שירים שאוהבים

שירים שאוהבים

אם את לא האחת מדוע נשמתי שמחה כל כך היום אם את לא האחת מדוע הידיים שלי מתרגשות להחזיק את שלך בדרך הזאת אם את לא שלי מדוע ליבך חוזר לשאלותי אם את לא איתי מאיפה יש לי את הכוחות לעמוד לעולם לא אדע מה העתיד יביא אבל אני יודע שאת פה איתי עכשיו את תעברי את זה ואני מרגיש שאת שאחת שאני אחלק את החיים שלי איתך אני לא רוצה לברוח יותר אבל אני לא יכול יותר אני לא מבין אם אני לא גורם לך להרגיש למה ליבי אומר לי שאני כן האם יש איזו שהיא דרך שאני אוכל להיות בזרועתייך אם את שלי מדוע אני בוכה בלילות במיטתי אם אני לא צריך אותך מדוע השם שלך מתרוצץ במחשבות שלי אם את לא בשבילי מדוע המרחק שובר אותי אם את לא בשבילי מדוע אני חולם עלייך כעל אישתי אישתי כול כך רחוקה ממני אבל אני יודע שזה אמיתי אני מקווה שתעברי את הכל ושאת האחת שאני אחלק איתה את חיי והלוואי שתהיי האחת שאני אמות איתה ואני מתפלל כל יום שאת תהיי האחת שאני אבנה איתה את ביתי איתך אני יודע שאני אוהב אותך כל חיי אני לא רוצה לברוח יותר אבל אני לא יכול יותר אני לא מבין אם אני לא גורם לך להרגיש למה ליבי אומר שאני שכן האם יש איזו שהיא דרך שאני אוכל לעמוד בתוך חייך אני מתגעגע אלייך וזה כול כך חזק שזה לוקח את הנשימה שלי הרחק הרחק אני נושם אותך בתוך ליבי וזה נותן לי כוחות לעמוד היום כי אני אוהב אותך זה רע וקורע אותי לחתיכות שאני לא יכול להיות איתך בכל לילה את יודעת שליבי מונח לצידך

למעלה