שירים מובחרים

Spotless Mind

New member
שירים מובחרים

דיי אהבתי את שיר הפתיחה של הסדרה. ותמיד שמים שירים יפים ומוצלחים בכול פרק.. שכול אחד ירשום פה, שיר אחד שהוא נורא אהב מהסדרה והוריד אותו :)

West Doll

New member
מממ דווקא יש לי כמה...

הרוב מהעונה הנוכחית... כמו של דאת' קאב ו-T.I. והגורילז וכמובן השיר פתיחה של התכנית של פאנטום פלנאט
ועוד...ועוד

המון, המון המון

אז ככה: -את אימוגן היפ אני מכיר לפני וכל הדיסק מדהים.. -הורדתי את הדיסק של Tunng, הם שמים המון שירים משם (12 - The Pioneers, 02 - woodcat) -הגרסא של Placebo של Running up that hill (עונה 4 פרק 1, מה שעשו שם לשיר זה מדהים) -South - Paint the Silence -Imogen Heap - Halleluja (שלא מופיע בשום דיסק) -Eberg - Inside your head ויש עוד המון...

FIRE GODDESS

New member
Silversun Pickups-Rusted Wheel

Pete Murray - So Beautiful Down To Earth Approach - Like A Man Possessed

sexyvampire

New member
אהככאעקרטעיראענרW&$$%&$%&**^%)^&)(&

death cab for cutie modest mouse sex pistoles[הם דיברו על זה בעונה הראשונה אין לי מושג אם השמיעו.] אבאהביאליתקליטור|אהבההההההההההההההההההה(לאלאבאפיכס)|~ וכמה תקליטורים של להקות ישנות

SaRaS GirL

New member
רוב השירים באייפוד שלי הם מהאו.סי

הכי מומלץ אבל זה: imgoen heap- Speeding Cars שזה מהפרק האחרון בעונה השלישית.. בטקס סיום. שזה ממש השיר שלי.. :]] וכמובןקליפורניה, ואני אוהבת את "דה סאונד אוף סטלינג" שהיה שלשום נראה לי של דת' קאב. שיר מדהים :]] וגם הללוי של אימוג'ן היפ, וגם הייד אנד סיק שלהם.. :]]

למעלה