שירים מחוברים

שירים מחוברים

בתוכנית של רשת ב´ "משיכת יתר" היתה מחרוזת של הרבה שורות משירים עם הלחן האמיתי שלהם. אז הנה (מהזיכרון). כשעוברים משיר לשיר אני אשים מקף. הם שיעידו הם שיגידו שדבק בה טעם ה- אני אוהב אתה אוהב והיא אוהבת ובעד זה היא אחרה את - בין הרים ובין סלעים טסה הרכבת ומכל הבחורים אותך אני - אני אוהב אתה תאהב והיא תאהב ובעד זה אצלה תמיד כואב ה - אני שוכב לי על הגב שוכב חולם הוזה והחיים יפים ממש כמו מחזה - והיא ניצבת לבדה עם הגב לים, עם הראש לשם - לינדה לינדה יא לינ - דוד מלך ישראל - חי חי חי כן אני עוד חי זה השיר שסבא שר אתמול ל - סבא בא אבא בא אריה מכפר סבא בא - משיח לא בא משיח גם לא מטלפן - המספר שחייגת הוחלף במספר חדש. נא עיין במדריך הישן, תודה - תודה על כל מה שנתת, תודה על מה שלי בראת על אור עיניים, חבר או שניים שבזכותם אני - חי חי וקיים דוד מלך ישראל - חי חי חי כן אני עוד חי - אח אח אח רוזה רוזה רוזה רוזה, את אהובה שלי. כמה שירים עוד לך אחרוזה עד שתהיי אשתי - רוב הזמן את אשתי וכשילד ניטע בך חיכינו שמונה בתשיעי ילדת בעצב - אל תמהר! אל תמהר לצאת אל רגע האמת כי אפילו אם זה קצת כואב - למה לי לקחת ללב? יש לי הרבה חברים - זה מה שיש, שב איתנו כאן - מה איתי מה איתי מה איתי לא מסתדר עם עצמי - אצלי הכל בסדר היום כבר לא מתים מאהבה - הליילי ליילי ליילי... 2X אל העולם הזה הגעתי בטעות נגן כינור עד שאמות - אדם הוא רק אדם ורוב ימיו לילות, ואין אדם מוכשר בכל המעלות - הופה הולה הולה הולה הופה הופה הולה הולה הופה הולה הולה הופפה - עולה עולה השיר ביחד כשהשמחה בלב פורחת - עולה עולה לנו כמה זה עולה לנו - איזו מדינה? איזו מדינה? איזו מדינה מיוחדת במינה? - הו הו הו הו הו הו הו הו הו הו הו הו הו הו הו הו הו הו גילה גילה בוצ´ה בודי. אוף, זה היה ארוך! לא ציפיתי לזכור את הכל

M a D C o W

New member
ואו ואו כמה שירים...

באה מאהבה בין הרים ובין סלעים (ככה קוראים לזה? לא זוכרת את השם) דוד מלך ישראל השיר על המשפחה - "זה התחיל משני הורים, עליזים וצעירים..." תודה רוזה (זה השם)? רוב הזמן את אשתי איזו מדינה אני מכירה גם עוד ישירם מפה אבל אין שמץ איך קוראים להם...

../images/Emo12.gifטוב יאללה לעבודה....

אני אשתדל לפי הסדר,לא בטוחה שאדע את הכל... באה מאהבה טסה הרכבת שכחתי איך קוראים לזה של אריאל זילבר...שיט. שלל שרב לינדה לינדה של חיים משה דוד מלך ישראל של בית"ר ירושלים חי-עופרה חזה סבא בא-שלמה ניצן מחכים למשיח-שלום חנוך נראה לי משהו של יהונתן גפן תודה-חיים משה רוזה-יהורם גאון רוב הזמן את אשתי-שלמה קרצי עטוף ברחמים (נראה לי)-ריטה (מילים אהוד בנאי הגדול!!!) למה לי לקחת ללב?-אריק אינשטיין הכל עובר חביבי,לא זוכרת את השם מה איתי-לול (נראה לי) בן אדם-ירדנה ארזי שיר הבטלנים-נתן דטנר ואבי קושניר עולה עולה-יזהר כהן תחת שמי ים התיכון-שלמה קרצי איזו מדינה-אלי לוזון רכבת לילה לקהיר-משינה (שוב מילים של אהוד בנאי הגדול) נראה לי שחוץ מכמה פספוסים פה ושם הצלחתי.... יאללה,אני רוצה עוד!!!!! "כולנו נמצאים בזבל אבל חלקנו מסתכלים בכוכבים"

sunset*

New member
עוד תוספת

נגן כינורי עד שאמות - ירדנה ארזי (לא סגורה על שם השיר)

trilliane

Well-known member
מנהל
אני חושבת שהשם הוא "הכינור הנאמן"

"רק הכינור המתנגן(?) לו כל הזמן, רק הוא נשאר לנצח נאמן" (עוד פעם!)

sunset*

New member
נראה לי שאת

[URL='target=_blank'][URL='target=_blank'] [/URL]צודקת[/URL]

למעלה