שירים לפורים

אלהלה

New member
שירים לפורים../images/Emo151.gif

העלתי 11 שירים לפורים והם בארכיון
גילי - סתם הצעת יעול, ראיתי שמעלים תיקיות שלמות, לוקח המון זמן לפתוח אותם כדי לראות למשל איזה שירים יש שם כדי שלא יהיו כפילויות במשלוחים. לדעתי צריך לשלוח שיר שיר ואז כל אחד יכול להעתיק מה שהוא בוחר ולא את כל החבילה הגדולה יחד.

gili111

New member
אלה ../images/Emo85.gif

הדבר יהיה קשה יותר מבחינתנו, טלגל ואני. אנחנו ממיינות את החומרים מהמקום שאתן מעלות. אי אפשר יהיה לעמוד בקושי של מיון הקבצים אם תעלו דף דף- אנחנו נצטרך להוריד אלינו דף דף ולהעלות דף דף לתיקיות המתאימות. אם גננת שולחת קובץ של שירון שתשלח הכל ביחד. אם יש לה שיר בודד שתשלח כבודד.

אלהלה

New member
עדיין נראה לי מסורבל לאללה../images/Emo13.gif

ניסיתי לפתוח קובץ שרשום שם שירון לפורים, הקובץ ענק ולא נפתח גם אחרי 10 דקות - שנראה לי המון זמן. את השירים שיש אצלי אני שומרת בתיקיה אבל כל שיר בנפרד ולי לא מתאים לחבר אותם - לא נוח לי לשימוש אחר כך. אז אם זה לא נוח כשאני מעלה בנפרד תגידי ואני לא אעלה
לא רוצה להקשות עליכן.

gili111

New member
../images/Emo24.gifאלה היקרה

אני מאד מעריכה את הנתינה שלך( שלא תעיזי להפסיק לתת
) נחשוב על רעיון יותר קל... טוב? בהערכה מגילי

הכי פשוט:

לאסוף את כל הקבצים ב- WINZIP. כך הכול גם שוקל פחות ולוקח פחות זמן להוריד. [במיוחד לפרימיטיביים כמוני עם אינטרנט אטי]

אלהלה

New member
זה שוב לחבר הכל יחד ואני לא רוצה

זה לא נוח לשימוש שלי אחר כך ולא בא לי לחבר ולפרק כל פעם מחדש

gili111

New member
אלה - דפי השירים שהעלית לפורים?

הם אלה שהורדת פעם לפורום מורים? כי אני העליתי אותם בשמך משם לארכיון שלנו.

אלהלה

New member
אולי חלק מהם היו בפורום מורים

ואם זה הקובץ הגדול של השירון לפורים הנה ההוכחה שמאוד קשה לראות מה יש בקובץ כזה גדול, ולדעתי כל אחד צריך לבחור מה הוא מוריד מקובץ ענק כזה ומה לא צריך. כשזה הכל מאוגד יחד בקובץ אין אפשרות כזו. או שתתנו אפשרות להכניס ישר לתיקיה המתאימה ואז לא יהיה פלונטר כזה ובתיקיה כל קובץ יהיה בנפרד כדי שלא יהיו כפילויות.

ניסנמה

New member
טיפ

כאשר אני מורידה קבצים מהארכיון, אני קודם שומרת אותם במחשב שלי, זה נמשך דקה או דקותיים, א"כ אני פותחת כבר מהמחשב שלי, יש סיכוי כמוון, שאשמור דברים שאני לא צריכה. אם זה קורה, אני מוחקת את הקבצים הלא רלוונטיים ב"ניהול קבצים". בדרך אני גם מסדרת לי את התיקיות איך שאני רוצה, למשל, שירים שיש לי כבר, אני פשוט מוחקת.

אלהלה

New member
יש לי אינטרנט מהיר

ובכל זאת לוקח המוןןןןןןן זמן לפתוח קבצים גדולים כמו שירונים שהעלו לפה

למעלה