שירים

Shelly Webster

New member
שירים

אני בן אדם שמאד מאד אוהב מוזיקה. תקופות קשות ורגעים שבהם אני נשברת, אני חייבת לשמוע שיר שמתאים לי למצב רוח. זה עוזר יותר לבכות ולפרוק, כאילו שירים מדברים במקומי. אחרי שאבא שלי נפטר שמעתי הרבה שירים, ורציתי לדעת אם גם אתם שומעים הרבה שירים שמזכירים לכם את אבא\אמא ואם תוכלו לשים פה את המילים לשירים ואת השם+מי שכתב. תודה
אגב, השירים שעברו איתי את התקופה הזאת זה בעיקר 'אבות ובנים' של אביתר בנאי (שיר מדהים מדהים מדהים) והשיר 'אבא סיפור' ששכחתי של מי הוא. נראה לי אלון אולארצ'יק, לא בטוחה. אבא סיפור אנ'לא יכול לישון ירח מסתכל לי בחלון עוד שנייה אני אהיה גדול יותר מידי אז אבא עוד סיפור אחד ודי.

eshkolit32

New member
השירים שלי

שיר שמזכיר לי את אימא שלי:
"אילו יכולתי" - מילים: אהוד מנור, בביצוע ריקי גל ציטוטים מהשיר: "...אמא, שיר הערש ששרת מזמן רודף אותי לאן אברח לאן, אילו יכולתי הייתי שוכחת איך באתי לכאן..." וגם: "...אמא, אין לי בית בחדרי במיטתי ואין לי מנוחה, אילו יכולתי הייתי בוכה עוד דמעה מלוחה..." שיר שמזכיר לי את אבא שלי:
"תמיד יחכו לך" - מילים, לחן וביצוע: לאה שבת ציטוט מהשיר: "...כל מטוס שטס בשמיים, כל כוכב מאיר בעיניים, מזכיר לי אותך נחליאלי לפני הגשם, צרצרים בשעות הערב, תמיד יחכו לך..."

שלום שלי

השירים שמזכירים לי את אבא: -שיר עצוב/אביב גפן. "רציתי להגיד לך שבכל מקום את איתי בליבי לא הספקתי לומר לך שלום... שירי לי שיר עצוב רציתי להגיד לך שאני אוהב אותך" -זכיתי לאהוב/עברי לידר. "וכשהשמש יוצאת מעל המים ומתחיל עוד יום אפור ובנתיים אין סיבה אז אני זוכר שיש שפתיים שרוצות אותי קרוב אני יודע שזכיתי לאהוב אני זוכר שיש שפתיים שרוצות אותי קרוב ואני יודע שזכיתי לאהוב" שבוע טוב,חודש טוב וחג שמח!

השירים שלי...

גם לי יש מלא שירים שמזכירים לי את אמא.. בד"כ אני מעדיפה לשמוע אותם לבד, עם עצמי.. אני לא מסוגלת לשמוע אותם ליד אנשים אחרים.. לא יודעת למה, אולי מהפחד של- מה יחשבו עלי/ שאני יבכה... מעדיפה להתייחד לבד עם הגעגועים לאמא... חיים שלי: "כי אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא ואין בעולם דאגה כמו דאגה של אמא ואין בעולם מי שיאהב אותך כמו אמא רק אמא שלך" זה שיר שקצת מכניס אותי לעצבות.. לדעת שאין שום תחליף לאמא שלך, לדאגה, לאהבה שלה... ועוד שיר של שולי רנד שהוא מספר על אמא שלו: קצת ארוך, אבל שווה לקרוא.. רפא-אל: "שבע בערב על הכביש הישן המוליך רפאל אחי ואנוכי מחכים למכונית שתיקח אותנו לרבי שמעון רוח מביאה באפנו את ריח החריש שמיים מקדירים מעלינו יום הולך ומחריש שעה אחת עוברת אף מכונית לא עוצרת לילה סמיך מעל כתפינו מתעטף אין לנו אמא מלבדך אני פתאום פוחד בתוך החושך גשם מתחיל לטפטף כבר עמדנו לסוב על עקבינו לשוב לאחור זוג פנסים פוצע את הלילה השחור בחסדי שמיים סופסוף עוצרת מכונית חסיד מירושלים ובתו השתקנית עכשיו נוסעים לרבי שמעון כדור שחור גולש אצלי בתוך הבטן רפאל אחי נרדם אצלי על הכתף אין לנו אמא מלבדך אני פוחד בתוך החושך גשם ממשיך לטפטף אמצע הלילה שעת רחמים ועת רצון רפאל אחי ואנוכי מגיעים בלי כוחות לחצר הקטנה של רבי שמעון רוח נושך כמעט ואין אנשים בלב מלא תקווה אל הקודש נכנסים שלום רבי שמעון זה פה אני זה רפאל באנו מרחוק ולא כל כך יודעים איך להתפלל ||זו אמא שדועכת|כך רפאל וקולו נסדק ראוי רבי שמעון לסמוך עליו בשעת הדחק כדור שחור מתפוצץ אצלי בתוך הבטן רפאל אחי בוכה פורק אצלי על הכתף אין לנו אמא מלבדה אני כל כך כועס בתוך החושך גשם על פח מתופף נסתתמו המלים יבשו הדמעות פתאום בתוך החושך עיני רפאל בוערות זוכר הוא אומר לי הטיול ההוא בחולות איך אבאל'ה ואמא היו שרים בשני קולות שבע בבוקר על הכביש הישן המוליך פאל אחי ואנוכי מחכים למכונית שתיקח אותנו מהר לאמא

A GIFT OF LOVE

New member
''ושירים מזכירים לי פנים שאולי רציתי לשכוח''

שירים שחברי הפורום העלו בעבר כאן.
אם תלך- הפרוייקט של עידן רייכל. אם תלך מי יחבק אותי ככה מי ישמע אותי בסוף היום מי ינחם וירגיע רק אתה יודע...
אבא- שלומי שבת. אבא, הבית הישן מזמן איננו עברנו, התקדמנו, השתנינו וממלאים את החסר בפרצופים דומים יותר למה שכל אחד חשב שחסר לו

A GIFT OF LOVE

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo79.gifכאלה שאני מתחברת:

המופלאה בנשים-עלמה זוהר. אחד השירים שממש התחברתי אליהם. כבו עיניך, או צליל קולך המהדהד מאור פניך, ידייך הטובות הלבנות, אהבתך ממך באתי ואליך אשתוקק תפילותיך, מלוות צעדיי מילותייך, עוד קוראות אליי לחזור נהיה מאוחר .... עזים ממות געגועיי, ארוכים משנות חיי עוד נפגש אולי בגלגול אחר את המופלאה בנשים [המילים שם לא ממש מדויקות. זה פשוט האתר היחיד שאני מצליחה להעלות]
רקמה אנושית-חוה אלברשטיין. כי כולנו, כן כולנו כולנו רקמה אנושית אחת חיה ואם אחד מאיתנו הולך מעמנו משהו מת בנו - ומשהו, נשאר איתו
לחיות בלי אמא-שימי מזרחי. איך אפשר לשתוק לצעוד קדימה איך אפשר לחיות לחיות בלי אמא למה אלוקיי קטפת לי אותה קח את נשמתי רוצה להיות איתה זהו בינתיים.

Shelly Webster

New member
מתקנת את עצמי-

אבא סיפור זה של מיקי גבריאלוב. שיר מדהים מדהים מדהים.

למעלה