שירים מצמררים

MacMac7

New member
שירים מצמררים

שלום לכולם. אני בטוח , שכמו שלי זה קורה , גם לכם יש שירים מהסידרה שגורמים לכם לצמרמורות. אני עכשיו מקשיב לשיר בשם winter של josh radin שאם אני לא טועה הוא היה בפרק שבן נפטר. פשוט שיר שגורם לי לצמרמורות בכל פעם שאני שומע אותו. אילו שירים גורמים לכם לצמרמורות?

alkai

New member
הקטע עצמו...

בהחלט העביר בי צמרמורת. צחקתי כל הפרק, ולמרות שהרבה אמרו שהם הבינו מההתחלה שהוא מת, אני הייתי מהתמימים והקטע הפתיע אותי. השיר הוסיף להרגשה. אבל אני לא מצטמרר משירים סתם, אז אין לי על מה להמליץ לך.

Roncha87

New member
../images/Emo45.gif גם אני הייתי ממש מופתעת

הייתי צריכה לראות את הפרק בפעמיים בשביל להבין באיזה קטע בדיוק הם אומרים שהוא מת. בין האהובים עלי.

steelwater

New member
לצערי

ספויילרים לעונה שלישית. קראתי כל מיני הודעות על הפרק וכבר ידעתי שבן מת ומשהו על זה שדר' קוקס אומר שג'ידי טעה ושהם מדמיינים משהו. אז זה ממש הרס לי כי כשג'יד אומר לדר' קוקס שמיהו מת כבר הייתי די בטוחה שזה בן וזה ממש הרס לי את כל הקטע של הפרק. אני חושבת שאם לא הייתי יודעת זו הייתה יכולה להיות משמ הפתיעה וזה היה יכול להיות ממש גדול וחזק.

Roncha87

New member
יש כל כך הרבה כאלו

אבל השיר שהכי הכי גורם לי לצמרמורת זה שהם שרים עם ג'יל טרייסי כמו במחזמר בברודווי את waiting for my real life to begin כל פעם מחדש צרמורת.

MacMac7

New member
וגם ההתאמה שלך המילים של השיר

לסיטואציה ממש מצמרר.

Roncha87

New member
כן זה קטע מדהים

היא שרה מהמם וגם כל הסצינה הזאת בקיצור עירבוביה של דברים מצמררים והכל בצורה מדויקת.

jess r

New member
אולי לא מצמרר

אבל אחד מהקטעים שמלווים בשיר שהכי אהבתי היו בפרק השלישי בעונה הראשונה, בסוף הפרק, עם Erasure - A Little Respect וג'י.די רץ לאליוט לפני שיעברו לא-זוכרת כמה שעות בשביל לנשק אותה, ובסוף הם נשארים ידידים. לא יודעת למה, אבל השילוב של הסצינה שלפני השיר ("לפעמים אני מתגעגע אליך כל כך שזה כואב"
) והסצינה שאחרי (כל האנשים שאליוט רצתה להישאר ידידיה שלהם) הפכו את כל הסצינה הזאת לאחת מהאהובות עלי. למעשה, אפשר להגיד שזה היה הרגע שבו התאהבתי בסידרה (קמתי ב-6 בבוקר ביום שבת לראות את זה כי זה היה כשהתחילו לשדר שידורים חוזרים ורציתי לראות את ההתחלה של הסידרה). האווירה היתה כל כך מתאימה - חורף, שבת בבוקר, והשיר הזה ברקע

steelwater

New member
סצינה ממש טובה

יא, נשמע כזה כיף. וזה שיר ממש חמוד. אני אוהבת את הפרק הזה ואת הסוף שלו, למרות שזה עצוב. ג'ידי כזה חמוד שמה איך שהוא רוצה אותה. אוף, הוא כל-כך השתנה ונהייה פחות חמוד ונחמד כזה.

Angelus

New member
יש לי אחד

של Colin James Hay, waiting for my real life to begin. זה כשהם לא מצליחים להציל פציינטית בפרק, והיא עולה לשיר בסוף הפרק. עצוב. וגם הוא נתקע לי ביום הראשון שהגעתי לבסיס [שהיה יום עצוב מכשלעצמו] ועוד אחד, מהעונה ה-6, של קין. אתם בטח יודעים על מה אני מדבר..

Angelus

New member
דאמן.

סורי, הייתי צריך לקרוא את ההודעות של כולם לפני.
סולחת?

steelwater

New member
כן, שני שירים ממש יפים

יו, איזה מבאס זה ביום הראשון בבסיס, חחח! מדכא משהו. שמתם לב כמה שירים של Colin Hay היו בסקראבס? זה לא הגיוני. היה את Waiting For My Real Life to Begin, היה את Overkill, היה את Beautiful World, היה את My Brillian Feet ועוד אחד בעונה השביעיץ שאני לא בטוחה איך קוראים לו ועוד כמה. מטורפים... היו גם הרבה של Jousha Radin איזה 3-4.

Angelus

New member
השיר השני שדיברתי עליו;

היה לך באייפוד [מישהו אמר אייפון?
] כשפגשתי אותך, נכון?

steelwater

New member
הגיוני...

אתה מתכוון לשיר של קין? שניהם היו ועודם באייפוד שלי. בכלל, הרבה מאד שירים שהיו בסקראבס נמצאים באייפוד שלי ויש לי שתי תקיות מיוחדות של Scrubs soundratck ו-Scrubs soundtrak 2 בו.

steelwater

New member
שיר יפה

כן, יש הרבה שירים שעושים לי צמרמורת מהסידרה. גם בהקשר של הסדרה וגם פשוט כי הם שירים יפים. השיר The Fray - How to Save a Life הופיע בקטע מאד מרגש בסוף העונה החמישית בפרק MY Lunch, כשדר' קוקס מאבד את שלושת החולים שלו. הוא התאים והא שיר ממש מדהין עם מילים מדהימות והוא מצמרר. יש שיר את Joseph Arthur - In The Sun בעונה החמישית בפרק My New God אני חושבת, כשמטבילים את ג'ק. זה שיר מדהים שממש מעביר לי כל מיני רטטים בגוף חחח. Hawksley Workman - Stop Joking Around זה אולי השיר שהכי מעביר בי רטט בקשר לסידרה. הוא מופיע בסוף הפרק My Cake בעונה הרביעית כשדר' קוקס ואח של ג'ידי יושבים איתו אחרי שאבא שלו מת ודר' קוקס אומר לו שהוא גאה בו. בדיוק אחרי שהוא ואח שלו אומרים לו את זה יש קלוז אפ לפרצוף של ג'ידי. הוא כולו עצוב ומלא כאב אבל גם ממש מתרגש ממה שדר' קוקס אמר לו ואז השיר מתחזק ושומעים כזה "I'd rather cry right now" ואני כמובן שבכיתי וכמעט תמיד בוכה חחח. Del Amitri - Tell Her This כשאליוט אומרת לג'ידי שעדיף שיהיו ידידים בעונה השנייה. השיר מתאים בול! מתחיל ישר שהיא אומרת לו את זה בקול מדהים ומצמרר. טוב, יש עוד המון! אני יכולה שעות לדבר על שירים בסקראבס חחח. אחלה רעיון.

mikmik000

New member
../images/Emo45.gif

אין ספק ש-How to Save a Life הוא אחד מהשירים הכי מרגשים שהיה בסקראבס אי פעם. זו סצנה ממש מעולה, עם משחק מעולה, והשיר עצמו גם ממש טוב.

למעלה