שירים מהלב והנפש

• פותח הנושא yr4u
  • פורסם בתאריך

yr4u

New member
שירים מהלב והנפש

... על ברכי אכרע לפניך בחדרי בשכוח בעולם. חרדה. חרדת בשר ודם. אצרור בכפי וכל רמ"ח איברי תחנונים. היה, לא היה – כדבר הזה ?! קדש קדשים היה כל רגע הצמדך אלי. ורק דמיון כוזב ורעות-רוח ועינוי עצמי לדעת וחשדותיי עד אז עד אז שאלמלא כן שאילו רק חלף ברק ההיסוס בשמי החרדות של נפשי. ----------------------------------- כשאתה קורא לי אני מתרסק, אני מתפרק אני גומר. כשאתה קורא לי אני כולי אני ולא מישהו אחר. כשאתה קורא לי אני מודה לאבי ולאמי שנתנו לי את השם. כשאתה קורא לי אני מת מאהבה אני לא נושם. בעזרת השם. -------------------------------- יעוד יעדני יה עלי אדמות כהן להיות, אך מקום מקדשי לא הורני. ותבוא אתה – פלס אמונה בידך, ובלבבך – אנך אהבה – ותבוא אל פיגומי יומי, ועל נדבכי לילי מקדש פלאות לי בנית. יעוד יעדני יה כהן במקדשך להיות. --------------------------------- אתה- התיקון שלי כל ימי נקוים בך כפלגים אל הים אתה- פלג הגוף. השתי והערב בארג חיי נשזר לחוט המוביל אשר בידיך דרך הגבול הדק שבין הפרוזדור לטרקלין אלך אחריך. ------------------------------- נשארה לי טיפת אלוהים בלכתי אני איתה הולך בשבתי אני איתה יושב בקומי איתה אני קם כחרב מתהפכת בין פה ושם. מעל מה שאני רואה שומע ונוגע בסבלנות מחרידה ובפינה לא שלי כמו בצנצנת שקופה של זכוכית אני מסתכל לדעת עצמי. **********************

FaithNoMore

New member
אהבתי ../images/Emo45.gif

הזדהתי מאד עם: "כשאתה קורא לי אני כולי אני ולא מישהו אחר. כשאתה קורא לי אני מודה לאבי ולאמי שנתנו לי את השם" בלשון נקבה כמובן
ואוו... לא הייתי כאן ה-מ-ו-ן זמן! (בערך מפתיחת הפורום). בטח יתחיל להיות כאן פיצוץ אוכלוסין עכשיו שסגרו את הפורום של וואלה. נו, יש כאן כבר בנות?

יודיX3

New member
היי מה קורה?../images/Emo24.gif

כפי שאת רואה אני די הרבה בפורום הזה. מה שלומך? אגב בנות יש פה עוד שתיים שנמצאות (יחסית) באופן די פעיל. דפדפי בשרשורים הקודמים ותמצאי אותן :)

יודיX3

New member
עדיין לא

דיברתי עם אחותי ואני חושב שהיא מדברת איתם ואומרת להם מה אני אמרתי לה. נשמע מסובך? החיים לא כאלה פשוטים.

FaithNoMore

New member
ממש לא נשמע מסובך

כי זה בערך מה שהיה איתי :) והחיים אכן לא פשוטים - זה מה שטוב בהם...

FaithNoMore

New member
דיברת איתה רק בפעם היחידה

כשסיפרת לי שהיא אמרה שהיא אוהבת אותך אבל תוכל להשתנות אם תאמין (או משהו בסגנון?) או שדיברתם עוד מאז?

יודיX3

New member
דיברנו שוב

ובשיחה היה הטון הרבה יותר מפוייס. היא לא שטפה אותי כמו בשיחה הקודמת אלא הרגישה פשוט צורך לדבר איתי. אמרתי לה איך אני רואה את הדברים וסך הכל שיחה חשובה.

BabyBoy1

New member
באמת מי? ../images/Emo5.gif

חח סתם בצחוק
אין לי שום דבר נגד בנות, כמה מידידותי הטובות ביותר הן בנות.

FaithNoMore

New member
MANNNNNNNN!!!

אני לא מאמינה שרשום לך את זה:מלחמה זה פויה" ז´ורז´ פרק מתוך הספר "איזה טוסטוס קטן עם כידון מצופה כרום בקצה החצר?" בציטוטים!!! זה הסטיקר הכי שווה בעולם בכלל! איפה אני משיגה אותו?!

למעלה