שירים עצובים

../images/Emo6.gif אהבתי

No name for now

New member
לא מקשיבים למלים

חוץ מזה, זה בסך הכל ריקודי עם אנשים באים לרקוד ולהינות, שנתחיל להזיל דמעות על כל שיר עצוב

יש ריקוד אחד שאני נמנעת לרוקדו...

בגלל המילים: "אשת חיל" יש שם קטע שאומר "...אותך בני אהבתי שמרתי מכל רע - אבל כדור עופרת בליבך פגע..." כשהריקוד יצא בני בדיוק התגייס לצבא - הרגשתי שזה כבר יותר מדי בשבילי לרקוד למילים כאלו...
ועל כל מקרה וליתר ביטחון אני מצרפת

פעם כבר כתבתי על פסטיבל שירי דיכאון

כפי שאומרים ה"גששים"
. גם אני לא מבינה למה בכלל שמים את "כבה כינור" ו"הולך אדם" (בעיקר כששמים את השירים הללו בערב יום העצמאות, שאמור להיות יום שמח). אתה שואל "על מה החיוכים"? גם על זה אומרים ה"גששים": "אדם בלתי עציב"

אין רע בלי טוב

זוכרים את השיר: "אם לחיות זה רק לסבול, אז אני כבר בן 2000..." של גליקריה? "אמרת, שהגשם ישתוף ת'דמעות" של אייל גולן? אז החדשות הטובות: את זה כבר לא רוקדים!!! שימרו על אופטימיות!

danielia1

New member
אז תבכה ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

היתה לי חברה ... שמישהוא הקדיש לה שיר. יום אחד חיברו לו ריקוד ... וכל פעם היא רקדה ובכתה אז כנראה שבגללנו מחקו את הריקוד מהרפרטואר. גם למילים בערבית אתה מקשיב נכון?

רקודי-עם מתחבר לי עם שמחה

בכלל לא מתאימים לי כל השירים העצובים . אז נניח שלא מקשיבים למילים אבל המנגינה והצעדים הכל באווירת נכאים. אני באה לרקודי עם כדי לשמוח .אינני מתכחשת לכך שבחיינו מהול תמיד העצב אבל האם צריך להביא את העצב גם לרחבת הריקודים ? או אולי מוטב שברחבת הריקודים נאפשר לעצמנו לשכוח מהעצב ופשוט נהנה מריקודים שמחים וקצביים. .

aviva51

New member
שמח ועצוב.....

סיפור אמיתי{באמת}לפני שנים רבות נפטרה אישתו של רוקד קבוע ו"מכור" מיד בתום ה"שיבעה" חזר העלם לרחבת הריקודים רבים התפלאו הכיצד?ובת זוגו {לא אישתו}אמרה:הוא רוקד רק ריקודים עצובים...אז טוב שיש ריקודים כמו: בכה כינור,את כבר לא איתי,הגברים בוכים בלילה ועוד. מקווה שחיכתם איתי,להתראות בשמחות והרבה ריקודים שמחים.

משמעות למילים

מדהים כיצד מילים של שירים נוגעות לנו ברגעים מסויימים בחיים, וישנה הרגשה כאילו נכתבו עלינו. פתאום לכל מילה יש משמעות, המילה מיטיבה לתאר את הלך נפשינו. למילה יש עוצמה, ובכוחה לזכך ולתת (במקצת) מרגוע לנפש. "... בכל מקום בו מישהו צוחק, מישהו אחר בוכה... נד- נד, רד עלה ורד..." (שירו של יהודה פוליקר).

למעלה