שירים מומלצים

CheNit89

New member
שירים מומלצים

אפשר כמה שירים או אלבום מוצלח של דפש מוד? תודה

../images/Emo45.gifבדיוק באתי לבקש

שמעתי כמה שירים של דפש ומאוד אהבתי. אני מפחדת שאני אתחיל לאהוב אותם בדיוק אחרי ההופעה ואז אני אחתוך איזה וריד או שניים
אפשר איזה רשימה ככה של עשרה שירים בערך שהייתם מגדירים כטופ של דפש

hadar1882

New member
שלי...

enjoy the silence world in my eyes walking in my shoes personal jesus halo dream on policy of truth in your room [למרות שהוא קצת חרוש} free love ויש עוד רבים וטובים ומבין החדשים אני אהבתי את precious a pain that im used to

זהר25

New member
הינה עוד כמה....

personal jesus The Love Thieves It's No Good Home The Bottom Line Stripped Judas Rush One Caress Never Let Me Down Again Only When I Lose Myself ומהחדש: Precious I Want It All Lilian

aviGODFATHER

New member
ברוכה הבאה לך../images/Emo70.gif

רשמתי לך כבר בפורום קולדפליי כמה המלצות על דפש (אלבומים שלמים, לא שירים)

steelwater

New member
המלצות

גם אני חדשה בדפש מוד אבל התאהבתי בהם כי הם ממש טובים! אני בעיקר ממליצה על האלבומים Violter ו-Songs of faith and devisition. בעיקר הקשבתי ל-Violter ולא שמעתי כל-כך את SOFAD אבל ממש אהבתי כששמעתי אותו.

magshimot

New member
פששש איזה קשה יש מלאאאאא

אני יגביל את עצמי ל 10 שירים: Black Celebration But Not Tonight Insight Love Thieves I Feel You Get Right With Me Lillian One Caress Only When I Lose Myself Barel of A Gun

הגר26

New member
הנה רשימה שעשיתי לא מזמן לחברה

של Must Have Songs של דפש. חסרים פה הרבה, סביר להניח, פשוט ניסיתי לקלוע לטעמה של מישהי שלא מכירה אותם כל כך. Photographic Tora! Tora! Tora! Just Can't Get Enough Ice Machine Leave In Silence See You The Meaning Of Love Love In Itself Everything Counts People Are People Stories Of Old Somebody Master And Servant Blasphemous Rumours Dreaming Of Me Shake The Disease It's Called A Heart Fly On The Windscreen Black Celebration A Question Of Lust Sometimes It Doesn't Matter Two A Question Of Time Stripped Here Is The House Dressed In Black Never Let Me Down Again The Things You Said Strangelove Little 15 Behind The Wheel I Want You Now Nothing World In My Eyes Sweetest Perfection Personal Jesus Halo Waiting For The Night Enjoy The Silence Clean I Feel You Walking In My Shoes Condemnation Mercy In You In Your Room Rush One Caress Higher Love Barrel Of A Gun The Love Thieves Home It's No Good Useless Sister Of Night Insight Only When I Lose Myself Dream On Freelove I Feel Loved I Am You Goodnight Lovers A Pain That I'm Used To John The Revelator Suffer Well Precious I Want It All Nothing's Impossible Damaged People Lilian Free Newborn

Reshefgarcia

New member
נראה לי...

שהכנסת בערך 80% מהשירים שלהם.... לא שאני מתנגד,אבל נראה לי שרשימות כאלו אמורות להיות "טיפה" יותר מצומצמות...לא?

זושי

New member
נראה לי גם כן

אפשר להגיד, אני אוהב את כולם חוץ מ... עדיף.

magshimot

New member
נראה לי שההודעה של רשף היתה

מספיק ברורה. היתה לה כוונה טובה תפסיקו...

הגר26

New member
../images/Emo9.gif

רשימות כאלו אמורות להיות מצומצמות יותר, אבל מדובר בחברה שרצתה להתחיל לבוא למסיבות ולהתכונן להופעה, והיא לא מכירה את דפש מעבר ל-ETS או JCGE, אז עשיתי לה את הרשימה. חוץ מזה, שחסרים פה כל כך הרבה, שזה אפילו לא 40%.

למה ?

את לא צריכה להצטדק לדעתי, עשית טוב בכל אופן, סידרת לי אחלה פלייליסט ללילה :) מחכה לרשימה הבאה
שבוע טוב ועמוס הפתעות שיהיה לך.

למעלה