שירים למגירה?

שירים למגירה? ../images/Emo219.gif

סתם תהייה שעלתה לי לראש, כרגיל.. בשנתיים האחרונות יצא לי פעמיים לשמוע שירים חדשים (חוץ מהמופע פיוטים של מאיר והשירים שיצאו כסינגלים "שם כל האדם" ו"בולטת"). באחת מהופעותיו הוא שר שיר שנקרא "רק לאהוב" (נראה לי..) ובאחרת הוא שר שיר שלא היה לו עוד שם אבל החלטתי שקוראים לו "הוזה"..
עכשיו כשאנחנו יודעים שהאלבום הבא הוא אלבום פיוטים.. מאוד מסקרן אותי מה יעלה בגורלם של שירים אלו.. אני לא רוצה שיישארו במגירה
(לפחות לא בשלו, בשלי אני אשמח לאכלס אותם בכיף
) מה הסיכוי שהוא יוציא לנו עוד כמה סינגלים במקביל לאלבום? או אולי אולי איזה בי-סייד לאלבום? אגב, מישהו מכם שמע גם את השירים האלו/ אחרים בשנים האחרונות ותהה לשלומם או שאני היחידה שיודעת על קיומם? תנו לו רעיונות מה לעשות איתם.. זה מעצבן אותי שאין להם מקום כרגע
ומאיר- באמת שיש לי יד ומקום לתת להם..

ו...../images/Emo35.gif

ומה זאת אומרת "בלי מסגרת"? זה לא שהוא הוציא אותם באופן עצמאי בלי חברת תקליטים, מפיק וכו' וכו' שעומדים מאחוריו.. הוא לא שר אותם בתחנה המרכזית בת"א באמצע היום
וזה נכון שאין להם מסגרת של אלבום כרגע אבל.. אני לא מבינה את זה, אם כבר נכנסים לאולפן הקלטות ומוציאים שיר ומשמיעים אותו בהופעות, למה לא להוציא אותו בצורה מסודרת? מה הרווחים של לשיר שיר ספציפי בהופעה אחת ולעזוב אותו?
אני היחידה שההיגיון הבריא הזה לא מסתדר לה?

זה נכון

שחבל שהשירים האלו באיזשהו מקום " הולכים לאיבוד" ולעיתים זמרים מוסיפים אותם לאלבום הבא שלהם אבל מאיר יוציא אלבום בסגנון אחר אז אין להם "מקום" באלבום הבא. זה לא שכל שנה שנתיים יש למאיר "אלבום" בקנה... והנה מתחיל הששי-שבת אז שבת שלוםםםםם

מה את מנסה לומר../images/Emo35.gif

(אני יותר נחמדה ממאיר אז אפילו אכפת לי מה..
) לא סתם.. אבל זה שהוא יוצא עם אלבום פיוטים ממש לא אומר שאין מקום לשירים האחרים
הם יכולים להשתלב מצויין כבי-סייד או משהו בסגנון אם תשאלי אותי.. ובדיוק בגלל שלוקח למאיר סוג של גלות שלמה (
) להוציא אלבום חדש אני חושבת שיש מקום לשקול את השירים האלו כחומר רלוונטי.. שנות השתיקה שלו הן endless ואם יש חומר אני לא רואה סיבה לזה.. אז אני לא אומרת להוציא אותם יחד כי זה באמת אולי לא יהיה חכם אבל.. תרשו לי לראות שנתיים קדימה, אפילו שלוש.. או כל מספר נמוך יותר משש
.. ושבת שלום גם לך

שזהו שיקולו של האמן

להוציא אלבום ובטח אחת ל....צריך להיות מבחינתו לא פחות ממושלם...שהוא שלם עם היצירות ועם התוצאה הסופית . יכול להיות שכרגע זה לא מתאים לפיוטים ואולי יהיה להם מקום באלבום הבא... לעיתים אלבומים הם מגוונים במגוון סגנונות ולעיתים נושא אחד מחבר ביניהם. העיקר שמאיר יהיה שלם עם עצמו ושנראה כבר משהו באופק... כל טוב.

