שירים שמתנגנים.
לא מזמן יצא לי לעלעל קצת בארכיון של הפורום מהתקופה שבה עוד לא הייתי פה, וראיתי שכמה וכמה אנשים עידכנו את השאר לגבי "עשרת הגדולים" שלהם. החלטתי לעשות את זה גם, אבל, בניגוד (אולי) לאחרים, אין לי שיר מסויים שאני יכול להגיד עליו שהוא השיר הטוב ביותר. לפיכך, הרשימה שלי כוללת שירים שמתנגנים אצלי קבוע, ושאני יכול לשמוע אותם שוב ושוב ושוב על בסיס יומי (ה-CD שברכב מנגן אותם קבוע כל נסיעה, כמעט). בקיצור - השירים האהובים עלי.
להלן הרשימה. הסדר, אגב, כרונולוגי: בריטניה 83. <--- היה צריך לזכות, לדעתי. לוקסמבורג 86. <--- היה צריך לזכות, לדעתי. שוויץ 86. איסלנד 88. <--- המקום ה-4 שלי. ובכלל, לוקסמבורג 88. <--- המקום ה-3 שלי. איזה ספרד 88. <--- המקום ה-2 שלי. אירוויזיון שווייץ 88. <--- זכה, ובצדק. נפלא!!! איטליה 89. <--- המקום ה-2 שלי. ספרד 89. <--- היה צריך לזכות, לדעתי. קפריסין 89. <--- המקום ה-3 שלי. פינלנד 90. <--- ענק, אבל רק בגרסא השוודית. אירלנד 91. <--- איזה קול נפלא! פורטוגל 91. <--- שיר נשמה מדהים. זמרת גדולה בזכות עצמה. שווייץ 91. <--- היה צריך לזכות, לדעתי. מלטה 92. ספרד 92. פורטוגל 92. <--- היה צריך לזכות, לדעתי. איסלנד 93. שווייץ 93. <--- היה צריך לזכות, לדעתי. הונגריה 94. <--- הזוכה שלי לאותה שנה, ולא רק בגלל השיר.
נורווגיה 95. <--- הופתעתי מהזכייה, אבל למדתי לאהוב את השיר מאוד. שוודיה 95. <--- ההימור שלי לזכייה. קפריסין 98. <--- לא היה לו סיכוי מול הגימיק הזול של ישראל, וחבל! איסלנד 99. <--- השיר הזוכה שמעולם לא זכה.
קפריסין 99. <--- כל עוד לא מדובר בגרסאת השידור החי. לעיונכם. 
לא מזמן יצא לי לעלעל קצת בארכיון של הפורום מהתקופה שבה עוד לא הייתי פה, וראיתי שכמה וכמה אנשים עידכנו את השאר לגבי "עשרת הגדולים" שלהם. החלטתי לעשות את זה גם, אבל, בניגוד (אולי) לאחרים, אין לי שיר מסויים שאני יכול להגיד עליו שהוא השיר הטוב ביותר. לפיכך, הרשימה שלי כוללת שירים שמתנגנים אצלי קבוע, ושאני יכול לשמוע אותם שוב ושוב ושוב על בסיס יומי (ה-CD שברכב מנגן אותם קבוע כל נסיעה, כמעט). בקיצור - השירים האהובים עלי.