שירים על סבתא

No name for now

New member
שירים על סבתא

שלום לכם, אני מקוה שזה הפורום המתאים לשאול (מכל הפורומים על מוזיקה זה נראה לי הכי מתאים) סבתי תחגוג עוד חודשיים יום הולדת 80 במזל טוב, ובמסגרת המסיבה אנחנו רוצים שהנכדים הקטנים ישירו לה שיר אנחנו מחפשים שירים על סבתא, אני אישית מכירה לא מעט שירים באופן כליי אבל היחיד שאני זוכרת בנושא הוא סבתא זפטא אלא ש: א. אני לא מוצאת את המלים ב. אין לי הקלטה של המוזיקה ג. הם קטנים מדי כדי להכיר את השיר ד. המלים יהיו להם קצת קשות לדעתי בקיצור אני מחפשת שיר שמתאים ליום הולדת של סבתא שילדים בגילאים 10, 7 ו-4 יכולים לשיר. אשמח להצעות תודה מראש

No name for now

New member
תודה, אבל זה לא מתאים לגילאים

קשה לי להאמין שאני אוכל ללמד ילד בן 4 (וגם ילד בן 7) את השיר הזה

meirone

New member
תתפלאי לגלות כמה שילדים

הם ספוג מופלא, גם כשזה מגיע לענייני מוזיקה. תדאגי שהם ישמעו את בלופ יומיים שלושה, ולא תאמיני למשמע אוזנייך... בהצלחה.

No name for now

New member
מסוכן מאוד

אם אני אתן להם לשמוע את זה יומיים שלושה בלופ ההורים שלהם יהרגו אותי גם ככה הקטן (בן 4) לא מסכים ללכת לישון בלי הקלטת של שירי חג (הפך לזמר חסידי
) המנגינה לא פשוטה ואפילו לי קשה להיזכר במנגינה, זה לא שיר שמתאים לילדים בגיל הזה לשיר אני מצטערת שאני קשה, אבל אני לא האמא של אף אחד מהם וכדי שההורים ישתפו פעולה צריך משהו שפחות יעצבן אותם ויקשה עליהם

meirone

New member
הרמתי ידיים

אם אני חושב שהמצב אינו בלתי הפיך :-;

צימעס

New member
אם הילדים ישירו את זה, זה יהיה בלופ

בבית בכל מקרה. כבר עדיף שזה יהיה בלופ בגירסה איכותית ונקיה מזיופים
אחים כבדים יש לך...

No name for now

New member
אחים של אבא

הילדים מאוד קטנים כי ההורים שלהם צעירים מאבא שלי ב-14 שנה. הם באמת קצת כבדים, אבל מי אני שאשפוט אין לי ילדים. את צודקת לגבי הלופ (כאילו שהקטן לא שר כל הזמן את השירים של הפסטיגל), זיופים זה לא יחסוך השכונה מתפנה כשאנחנו מתכנסים לליל הסדר, אבל נראה לי שדודים שלי יטילו וטו על השיר, אני אנסה

No name for now

New member
זה מה שיקרה בסוף

כאילו שאין לי מספיק דברים לעשות, אני גם מכינה את המצגת על סבתא שלי, מחפשת תמונות מעירק ומהשכונות הישנות של תל-אביב, אחראית על כל הדברים הטכניים באירוע אה, ויש לי גם חיים משלי

lexigali

New member
אפשר, אפשר:

מספיקים שני בתים (ואולי גם אפשר לעשות אדאפטאציה למילים, כך שיתאימו לסבתא הספציפית). כמו כן, הן ה-4 יוכל להצטרף לפזמון: "והגזימי היטב סבתי - איך אומרים בעברית צ'זבטי!)

קוליפון

New member
"אמא מבטיחה וסבתא מקיימת" של

ציפי שביט. מילים מקסימות של אהוד מנור ז"ל ולחן חביב של רוני וייס. את השיר ניתן למצוא בדיסק "כל הדרך עם ציפי שביט".

No name for now

New member
../images/Emo47.gif../images/Emo24.gif

זה נשמע כמו מה שאנחנו מחפשים תודה, תודה, תודה

D o r o t h y

New member
חביבתי עז\יזה בחובק עד מוות

מן יום למא שופתק פי טלוויזיון.. (הגשש החיוור, האישה היחידה בחיי)

למעלה