שירים...

No BoDy1

New member
שירים...

אנלא יודע למה אבל נדבקתי לשיר: אהוד בנאי - הילד בן 30.. משהו עובר עלי?? ויש גם את הנוסטלגי.. Tracy Chapman - Fast Car ולמי שרוצה שיר שקט-מצחיק Red HoT Chili Pappers - pea

SuGar and SpicE

New member
וואיייי.....

"הילד בן שלושים, יש לו חום גבוה" :) שיר יפה....אבל לא יודעת...נורא...מלנכולי. תמיד עושה אותי מדוכדכת.

גם אני כרגע דבוק לשיר "ואיך שלא"../images/Emo13.gif

מצד שני אני גם מכור לפסקול של "Crazy Beautiful"..

LipStiK

New member
נדבקתי לשיר של סנדי לאופר...

Total eclipse of the theart שיר נוסטלגי משהו.... וגם killing me softly של רוברטה פלאק.... אני ממש מכורה לשירים האלה!

total eclipse of the herart

של jan wayne זה השיר הכי פצצה שיש ובכלל השירים שלו אחלה.... ואני חולה גם על sylver ודנה אינטרנשיונל (המלכה) במיוחד השיר בתולה

jenngirl

New member
המממ כנסי רגע..../images/Emo82.gif

Total eclipse of the the heart זה של בוני טיילר ועוד איזה מישהי שחידשה את השיר בשנות ה-90

jenngirl

New member
ככןןןן גם שלה יפה...האמת ../images/Emo82.gif

יותר מהישן של בוני טיילר

BeNiT1BiNbA

New member
יייאאא זה שיר מדהים..אני מכירה רק-

את של בוני הכלבה :] באמת מה זה שם של כלבה..מסכנה הילדה.. ויש עוד מלאאאאא פולללל שירים שאני חולה עליהם שהם ישנים.. אין על ישן!!..

LipStiK

New member
שיהיה... היה לי את של בוני טיילר

אבל הקובץ היה דפוק אז הורדתי מחדש וזה השם שיהי רשום שם אז הנחתי שזאת הזמרת... ואם לא אז היא בטח חידשה או משהו...

אדוושי

New member
סוף סוף הצלחתי להיכנססס!!!!

חחח אם אתם תוהים לאן תגובותיי נעלמו ביומיים האחרונים זה בגלל שלא הצלחתי להיכנס - לא יודעת למה !! !! או בדיוק החל השיר שליי....
"סינרגיה- צועקים על אהבה" אני יודעת שהמליצו עליו כבר אבל אני חייבת לחזק את ההמלצה !! שיר שולט וחזק ביותר !!
"יום ועוד יומיים- שי גבסו " לא, אני לא אחת המושפעות מכוכב נולד. וגם על השיר הזה המליצו. אבל הוא פשוט מקסים... !!
"Your Song- אלטון ג'ון"[[האמת לא היה לי כוח לכתוב באנגלית חח]] השיר הזה מבחינתי כבר עבר זמנו מהבחינה שאני מקשיבה לו... אבל הורדתי אותו מחדש... והוא פשוט מדהיייםםם
"רוני-אני רוצה" עוד שיר קיטשי מבית הקניות של מפיקי רוני הדגולה. האמת, הוא לא מיוחד בכלל.. די קטיצ'י אבל נייס ביותר.....! "שגיב כהן- חכי עוד רגע" למה משום מה אין פה אף פעם המלצות על קצת מזרחית ?! האמת, אני לא אוהבת את המוסיקה. אין לי בעיה לשמוע עם חברים ולצחוק על השירים המצחיקים כמו "ילדה רעה"[[שיר שאגב מאד עלה.. אולי בגלל הטמטום שבו חח חמוד]] אבל בדרך כלל אני לא מורידה. השיר הזה מאד נוגע, במיוחד המנגינה שלו. והמשפט הראשון
מאאד אהבתי ! גם הזמר מעולהה !!

jenngirl

New member
שירים שאני ממש אוהבת../images/Emo82.gif

בזמן האחרון: Jamelia- Thank You Shania Twain- Thank You Baby נו והשיר הזה של רייצ'ל סטיבנס, אין לי כוח לרשום והשיר החדש של אמה בנטון.. Liberty X- Everybody Cries Atomic Kitten- Ladies Night ויש לי עוד אבל אין לי כוח לרשום...

jenngirl

New member
ועוד 2 שירים../images/Emo82.gif

Sugababes- Too Lost In You Michelle McManus- All This Time[ היא פשוט גדולה,ממש זמרת טובה, היא נבחרה בכוכב נולד של אנגליה]

למעלה