Still your passenger Chrome buttons, buckles and leather surfaces These and other lucky witnesses Now to calm me this time won't you please Drive faster! Roll the window down this cool night air is curious Let the whole world look in, who cares who sees anything I'm your passenger, I'm your passenger Drop these down then put them on me Nice cool seats there to cushion your knees Now to calm me Take me around again Don't pull over This time won't you please Drive faster! Roll the window down this cool night air is curious Let the whole world look in, who cares who sees, what tonight Roll these misty windows down to catch my breath and then Go and go and don't just drive me home and back again Here I lay just like always, Don't let me go, go, go, go, go, go, go, go, go Take me to the edge

Flashkes

New member
אה ועוד משהו

50 שקל למי שקורא ומבין את הכל The Rime of the Ancient Mariner- Samuel Taylor Coleridge (אני לא שמה את המילים כי תפוז הזונה אומר שזה יותר מידי כתוב) אבל יש פה קישור (מי שרוצה את הגרסה המקוצרת iron maiden עשו לו עיבוד)

למעלה