שירים!!

עומריא

New member
שירים!!

שבת שלום... ברצוני לקבל כתובות של אתרים עם שירים בלדינו. או אם מישהו יכול לשלוח לי שירי עם בשפת הלדינו ולא פיוטי תפילה. האמייל שלי הוא [email protected] תודה רבה ושבת שלום לכולם

Sarika

New member
שבת שלום עומרי וברוך הבא

רצ"ב קישור לאתר שירים בלאדינו

עומריא

New member
אני מחפש שיר ספציפי....

טוב סליחה על ההטרד אבל יש שיר שאני לא יודע איך קוראים לו בדיוק אבל הפזמון שלו זה "או סה סי או סה סה" ( אני לא יודע אם יש עוד שירים כאלה שהפזמון שלהם הוא כזה....) השיר הוא קצבי ולכל מי שהיה בהצגה "הבוסתן הספרדי" יודע בטוח למה אני מתכוון בבקשה תעזרו לי כי זה ממש דחוף תודה רבה למי שעזר ולמי שלא גם תודה..

ובכן השיר הוא כזה

לה איג'ה די לה ויזינה או סה סה או סה סה קי סי יאמה קרולינה או סה סה או סה סה לה טריפה סה לה אונפלו או סה אוסה אוסה אוססהסה אל אוספיטאל סה לה יבארון או סה סה או סה סה אופיראר לה אופירארון אוסה אוסה אוססה גרנדי פואה איל איספאנטו או סה או סה או סה סה און גאמיאו לקיטארון או סה או סה או סהסה

Sarika

New member
שורה שלישית חסרה - והיא....

אן קוריינדו סה קאיו או סה סה

עומריא

New member
שוב סליחה....../images/Emo140.gif

שוב שלום לכולם...... מישהו יודע מאיפה אני יכול להשיג את השיר הבא: לה איג'ה די לה ויזינה או סה סה או סה סה קי סי יאמה קרולינה או סה סה או סה סה לה טריפה סה לה אונפלו או סה אוסה אוסה אוססהסה אל אוספיטאל סה לה יבארון או סה סה או סה סה אופיראר לה אופירארון אוסה אוסה אוססה גרנדי פואה איל איספאנטו או סה או סה או סה סה און גאמיאו לקיטארון או סה או סה או סהסה למי שיש את השיר או כתובת מדוייקת שאפשר להוריד ממנה את אשיר אשמח מאוד או אם מישהו ישלח לי אותו לאימייל [email protected] תודה רבה וסליחה על הטרחה.....

יש אוסף חדש של רבקה רז אפשר ל

יקנות אותו. הוא נמכר. למנהלת הפורום מאי 55 יש פליירים של האוסף. אני קניתי אותו במרתון בר-אילן ביום רביעי האחרון.

Sarika

New member
אביאל דקי נו דאינדה נו טיינאס .....

סיגנאטורה? סטאז ספאראנדו אלה דיפלומה?

רותי ב.

New member
אז ממני רק ../images/Emo20.gif ברוך בואך ../images/Emo20.gif

הבנתי מהשרשור שאת המילים כבר יש לך, שאביאל הפנה אותך לדיסק הנכון, בוסתן ספרדי, ושבנגלה אולי יעבור לך את השיר שאתה מחפש, ותהנה ממנו המון.

למעלה