שירים לתאומים!!!

Goggle Girl

New member
שירים לתאומים!!!

שיעמם לי היום, כמו בכל שיעור פסיכומטרי. אז הנה התוצאה: שירים לתאומים האהובים עלי ^_____^ של קוג'י: יללת זאב יללת זאב הכאב שבתוכי לאיש אין גישה תנו לפצע לדמם ולשרוף אני בסדר לבד זאב בודד בליבי לב קרוע ומרוסק בדידות הייתה ידידתי הטובה ביותר לדחוף את כולם הצידה אני לא צריך אותם אני בסך הכל לא רוצה שיפגעו אך ליבי שלי גוסס בדידות, אף היא בגדה בי אל תצחקו אם אבכה. אפילו אור הכוכבים מיילל אל הירח

Goggle Girl

New member
של קואיצ'י

איקרוס משאלת לב לפגוש את אני השני כנף לכל אחד בנפרד אי אפשר לעוף הזוהר בעיניך, אור כה חזק זה יותר מדי בכדי שאביט בך אני מרגיש שאם רק אושיט אליך יד אוענש על ידי האלים כנפי אינן משעווה אך הרוח לא תישא אותי אתה מבין, אח יקר עם כנפיים שבורות אי אפשר להגיע לשמש

lori4

New member
איזה יופי עדי

במיוחד אהבתי את השיר של קואיצ'י והחיבור שלו למיתולוגיה. אבל שניהם יפים.

Goggle Girl

New member
וא, מחמאה מכותבת השירים של הפורום!!

@.@ תודה. אני אנסה לברר, ממש לעשות מחקר קטן לשירים הבאים. לעשות שירים עם קישור זה כיף @.@

lori4

New member
../images/Emo70.gif../images/Emo13.gifGreat

זה באמת יהיה נהדר,במיוחד המיתולוגיה זה תמיד דבר שעניין אותי. ומתי נעשתי "כותבת השירים של הפורום"?

lori4

New member
אולי בגלל זה...

אני באמת כותבת המון בזמן האחרון, זה כנראה משהו באוויר. רציתי לשאול, איך הגעת לקטע עם אקירוס וחיברת אותו לקואיצ'י?

Goggle Girl

New member
שאלה טובה באמת...

נו, זה מה ששיעמום יתר יכול לעשות לך ^_^() זה פשוט בא לי היום.

lori4

New member
שיעמום יתר?

יש דבר כזה???? אני לא יכולתי לשבת בשקט כול היום, אולי זה בגלל שנשארתי במתח, כי לא ראיתי את הפרק האחרון של פונטייר, או שזה כמו שאמרתי משהו באויר,בהחלט תעלומה.... איזה כיף לך, דברים פשוט באים לך...., שאני זקוקה להשראה טובה היא פשוט לא באה, המוזות האלה משגעות אותי....

Goggle Girl

New member
לכי לקורס פסיכומטרי

יעבוד פלאים

Leemon

New member
יפה../images/Emo70.gif ^-^

אבל מה קורה עם הסיפור על התאומים האהובים עלייך?

Goggle Girl

New member
אנשים עוד קוראים אותו? @.@

התכנון כמעט והושלם, עכשיו רק לכתוב את זה. צפו לעוד פרק מחר. ותגיבו אם אתם כל כך אוהבים את זה!

Ray girl

New member
*_* אני לאהוב את השירים האלה

*רעש* מי זה? *קרטון חלב נופל* קואיצ'י *נבוך*: מיאו?

Ray girl

New member
את לא מלטפת את שלי? נכון?1

*לוקחת את קואיצ'י שלי הצידה* זה קואיצ'י-מיאו-מיאו

Goggle Girl

New member
זה היה ליטוף תמים!

אני לא יכולה ללטף את שלי, שלי לא חתולי! ויש לו רשיון לנשק >> קואיצ'י: *טוען את האקדח*

Ray girl

New member
הוא שלך!? מה את שואלת אותו?!

*גונבת את הקואיצ'י-מיאו-מיאו שלי*

star_female

New member
יש לו נשק? o.o;

וואו, ממש ממש אהבתי את שני השירים!! את נעשית יותר מוכשרת כל שבוע @_@ השיר של קואיצ'י היה ממש מגניב עם החיבור למיתולוגיה ולשיר דמות שלו, והשיר של קואיצ'י... עצוב ומרגש *_*

למעלה