שירים,,,

magy

New member
חסכת לי המון עבודה, ישראל...

וגם גרמתי לך להיות עסוק מאד.....עם השירים... בן אהרון הביא את האתר לראשונה......לידיעתי. חבל שאין לשירים עבריים אתר מקביל.... אפילו את "מומה" שהיה אינציקלופדיה של הזמר העברי לדורותיו, סגרו בגלל 10.000 דולר לחודש שמשרד החינוך התקשה להוציא. מה לא היה באתר הזה? כל הביוגרפיות של כל האמנים בארץ.. דיסקוגרפיה, אלבומים, דוגמיות להשמעה.. אוצר בלום של הזמר העברי שנמחק ביד גסה......אחרי השקעה של שנים מצד יואב קוטנר..... אמנות ותרבות מוחקים בגלל סעיף בתקציב. תירוץ עלוב..... אבל לחגיגות של שרינו וחכנ"ו.....יש מחסנים של כסף........ מגיע לנו השלטון שאנחנו מקבלים.....מגיע לנו....... אם אנחנו ממשיכים לשתוק..... (שלא לדבר על כך, שבכל יום, אנשים פרטיים, פותחים בתי תמחוי לרעבים כי הממשלה לא מסוגלת להשביע אותם) מדינת שנור היינו, ומדינת שנור נשארנו........ וסליחה שסטיתי מהנושא..........

ישRאל

New member
אין לך מושג כמה שאני מזדהה איתך,,

אבל במציאות של היום שאנחנו חייבים להתקיים ולקיים את צאצאינו,לראות את כל השחיתויות ,ואין צורך למנות אותם כולנו רואים זאת יום יום,הפשלות של מנהיגינו,,נכון אנחנו אשמים,אין להטיל את האשמה על אף אחד ,זולתינו,, ואנחנו ??איך אמר פה מישהו מי אני מה אני?מה שעוד נותר זה לעשות לעצמינו כמה שאפשר טוב,,,ואחד הדברים הטובים זה המוסיקה,,הנכס צאן ברזל של כולנו ואני משתדל לשמוע ולהשמיע בלי הרבה התפלספויות שברוך השם לא חסר לנו פה,ואין לי טענות לאף אחד,,על כן בואי נישמע ביחד את אורי בנאי

מזדהה גם איתך, ישראל../images/Emo79.gif../images/Emo168.gif

בלי מוסיקה מה אנחנו שווים? להיט היסטרי בביצוע, אנדריאה בוצ´לי.

magy

New member
על פרפרים לבנים....

על טעם ועל ריח.....על זיכרונות.....ואהבה........

שרונהה

New member
איזה שירים..........

איזו נוסטלגיה......... תודה לבן אהרון ולישראל.......... שרונהה

למעלה