רואים, רואים ../images/Emo57.gif

את לא מבינה את כוונתי.. לא דיברתי על שילוב כי זה באמת לא מתאים.. כמו שרשמתי בהודעה הקודמת דיברתי הלאה כבר.. כלומר, תהיתי, לאור העובדה ששמעתי כבר מספר שירים שהוא ניסה אפילו בהופעות (מה שאומר שהוא שלם עם התוצאה אני מניחה..) אם יש סיכוי שהם יראו אור מתישהו.. לא יחד עם הפיוטים אלא בשנים שאח"כ.. סתם יצא לי לחשוב היום על ה"רק לאהוב" הזה ששמעתי, מה שגרם לי לחשוב על ה"הוזה" ועל הסקיצה/ שיר שמישהו שם כאן לפני כמה זמן ואף אחד מאיתנו לא ידע במה מדובר (נראה לי שזה "רק לאהוב" אגב..) וכתוצאה מכך החלטתי לפתוח דיון
האמת יותר מהסקרנות לגבי כמה שירים כאלו יש..
ממש הייתי רוצה לשמוע אותם..

יוסי360

New member
אפשר...

לא נראה לי שהשירים האלו ילכו לאיבוד,מאיר כבר ידע מה לעשות איתם.לא נראה לי שהוא ישמור אותם לדיסק הבא שלו.את השיר "רק לאהוב" שמעתי מזמן בהופעה בקמלוט בהרצליה יאללה...וידעתי שזה שיר חדש ולא ידעתי מה קרה אם השיר הזה.הוא חייב להיות בדיסק החדש שיר מדהים.

זה לא סותר?

אם מאיר ידע מה לעשות איתם ואתה טוען שהם לא ילכו לאיבוד ובכל זאת אתה טוען שהם לא יקחו חלק באלבום הבא אז.. מה אתה חושב שיקרה איתם בדיוק?
הרי אם הם לא באלבום הבא והם לא מתאימים למופע של האלבום הנוכחי ובטח שלא לאלבום עצמו.. זה לא משאיר לי הרבה אופציות מלבד המגירה במשרדו, אני טועה?

לא שידוע לי ../images/Emo6.gif

לדעתי לא כי אם זה היה המצב אני מניחה שדווקא הפיוטים היו הבי-סייד.. זה מה שחשבתי בהתחלה, שזה יהיה כמו האוסף והאקוסטי.. שיהיה אלבום ולצידו הפיוטים אבל לפי מה ששמעתי ולפי המופע לדעתי זה מרכיב את כל המופע ואת כל האלבום.. לא נראה לי שהוא מתכנן להפתיע אותנו עד כדי כך.. והאמת? אחרי ששמעתי אני חושבת שזה גם לא יהיה צעד נכון להוציא את הפיוטים כבי-סייד.. הם יאבדו את האפקט שלהם אם תשאל אותי
ובדיוק על הבעיה הזו אני מדברת..
אני לא רוצה שהם יילכו לאיבוד מצד אחד ומצד שני אני חושבת שאין להם מקום כאלבום כרגע.. בגלל זה העלתי את זה בפניכם, שאולי אתם תמצאו פתרון.. חשבתי אולי שכדאי להוציא כל אחד מהם כסינגל, בלי קשר לאלבום.. אבל.. יש עם זה כמה בעיות: 1. למצוא סינגל בחנויות זה הדבר הכי זוועתי שיכול להיות כי אין אותם ולרוב האנשים יש היגיון מעוות של אם כבר להוריד מהאינטרנט אז שיהיה בחינם ואני לא חושבת שיהיה לזה רווחים כלכליים, ההפך, זה ייצר הפסדים.. מעט מאוד אנשים (אני מניחה, לא בדקתי סטטיסטיקות..) יורידו אותם דרך nmc והרוב יחכו פשוט שזה יעלה לאינטרנט וחבל.. אני חושבת שזה מה שקרה עם "שם כל האדם".. 2. השירים האלו לא מתאימים למופע הנוכחי, אז הם לא יופיעו במופע.. ואז הם פשוט ילכו לאיבוד בכל מקרה ואנשים לא יכירו אותם.. מאיר הרי מסרב בצורה עיקשת להתראיין, אפילו מביתו עם מראיינת מאוד אוהדת
, אז הוא בטוח לא יתחיל להופיע איתם בטלויזיה.. וגם אם יהיו הרבה השמעות רדיופוניות יחסית אני לא חושבת שזה מספיק.. אם הם לאט יכנסו למופע, והם לא יכנסו למופע.. אני לא רואה דרך להוציא אותם בלי לספוג הפסדים.. צריך או למצוא דרך אחרת להוציא אותם או סתם לשכנע אותו שיוציא אותם מהמגירה ויעביר אותם.. הממ.. אליי? אני אטפל בהם יפה..
ולשאלתי הראשונית- דרך אחרת, יש?

