שירים מצחיקים

TomerZimmermann

New member
שירים מצחיקים

אחלה להקה, יש להם כמה שירים מעולים אבל מה שמעניין אותי עכשיו זה השירים המצחיקים שלהם. אני מכיר שתיים i want to fuck a dog family reunion שתי שירים קורעים לאללה... תהיתי עם יש להם עוד שירים מצחיקים ואם כן אז מה השמות שלהם? תודה

~BLINK182_gurl~

New member
רשימת שירים מצחיקים........

אם אני שוכחת משהו תוסיפו- fuck a dog mother´s day when u fucked grampa family reunion blow job people people people transvestite it feels so good שיר 38 בהופעה (לא יודעת תשם שלו) happy holidays, u bastard לא זוכרת עוד...... אם אני אזכר אני אכתוב... sHiRa
נ.ב- איזה כיף אני חולה- כבר יומיים ברצף בבית....

Ran-182

New member
אני חולק עליך שירה

השירים שכתבת כאן הם שירי-צחוק, אבל יש עוד הרבה שירים של בלינק שהם שירים מצחיקים. Does my Breath Smell? הוא שיר "רציני", שמתנגן כמו רוב השירים של בלינק, אבל הוא מצחיק, אותי לפחות. ויש עוד כל מיני דוגמאות שאין לי כח לכתוב אותן כרגע כי אני חולה (חורף) אבל מקשיבים טוב למילים של השירים, אז שומעים פה ושם דברים מצחיקים.

IC4

New member
ובל נשכח את שיר השלושים וחמש שניות

Blink 182-Shit Bitch Fuck Cunt CockSucker Mother Fucker Tits Fart Turd Twat.mp3 סביר להניח שזה השיר עם השם הארוך ביותר אי פעם ? מנגינה ממש כיפית לדעתי חבל שזה קצר כל כך

~BLINK182_gurl~

New member
למה חולק עלי?

זה הוא כתב לא אני...... ואם מדברים על שירים מצחיקים יש כמובן את- degenerate the family next door i wont b home 4 christmas ויש עוד שאני לא זוכרת

josie1

New member
יש עוד

הם אולי לא כל-כך מוכרים אבל יש את 13 miles ו just about done with your s

silverpunk

New member
אותי מצחיק...

M M`s במיוחד בהופעה (רן יודע למה אני מתכוון).

TomerZimmermann

New member
תודה רבה

עכשיו יש לי עוד כמה שירים להוריד.... זה לא ממש קשור אבל ראיתי שדיברתם על לאהוב את הלהקה הזאת בגלל השירים הטיפשיים או בגלל השירים הרציניים... אז הנה מילות החוכמה שלי (או שבעצם לא כלכך חוכמה, אז מה?! תהרגו אותי?!) בכלופן, מה זה משנה? שכל אחד יאהב את הלהקה בגלל מה שבא לו!!!! אני מבין את אלה שאוהבים אותם בגלל השירים הטיפשיים ואני מבין את אלה שאוהבים אותם בכלל השירים היותר רציניים וגם אלה שבגלל שני הסוגים. שימו לב שרשמתי ה"יותר רציניים" ולא רציניים כי מבחינת הסגנון המוזיקלי (לא המילים) אין לבלינק שירים ממש רציניים (לפחות לא מהמעט שאני מכיר) והסגנון שלהם הוא די פשוט וקיצבי... לא משהו מיוחד. בקשר למילים, אז יש כמה שירים עם מילים עמוקות וכמה עם מתפלספות מעצבנות. אבל עוד פעם, לא נראה לי שיש יצירות אומנות. אבל מה זה משנה?? העיקר שאוהבים להקה!!! לא צריך לאהוב להקה בגלל משהו ספציפי ולא כולם חייבים לאהוב בגלל אותו דבר. במילים אחרות..... מי שיש לו תלונות בקשר לסיבה שמישהו אחר אוהב להקה אז... fuck off... זה נראה לי ממש טיפשי ומפגר

למעלה