שירים מהסדרה..

שירים מהסדרה..

מי יכול בבקשה לשלוח לי רשימה של שירים שמושמעים בסדרה בדר כלל? תודה!

S h a y 9 9 9

New member
זה לא הרשימה הכי נוחה בעולם אבל זה

לפחות משהו... הקישור הוא מתוך פורום באנגלית של הסידרה ובממשק הרבה פחות נוח ויפה משל
. בהצלחה...

l i t a l u s h

New member
נראה לי שהצלחתי קצת יותר :)

בבקשה מותק הנה הרשימה של עונה אחת ועונה שתיים של כללללללללללללל השירים שהיו מחולקים לפי פרקים. http://www.tvtome.com/tvtome/servlet/EpisodeGuideSummary/showid-17466/ זה הלינק בדרך מעוותת פשוט עושים קופי פייסט :) ליטלוש.

l i t a l u s h

New member
הערה קטנה...

את השירים שהשתתפו באותו פרק יש לחפש איפה שהנקודות השחורות... אחרי : Music featured in the episode includes: ... זה קצת קשה לראות אבל לכו לפי הנקודות לכל פרק יש את הנקודה עם השירים שלו...תבלו!!! ;)

אוקיי תודה!

אני מחפש שיר שיש בפזמון שלו את המילה PERFECT.....עם קול של בחורה... תודה בכל אופן!

you know who 2

New member
נצל"ש!!!../images/Emo42.gif../images/Emo39.gif../images/Emo94.gif

מישהו יכול לעזור לי? אני מחפשת את השיר שהושמע כשג'ואן ואדם ישבו על הגג של בניין (נראה לי זה היה הגג של הבצפר)... אבל אני לא יודעת באיזה פרק זה היה

you know who 2

New member
אהה ועוד משהו ../images/Emo108.gif../images/Emo142.gif

אני זוכרת שאדם וג'ואן ישבו על הגג של הבניין כי אדם היה אמור לצייר אותה אבל לא היה לה זמן או משהו כזה ואז הם התנשקו והתנגן ברקע שיר אבל שוב...אני לא יודעת באיזה פרק זה היה או מה שם השיר...אז HELP..

TheCharm

New member
אם את

לא יודעת איזה פרק זה היה, אז זה קצת מסובך. אולי- מה היה בפרק? מה אלוהים ביקש מג'ואן לעשות...?

you know who 2

New member
אני זוכרת ש..

אלוהים ביקש מג'ואן לעזור לאמא שלה ולטפל בלוק שהיה חולה ובאותו פרק אדם רצה לצייר אותה ואז הם ישבו על הגג והיה איזה שיר שאם הייתי יודעת איך קוראים לו אז הייתי בן אדם מאושר יותר!!!

TheCharm

New member
או, זה כבר עוזר הרבה יותר

אז ככה, אני אתן לך את הרשימה של כל השירים שהיו בפרק, כי אני לא יודע איזה שיר בדיוק. את כבר תבדקי לבד איזה מהם הוא השיר שאת מחפשת "Days Are Like" by Reed Foehl "Maze" by 4 Way Street "It's All in Your Mind" by Beck אם השיר שאת מחפשת היה השיר שסגר את הפרק אז זה השיר השלישי שכתבתי.

you know who 2

New member
תודה תודה תודה

*קופצת משמחה*....*ממהרת למצוא את השיר*...נו מהר יותר!!!

נצל"ש...

מישהו יכול להגיד לי מה השם של השיר שכל פעם בהתחלת הסדרה??? אההההה כן... שלום לכולם, אני חדשה פה... אני ממש ממש ממש ממש אוהבת את הסדרה הזאת ומקווה להשתלב.... ארק להזכיר... השם של השיר של הסדרה שיש בהתחלה, משהו יכול להביא לי אותו?

למעלה