TEENAGER1

New member
באמת חבל על השירים האלו.

לא שמעתי את השניים האחרים שציינת, אבל "שם כל האדם" הוא לגמרי אחד האהובים עליי, וחבל שהוא נופל ככה בין הכיסאות. לדעתי בי סייד לאלבום פיוטים לא יהיה שייך, אני לא לגמרי יודעת להסביר למה. קודם כל- פיוטים זה פשוט קונספט אחר לגמרי, לא משנה כמה רוקיסטי זה יהיה, זה לא יהיה קשור "לתקוע" פתאום שירים "רגילים" ביחד עם זה. וחוץ מזה, שירים חדשים? אולי איכשהו שירים ותיקים בעיבודים חדשים (כמו באקוסטי). אבל כאן, בשונה מהאוסף והאקוסטי- בזמנו גם באוסף לא היו שירים חדשים בכלל, אלא כשמו כן הוא- אוסף, וגם באקוסטי לא היו שירים חדשים. זה לא שייך להוציא אלבום עם שירים חדשים, שיש לו בי סייד עם.. הפתעה, גם כן שירים חדשים. לדעתי לפחות. אבל בהחלט חבל שהם ייאבדו ככה עם השנים. אולי פשוט מאיר יחליט להוציא שני אלבומים ברווח של פחות מיובל?

הרשי לי לתקן אותך ../images/Emo9.gif

באוסף ישנו שיר חדש שנקרא "השם האהבה" (
וואי זה כזה מוזר לקרוא לו שיר חדש! לפני יובל כשהאוסף היה חדש, זה השיר הלא מוכר שהיה בו..) וגם באקוסטי יש את "הגשם הראשון"
! שלא הופיע בשום אלבום קודם לכן..
ומצאתי פתרון לשירים! יש לי יומולדת בתחילת ינואר, תמיד אפשר לתת לי אותם כמתנת יומולדת, לא?

אמאל'ה...../images/Emo12.gif את יותר מהירה ממני ../images/Emo6.gif

ואוקי, תיקנתי כי מדברייך השתמע שאין באף אחד מהם שום דבר חדש

וסתם כי גרמת לי להרגיש קטנונית ../images/Emo3.gif

זה מה שאמרת: "בשונה מהאוסף והאקוסטי- בזמנו גם באוסף לא היו שירים חדשים בכלל, אלא כשמו כן הוא- אוסף, וגם באקוסטי לא היו שירים חדשים." יש חדשים!
אבל אני אוהבת אותך עדיין

TEENAGER1

New member
את ייקית מרוקאית. ../images/Emo7.gif../images/Emo25.gif

סליחה נו, זה כנראה מעודף שינה. |שבת|

../images/Emo3.gif סורי, זה חשוב...

זה פורום שמקפידים בו על דברים קטנים ואחד מתפקידיי הוא לתקן טעויות...
(גם את של עצמי
)

למעלה