שירים

tairon

New member
שירים

אני פותח רדיו מאזין לי בסבבי לשירים שאחרים בוחרים לי בדר``כ אני הוא זה שקובע מה לשמוע הפעם החלטתי לחרוג ממנהגי ולשם שינוי להאזין לרדיו... השדרן ברדיו מודיע לקהל המאזינים שעכשיו ישמעו ברצף את שרון חזיז לאור הוצאת האלבום החדש אני מזמזם את מילות השיר איפה התפרפרת שהיית בתוך תוכי ...מממממ התפרפרתי ועוד שהייתי בתוך תוכה מממ.. משפט מחץ אם חושבים על זה במונחים כחלחלים.. טוב רגע...אחד ככל הנראה הבחור רב כשרוני קוסם?? ואם אכן כך אייך זה בדיוק זה נעשה יקום מישהו ויאמר נא לכיתה זה האפשרי או שזה מדע לא מדוייק אז השיר נגמר ומגיע השיר החדש וגם אותו אני מזמזם הייתי רוצה לשבור לך את הלב שתדמם על השטיח החדש של אחותך...??? הלוווו זה חדש למה ככה להרוס?? לא חארם וחוץ מזה מה את ערפדית לעת מצוא? ואם כן אז ערפדים לא אמורים למצו.... לא חבל על כל טיפה? ואז השיר הבא ...גם אותו אני מכיר ... קח אותי לשםםםםם... מי מי יקח אותך לשם??? אחרי כל זה? שירים ישראלים לפעמים אפשר להשתגע מהמילים שיש בהן לאחר מכן עולים ובאים להם הטיפקס יחד עם שרית חדד היא שרה שם לא יודעת מה קורה לה חם לה קר לה והיא שהיא איתו כמו דג אבל למוטי כמו גדולה אמרה לו יאלללה מוטי הכל שאלה של נוחיות ואם הוא לא יילך יפה טיפקס יביאו לו את סמי וסומו עם הערסמוביל שלהם שיעשו סדר וחסל מוטי והוא כמובן מוטי ישיר מיד הילד הוא בן 30 יש לו חום גבוה נו באמת אחרי כל זה להשאר בריא?? הגזמת מוטי אבל בעצם הכל שירים שברדיו עם מילים שחשבו עליהם לעומק רבי משמעות... ואחרי הכל מוסיקה זה חיים זה משמח זה עושה את הכל לכייף ואנחנו ככל הנראה נמשיך לשיר לזמזם אותם בהנאה....

ספירו^ש

New member
חחח :)

``לא נפסיק לשיר...`` לה לה לה..! עשית לי חשק לשיר!!! טוב נו, נפתח רדיו.. עם שרון חזיז וכל החבורה.. :) אוהבת, ספירו`ש

למעלה